Guest Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 u lakijevom monitoru, verovatno, pošto su se videli danas njih dvojica. tebi je 0 a i vuduu sam upravo spustio na 30%, bio je dobar poslednjih meseci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 njah, nista posebno, mnogo ljudi tamo, a opet nekako prazno... dunja je bila u pravu... videla sam samo jednu majicu koja mi se svidela, a necu je ni kupiti jer skupljam pare za knjigu :) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 vulfgare brate, gej je da me vatas na gileta i kompaniju, ma koliko cilj bio plemenit. koriscenje sf2 i svega vezanog za isti u razgovoru sa mnom je previse imba i smatra se kao cheat, tj u ravni je sa mentalnom manipulacijom. I GDE BAS GILE KOJI MI TOLIKO ZNACI!ONEELEVEN Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 PA ZATO SHTO JE GILE NAJJACHI LIK BASH ZATO NE ZNAM KAKO DRUGACHIJE DA DOPREM DO TEBE! jebote.Wulfgare. Samo cu reci "Rur policy:get laid or stfu " Tuzno je zaista, shto ja sad moram da ti skrecem paznju na to da je RUR (bio?) gejmerski forum. Takođe me je rastužilo što Wulfi misli da sam ja Oblajvon nab koji ochekuje level-scalling :( Ne kmezaj, znash da te cenim i poshtujem uprkos tome shto si Bolivion feget. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 hahaha Wulfey is back, more hardcore tha ever and this time it's personal! fire away =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 hahaha Wulfey is back, more hardcore tha ever and this time it's personal! fire away =o) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 u lakijevom monitoru, verovatno, pošto su se videli danas njih dvojica. Mislim da je zapravo kod Nenada, on je bio organizator RUSH skupa, sto me opet podseti - zasto je on uopste admin? I lepo je sto si vuduu smanjio warn, stvarno je dobar dechko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 sto me opet podseti - zasto je on uopste admin? zato sto si ti DJ Lucky, a on DJ Bolke - tvoj verni sidekick! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 That is correct! "Sad sam OK, sad mogu da cekam". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 uf, da, dj lucky... koji je ovonedeljni top5? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 5. Bailamos - Enrique Iglesias 4. Believe - Cher 3. Livin' La Vida Loca - Ricky Martin 2. Genie In A Bottle - Christina Aguilera 1. Smooth - Santana Featuring Rob Thomas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) Ajde necu da kenjam , da me wulfi ne shootuje irl bez veze /cower in fear Edited November 18, 2007 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 5. Bailamos - Enrique Iglesias 4. Believe - Cher 3. Livin' La Vida Loca - Ricky Martin 2. Genie In A Bottle - Christina Aguilera 1. Smooth - Santana Featuring Rob Thomas uu, ajde mi nareži na audio cd za sledeći rhh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) ahaha, genie in a bottle, baš je spot išao neki dan na tv-u i gledam ko je bre ova uspaljena klinka, kad ono kristina pre thirties faze :D dajte detalje o tom didžej laki fenomenu, mora da je to bilo nešto na početku rada foruma, kao i ono sa lakijevim trens danima :D Edited November 18, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 uu, ajde mi nareži na audio cd za sledeći rhh! Nema problema! To mi je ionako sve skupa na "Bravo Hits vol. 153". dajte detalje o tom didžej laki fenomenu, mora da je to bilo nešto na početku rada foruma, kao i ono sa lakijevim trens danima :D Pa nema neke nauke. Ako znas kako se prezivam, kasce ti se samo ... ne, nije Didzejovitj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 naravno lale jasno je odakle je tvoje Dj ali odakle je boletovo? eeeeeee.... ;o))) i omglol xtina mora da bude na prvom mestu!!!111!!1 ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ma kao sad od prezimena... a svi znaju kakav ti je bio prvi sajt na sezampro.yu/~nešto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 da li je zanimljiv sa gomilom retardiranih slika??? neka stavlja u linkove ubija mi protok. imam dialup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 da li je zanimljiv sa gomilom retardiranih slika??? neka stavlja u linkove ubija mi protok. imam dialup Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 videla sam samo jednu majicu koja mi se svidela, a necu je ni kupiti jer skupljam pare za knjigu :) :P omg, devojka koja nije gabor a stavlja knjigu ispred majice ?!?! svaka cast, osim ako knjiga u pitanju nije nesto poput "Cosmo priruchnik za modernu zenu - tom cetvrti - Bizuterija" :) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Praline. Hiljade pralina. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Mislim da sam trebao da odem da spavam josh pre pola sata. Imam problem da se odlepim od kompjutera... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 5. Bailamos - Enrique Iglesias 4. Believe - Cher 3. Livin' La Vida Loca - Ricky Martin 2. Genie In A Bottle - Christina Aguilera 1. Smooth - Santana Featuring Rob Thomas :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 lolnab treba ne moze u licnom obliku Ne zajebavaj. Zvacu Ivanka da prati tvoje postove po forumu. :) Samo da Laki prestane da ignorishe moje vapaje za skidanjem njegovog bana. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Samo da Laki prestane da ignorishe moje vapaje za skidanjem njegovog bana. Ne ignorishem, nego je politka da odbanuje onaj ko je banovao. Ja ako se ne varam nisam banovao Lazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts