Pekarman Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Iz cele ove nase razmene, dosao sam do zakljucka da razlika izmedju tebe i mene je ta sto tebe uopste nije tesko zabaviti. Tamo gde sam ja video manjak iste tebi je bila dovolja. U sve ostalom smo se slozili :) E da, poprilicno sam siguran da kad uhvatis neprijatelja skloni se oruzje pa nema "rokajte svog drugara a ja cu vas" opcije. Mozda ako izvadim pistolj posto sam samo probao sa puskom. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Meni je igra sjajna! Ne sećam se kada sam poslednji put završio neki FPS, a Crysis evo igram već treći put zaredom :) Atmosfera je savršena, grafika + zvuk=kao da sam jebeno tamo! Na Delta težini je Rambo fazon totalno nemoguć, potrebno je dosta stealth-a i skidanja po jednog protivnika hicem u potiljak kada se izdvoji iz grupe. Meni se letenje VTOL-om i vožnja tenka dopadaju, taman malo razmrdaju stvar, a i daju neke zanimljive ideje za multi. Vidim da se mnogi smaraju u onom delu u alien ship-u (core level), ali meni je atmosfera tamo prosto savršena. Onaj zero-G osećaj, sa sablasnim svetlom koje prosijava kroz maglu i Alien filingom, gomila mašina koja nešto radi i ispušta čudne zvuke... Žao mi je samo što nemam bolju grafičku kartu da poteram ovo u većim detaljima, ovako igram na prosečnih 20 FPS-a, ali to samo znači da ću je obrnuti još par puta posle sledećeg upgrade-a sigurno. Obavezno igrati sa dobrim ozvučenjem ili slušalicama! Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 izvin'te za offtopic al ovo je jache od mene: !!!DANDYYYY!!! ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 19, 2007 Author Report Share Posted November 19, 2007 Mene BioShock nije razocarao, tebe jeste jer si RPG fan. Dopalo mi se kako ide, malo me je "spustio" negde na 4/5 igre, onda sam prosao to nesto malo misija i stigao do kraja. posle izjave da ce bioshock biti samo fps, tako sam ga i gledao, i na polovini postaje jednostavno dosadan i monoton... nista od onog ne lichi na SS recimo, po atmosferi mislim... a da ga posmatram kao rpg... khm khm zasto bih to sebi radio... okej mi je fps al nista omg najbolji ikada!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 (edited) pogodish neprijatelja u telo/ruku/rame on se poceshe i to je to.Ocajan vidokrug, nebitno shto si ti na 90 stepeni i jedno 50 metara iznad njega on ima oko na temenu pa je isto kao da si se nacrtao pravo ispred njega. Gomila propusta u AI koji je i bez ovih gluposti prilicno losh. Ima igra i dobre strane, ali ovo je totalno pokopalo, pa igre sa 10x manjim budzetom ne pate od ovih bolesti. Edited November 19, 2007 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 19, 2007 Author Report Share Posted November 19, 2007 pogodish neprijatelja u telo/ruku/rame on se poceshe i to je to.Ocajan vidokrug, nebitno shto si ti na 90 stepeni i jedno 50 metara iznad njega on ima oko na temenu pa je isto kao da si se nacrtao pravo ispred njega. Gomila propusta u AI koji je i bez ovih gluposti prilicno losh. Ima igra i dobre strane, ali ovo je totalno pokopalo, pa igre sa 10x manjim budzetom ne pate od ovih bolesti. kako bre ocajan videokrug, na kojoj ste vi tezini igrali? ja sam ocigledno imao totalno drugacije iskustvo, mozes da se prisunjas liku iza ledja opusteno ali ako nema nekog drugog da te vidi, ako si sakriven (i jos bolje lezis) i pucash sa prigushivachem normalno da su likovi zbunjeni, i josh je normalnije sto ne mozesh da ih ubijesh za 3 metka jer je damage smanjen na 35%, kada pucash bez silencera provale te gotovo odmah flankuju te jure na tebe bacaju bombe i tako to.... AI je najochajniji naravno u zatvorenom prostoru... sa raketom ne mozesh da ubijesh drugog u nano opremi jer dok je napunish ponovo on ili recharguje suit ili pobegne ili nesto tako da raketa u rebra plus kalash kombo zavrshava stvar... stealth nije totalan jer te neprijatelj skapira kada dodje na 2 m otprilike... meni je totalno kul sto malo prilike imash da u rambo stilu ulecesh i reshavas stvar... takvih igara je milion... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Evo namestio sam 2/3 opcija na very high i imam izmedju 20-30 fps-a. Moze sad ovo dodatno i detaljnije da se balansira, ali nemam vremena trenutno. Ako neko hoce mogu da mu posaljem config fajl na mail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Da vi meni kazete na kojim konfiguracijama igrate ovo i na kojim setingsima (: ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 E2180, 2 GB, 8600GT, 1024x768 medium, teksture i još ponešto na high. Ti slobodno udri sve na haj, daj dobar blajv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 E ne znam, mislim da cu prvo da instaliram 64bitnu vistu pa tek onda da i crysis.. (osim ako nema dx10 za xp64?) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Ne treba ti vista matori, developeri su samo iskljucili mogucnost podesavanja very high settingsa grafike u xp-u i omogucili ovo samo na visti.. no, za par dana su ljudi provalili kako na xp-u da ukljuce ovo, tako da pogledaj po netu malo i nacices :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikonica Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 ajd nek neko okaci instructions kako na xpu ukljuciti very high.. Quote Asus P5KC Intel C2D E6850 3,00Ghz 4x1GB OCZ Titanium Reaper 800Mhz Leadtek 8800GT 512MB Hyperion 700W Cooler Master Stacker 830Evo Windows Vista 64 Ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 http://blogs.pcworld.com/gameon/archives/005814.html U suštini, treba da nađeš odgovarajući konfiguracioni fajl koji u četiri sekcije sadrži podešavanja za sva četiri moda (low, med, high, very high). Onda prosto iskopiraš podešavanja iz very high u npr. high, i kada u igri izabereš high, to će u stvari biti very high. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 pa dobro, a koja je onda fora sa dx10? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Da se proda Vista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 pa jel izgleda crysis bolje na dx10? i ako da, koliko bolje? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 ok, jos samo mi recite jel postoje 32bit i 64bitne verzije krajsisa? nesto kao kroz maglu se secam da sam mozda to nacuo negde... ali ko zna (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Pazi, serem i ja pomalo nije bas da nema razlike, ali skoro pa da nema i ne postoji nijedan razlog instaliranja viste zarad te igre. A sto se 32/64, i ja se nesto tripujem da ima, cisto u skladu sa verzijom windowsa, ali nisam siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Postoji (doduše u prvom Razorovom izdanju ne postoji krek za 64-bitnu varijantu, ubrzo je izašao 64-bitni crackfix). Ionako kad igraš na Visti, DX igre rade malo sporije, a 64-bitna varijanta radi malo brže od 32-bitne tako da se to potire, pa je na 64-bitnoj Visti brzina slična kao na 32-bitnom XP-u, a možeš da igraš u DX10 modu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Yah da se pohvalim malo. Vista 64bitna, Crysis u 1280x... na medium, prosek 67 FPS. Dok na Very High ista rezolucija izvlachim 22 FPS. Ali moja lichna preporuka za Crysis pod Vistom obavezno je imati preko 2 Giga rama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 ma meni mashina nije problem... pitanje je da li da skidam 64bitnu verziju krajsisa posto imam 64bitni XP.... da instaliram vistu zbog dx10 necu... tj. hocu ali tek posle ispitnog roka kad mi ne bude trebao komp bas tolko :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Nema da se skida ništa, na disku dolaze obe verzije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 uuu ekstra.. evo jos 2,3 sata (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Što ne znači da ti neće trebati i fajlić po imenu Crysis_Vista_x64_Fix-Razor1911 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts