PrimEviL Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 jbg, to zavisi i od servera na kome igras :) ako neki dropovi nisu vidjeni uopste na serveru(dropovali bilo kome), pices d/c stalno :) ja sam na frostmaneu to iskustvo imao jako retko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 25, 2007 Author Report Share Posted November 25, 2007 jbg, to zavisi i od servera na kome igras :) ako neki dropovi nisu vidjeni uopste na serveru(dropovali bilo kome), pices d/c stalno :) ja sam na frostmaneu to iskustvo imao jako retko :) bas cudno sto nisi imao tih problema na frostmane Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 da, izuzetno je cudno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Osnovi UI addon koji koji koristim je Pitbul.Interesuje me kako da izvadim , recimo 10 fokusa (umanjenih naravno) kako bi mogao da vidim njihovo kastovanje , tj. casting bar? Komanda /focus vadi samo jedan frame,a meni treba najmanje 5-6. Da li pored Quartz-a ima josh koji addon koji uracunava lag i ispisuje vrednost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 ja koliko znam ne mosh da vadish vishe fokusa, nego je to nesto drugo, focus mozes samo 1 da imas - zbog [target=focus] macro ui funkcije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Nisam ni mislio bash focus upravo zbog toga sto si ti rekao , jer moze samo jedan.Ali kako da izvadim 5-6 frame-ova igraca kako bi mogao da pratim njihovo kastovanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Arena live frames mozda? Ako radi u ovom patchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 ja mislim da je Aloft za to ali nisam siguran probaj Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Ako ne radi arena live frames probajte gladiator ili proximo , mada trebalo bi da je updateov addon ali nisam probao. <-- compless piece of shit ;( Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 meni arena unit frames radi bez problema vec duze vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 meni arena unit frames radi bez problema vec duze vreme same here Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 jel zna neko kako da namestim na proximu da mi pozadina bude providna a ne crna? =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 pitanje nije vishe aktuelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 (edited) he-lo, nisam dugo bio ovde, evo da postujem par ss-a raid bt raid mh tree showoff, main solo alt -- inace sve je wowace, Edited December 10, 2007 by cowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 lep ui sa relativno malim brojem addona, uglavnom ace2 :) lepo, lepo :) mene zanima da li neko zna za neki addon koji nije eePanels koji moze da ubacije texture u igru? moze i eePanels, ali ako je on, wtb neku dobru biblioteku tekstura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 (edited) lep ui sa relativno malim brojem addona, uglavnom ace2 :) lepo, lepo :) hmm nemoj da te zavara malo jednostavan izgled, ispod toga imam preko 50 wowace addonova dobro skrivenih (samo meni na radost), mnogo siftovanja, faded-out barova (za potove, food, hs ..) zasto da mi bude sve na ekranu, estetika je sve =D inace za dobar wowace ui (jedino ace je pravi izbor, zajebi cursegaming i ostalo) treba dosta vremena, ja se secam kako sam satima provodio ispred usranog photek ui-a da bi skontao sta kako radi, dosta vremena treba da bi se skontale sve opcije ali kad se jednom covek "usteli" onda je lako.. jos jedna dobra stvar je wowaceupdater, addonovi se apdejtuju dnevno ili cak svakih par sati, tako da pre raida samo updatujes i sve je azurno spremno za rad, secam se patnje dok sam koristio neke addonove koji nisi bili updateovani mesecima... jos jedna stvar kada izadje novi patch, nikada nema problema da nesto ne radi ili slicno .. respect za ljude koji koriste default ui, ali kada podesis sebi kako ti odgovara 'zivot" ingame je 100 puta laksi, ako ima ko kakvih pitanja oko ace-a samo shotujte, poz <3 Edited December 10, 2007 by cowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 imaju storma za ta pitanja, ne cimaj se :) znam da ima oko 50, zato sam i rekao "relativno" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Pro igraci koriste samo "korisne" addonove. Layout je stvar navike ;) Od tih 50 addonova, ako imas 5 koji stvarno nesto korisno rade i pomazu, bice dobro :) Ostalo je samo UI zajebancija :) al kad se vec nudis - hocu da zamenim titan panel. Aj preporuci neku ace2 zamenu koja ce imati osnovne opcije kao prikazivanje para, fps, lokacije, honora kao i mape instanci :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 FU bar... nego kazes ui zajebancija... UI pomaze dosta ... preglednost UI-a ti pomaze da reagujes brze/bolju u areni npr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 FU bar... nego kazes ui zajebancija... UI pomaze dosta ... preglednost UI-a ti pomaze da reagujes brze/bolju u areni npr Pomaze ti kurac... da bi reagovao dobro u brzo i areni trebaju ti refleksi i skill. Ako si naivkao na osnovni ui, isto dobro ces da igras. Poenta je da tebi to bude pregledno i da ti ne smeta u igranju ... licno na primer ne mogu da igram a da imam unitbarove gore u uglu, jednostavno mi nije prakticno, i uvek je stavljam ispod lika (ko cowie). Al to ne znaci nista. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 ma daj, ja sa osnovnim interfaceom igrao 2 god, mogao bih i bez barova uopste, sve sto mi treba je bindovano, a kad naucis binds samo kretenu barovi i trebaju! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 spanac,ajde, onako, bez gledanja, reci koji ti je bind za summon doomguard :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Fubar ti zamenjuje Titan Panel sa tim sto za fubar imas beskonacno mnogo korisnih pluginova (pare, dura, honor, ...) UI je stvar navike, ja sam npr prosao kroz celi bwl, aq40, naxx sa defaultnim ui-jem i bilo mi je ok, sada tek vidim kolika je razlika. Defo ui je smor, gledam drugara igra shamana u ZA sa defaultnim uijem i muka mi je, smorio bi se za pola sata, pola korisnih stvari nema i nepregledno je sa onim njegovim frameovima, nije stvar koliko je ko dobar u igri i kakav ui koristi, to je stvar ukusa, ja bi najvise volio kada bi svi otkrili cari ace addonova jer se ne bi pokajali 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 iskreno, ja bih bez bilo kog addona mozda i mogao, ali nikada bez nekog(UF addon(xperl, pitbul, etc) ili neki koji pomera sve frameove) kojim bih mogao da pomerim player i target frameove na sredinu ispod chara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 @l'italiano:alt+f4 -.- ovaj zhabar je iz dana u dan sve bolji i bolji...ja ni jebeni qst za to nisam uradio ova tema me podsetila na lika koji igra sp u bt/mh guildi i okacio je screen na kom je SVE default, cak ima i binds u prvom baru 1 do = i drzi vodu i hranu na - i = kao sto je kad se ulogujes na lvl 1 chara ;D btw screen je uhvacen u pola ubijanja ilidana :D ako nadjem screen okacicu Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts