voodoo_ Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Aha, a onda mogu da poginem vozeći noću i gledajući u farove automobila koji idu ka meni. Dok se ne utvrde dalekosežne posledice lasera, nema operacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 uzmesh od lakija ono uuuulje za ronilachke maske pa premazhesh...il samo pljunesh ;o)) ekshuali pomazhe mnogo kad predjesh sa stakala na plastiku jer ista ne provodi toplotu brzo kao staklo.... Zar nije to kitovo ulje? :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ja obrishem peskirom ili wc papirom... Nisam znao da ovo moze biti toliki problem... taj rad, ja tako ili primenjujem tehniku brisanja prstima ko u basu kad oces da vidis kroz prozor:) ne vidi se fenomenalno, ali je dovoljno sasvim za pocetak kad ti ne treba neki sharpshootin eyesight, a dok stignes do detaljisanja, onda se ionako samo ogledalo odtripuje. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 taj rad, ja tako ili primenjujem tehniku brisanja prstima ko u basu kad oces da vidis kroz prozor:) ne vidi se fenomenalno, ali je dovoljno sasvim za pocetak kad ti ne treba neki sharpshootin eyesight, a dok stignes do detaljisanja, onda se ionako samo ogledalo odtripuje. Meni malo smeta kad obrises, a ono se opet zamagli :) pa kapiram dvnyja, ali mi nikad nije toliko smetalo da gledam kako bih to trajno reshio. A ono sto mozhete da probate vi sto vam se magle naocare je i kombinacija alkohola i glicerina u jednakoj razmeri, pomesate ta dva pa premazhete naocare/ogledalo. Naravno, moraju biti suvi pred mazanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ili da prosto ne nose naocari!!! Iliti : Iltii da psroto ne nsoe ncaoriae!!! Da ih jebbu cnrci ololo!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts