Lucky Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Ne da ne bi igr'o FPS na konzoli, nego za pare! :) Posebno ako postoji verzija za PC :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 + jedina igra koja zaista zasluzuje tag optimizovana ove god. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 ^ Istina, radni na mojoj staroj mashini ko sat btw Kruko ima xbox ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 KOLKO PARA BRATE RECI!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 HE HE Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 PAMETNO, NE BI TI IZASLI IZ KUCE NIKADA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 LOL KRUKO BANEM TI GAJBI USKORO Btw Presao sam igru na Veteran (uzhasno je tesko, jako lako ginete, i njih ima 5000000) Igra je preterano dobra, stvarno neverovatno odradjeno Toliko akcije, toliko euforije, pucaj, menjaj, bacaj skachi, bsh!!! Lete avioni, padaju leshevi, lete granate artiljerija sve zivo... Ali, da ne bi bila non stop svaka misija monotona akcija stalno, ima i one snajper misije (videcete onu blizu chernobila, znachi sve pusto, atmosfera, shunanje, uh...), i recimo misija iz aviona kad gadjate iz americhkog bombardera, necete verovati kako je dobro odradjeno... Chista desetka, ali chista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Ne mogu da verujem da mi pukne sisem dok mi je bio dl na 98 % znaci necu iz inata ad kupim igru sada , jedino ako je neko voljan da nareze bio bih mu zahvalan ;( Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Odigrah i ja ovo. Prica sux manje vishe , ali je gameplay dobar. Super su raspodelili mislije tako da igra ne dozvoljava one momente"sad cu save pa sutra da nastavim :P . Ona flying fortress misija je omg. Btw, el se josh neko istripovao da ce da tera tenk posle onog briefinga :P ? E da, ima i bonus misija, posle credits, spashavanje taoca u avionu. Pa ko oce cisto da se "ispishe" :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Btw, el se josh neko istripovao da ce da tera tenk posle onog briefinga :P ? I did =) A taman sam se ponadao :-) Quote mrf... Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Ahahah i ja isto mislio da ce biti tenk :)) Inace jedino bonus misiju nisam mogao da predjem na veteran, nema shanse bozhje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 kad si GLUP Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Igra je bas dobra, isuvise kratka ali nabijena za medalju. Najjakije mi kada se helikopter povlaci nakon spasavanja "crne" kobre, pa kao foke su nasle bombu i pokusavaju da je srede BUM odesveutrilepe + kao lik se vuce iz helica da bi umro. Ma skroz dobro. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Igra je bas dobra, isuvise kratka ali nabijena za medalju. Najjakije mi kada se helikopter povlaci nakon spasavanja "crne" kobre, pa kao foke su nasle bombu i pokusavaju da je srede BUM odesveutrilepe + kao lik se vuce iz helica da bi umro. Ma skroz dobro. Jbt to je fenomenalna misija :) Samo sam chekao kad ce da izadje "Terrorists win" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Jel moze neko da narezhe ? ;) necu za inat da dam 600 kinti za cd. bolje ovako da dam samo za diskove i da castim jos dzentlmena :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Svi hvale taj CoD4, a ja tek pre neki dan zavrsio BioShock ;) Vidim da ce mi se sve ovo nekako nagomilati tamo za onaj prostor oko nove godine kad se planduje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Vidish Laki, ovo je tako dobro odredjeno i povezano, da prica gotovo nikadi ne prestaje. Dok se ucitava sledece ide neka prica izmedju tako da si stalno vezan za desavanja. U osnovi treba ti oko 4-5 sati da zavirsis igru, ili je barem meni tako delovalo. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Ali ja nikad "nemam" 4-5 sati vezano da igram, meni se to razvuche na dve nedelje minimum. U tome je problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 HA-HA! IDI IGRAJ XBOX :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Ako skidas sa torenta bolje trazi da se ne mucis. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 skinuo sam i sjebao instalaciju, sad moram opet da skidam :| Ja josh uvek mogu da ti recnem za petak :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Vazhi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 ste provalili besramnu reklamu za COD4 u najnovijoj epizodi Chucka? the games have gone mainstream!!! =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Ne gledam Chucka ali sam video reklame za igre u serijama, da :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 HA!! Nego jer primetio neko da kad mu se spava i sto mu se vise spava taj polako sve vise SABIJA u multiju ? Upravo govorim iz iskustva gde sam imao 40 ubistva vise od drugo plasiranog a nisam spavao cirka 23-24h ... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts