Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 meni je recimo bash super sto je pucanje tako neprecizno, jer akcija traje duze Pa da, ali ti si komandos u super odelu koji mozhe da nestane, upija metke, skache visoko, udara jako i josh imash pusku sa modifikacijama koju sredjujes putem HUD-a koji se prikazuje na tvom ekranu, a pucas preko obicne "musice" i to je jos neprecizno :)) Ne kazhem da se to mozhda nece srediti kroz igru, kako ona bude odmicala ili tako nesto, ali videcemo :) Meni se najvise dopada ideja koncepta da dodjes na to neko ostrvo, pa se prvo napucavas sa ovim filipincima i tako kao tu malo "vezbas" i onda odjednom ide drugi deo igre gde nailaze vanzemaljci itd itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Meni je naravno taj video kul, ali mi je i igra dobra, ono, ne otvori ti se padobran, pa posle kao birash one modove ... sta ga znam. Videcemo kad stigne full. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 ja sam slicnog utiska ko krule, definitivno me razocarala grafika na med, a u high mi ponekad secka, sto mi isto smeta do jaja u native rez Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 ima dosta tvikova po netu da se nadje u zavisnosti od vashe konfe... da je zahtevno jeste, stavite shejdere na dvojku a neke druge na high... mada lupam na pamet, sve zavisi od konfiguracije.... sto naravno ne smanjuje utisak da je igra jako jako zahtevna a i lucky pucanje preko mushice za desetak godina mislim da ce biti takodje aktuelno pogotovo ako pucash iz kalasha :P , a imash i laserski nishan uostalom, kao i dodatnu optiku... ljudi se igraju u editoru i isprobavaju sve i svasta =) kul je mozesh stealth style i narafski rambo mambo, ili predatorski da lomish i krshish palme oko sebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 a i lucky pucanje preko mushice za desetak godina mislim da ce biti takodje aktuelno pogotovo ako pucash iz kalasha :P , a imash i laserski nishan uostalom, kao i dodatnu optiku... aha, a ti imas odelo koje apsorbuje udar kada padnes iz aviona i ne otvori ti se padobran ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Pero klokni graficku, memoriju i malo proc ako vec nisi i onda pici na high u native rez ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 aha, a ti imas odelo koje apsorbuje udar kada padnes iz aviona i ne otvori ti se padobran ... alo covece, pao je u vodu xD nego, ono shto stvarno nedostaje ovom demou je sniper .Vidim ubacuju helishe preko onog sandboxa , valjda moze i neki scope :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 alo covece, pao je u vodu xD u plitjak na stenu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 aha, a ti imas odelo koje apsorbuje udar kada padnes iz aviona i ne otvori ti se padobran ... pa odelo se nesto pokvarilo jer se nesto desava na ostrvu cudno :) a posle toga oni ukljuchili jammer, laki ne pratis prichu :P a sta radi igrach kada mu se da prostish pripisha u onom odelu? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 a sta radi igrach kada mu se da prostish pripisha u onom odelu? :P ima specijalan mehanizam "niz nogavicu" i to se izbacuje iza vojnika. Slicno je i za veliku nuzdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Ne, ne, ne, funkcionise kao u Dini, obradjuje se i smesta u water pocket u odelu, koju posle mozes da pijes putem cevcice koja izlazi iz gornjeg dela odela :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 au što ovo dobro izgleda O.O u 1024x768 na podešavanjima kao na slici ide sasvim lepo, 20-25 frejmova ima sigurno. jedino što ponegde baguju teksture, to će novi drajveri da srede. inače mašina je e2180, 2 giga rama, 2600xt ddr3. filmski "efekti" su odlični, naročito motion blur pri naglom okretanju, ili depth of view... ju ju ju mnogo dobro, sad ne žalim pare na apgrejd :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Ide sasvim lepo, 20 frejmova :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Evo sad sam merio frapsom, oko 25, malo manje kad je pucnjava, ide i do 30 u gušćoj vegetaciji :) Nisu neke brojke ali sasvim lepo može da se igra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 30, 2007 Author Report Share Posted October 30, 2007 majku mu gde moze fps sa prosekom od 25 da se lepo igra :| znachi u najzescoj akciji kada budu leteli helikopteri sevale rakete na sve strane i ko znas ta moze da padne i na 15, to je malo jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Ma brate, igrao sam ja Kvejk 4 u 15 frejmova kad nije gužva i šta mi je falilo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 pa dobro, sad bar znamo shta te je dovoljno istraumiralo da si toliko opterecen grafikom :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Ja sam morao da overklokujem Stelta da bih u Q2 izvukao tih nekih 25 frejmova, jer je to bas bas neka donja granica. 15 je mnogo malo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 cekaj bre kruko to je samo prvi nivo :) sta mislis sta to tamo urla i shkripi u dzungli jbg ne znam sta bi drugo ocekivali od ekipe koja je radila farcry i kojima je ovo malte ne nastavak doticne igre :) plus ima gauss rifle! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Meni se svidela extra je Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 jbg ne znam sta bi drugo ocekivali od ekipe koja je radila farcry i kojima je ovo malte ne nastavak doticne igre :) Far Cry 2 izgleda mega ... gled'o prezentaciju, bas je delovao super. Crysis je kao bio nastavak dok ovo nisu najavili, sad ga mozhemo posmatrati odvojeno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 overite ovo http://www.gametrailers.com/player/19965.html?type= http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=11972 The CEO of Crytek said that they had to take the highest level of shaders out because people would not be able to run them - he said that in a year - when the hardware catches up they will release a patch, or update and crysis will [again] be next gen. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 2, 2007 Author Report Share Posted November 2, 2007 lol, pa izem ti hardver na koji mi sada bacamo pare ako je to tacno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 ok iduce godine u decembru uzimam nov komp :D Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Ja sam skapirao da mi treba samo bolja graficka, odnosno neki DX10 i to, ali se ne odlucujem na kupovinu dok se malo ne ustali ta tehnologija i ne sredi, bude pristupacnija a brzha :) Znachi neko leto naredne godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts