voodoo_ Posted April 12, 2009 Author Report Share Posted April 12, 2009 Brate pričate o običnom Half Lajfu 2, nema toga u Ep. 2. A i u običnom HL2 se to dešava samo u onom prvom bagovitom rilizu, posle je onaj Vengeanceov radio lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Hvala fatboy, zapravo sam i ocekivao tvoj odgovor posto sam primetio da si skoro odigrao Episode 2. Kod tebe i rejvena je "Half Life 2 Episode Two [RIP] [dopeman]" i izgleda da je taj release pored Unleashedovog jedini bez jumping/humping buga. Skidam oba torrenta, pa koji prvi bude. Steta za ovaj DETONATiON release, sve lepo zapakovano, instaliraj komponente koje hoces i igraj ali je bagovit do bola. Trenutno igram HL2 i igra cesto zakuje kada ucitavam poziciju ili kada se ucitava nova lokacija. Na pocetku i nije problem ali sada pri kraju, kada cesto ucitavam poziciju ubija mi volju za igrom. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts