shoosh Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 pa i ima da odlepi onaj intor ko god je otisao u njega je propao ako nije otisao :D smanji kreatine :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 lal sad i ancelottija spominju Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 The club's Russian owner Roman Abramovich has enlisted the services of Vlado Lemic, a controversial Serbian agent, to help in Chelsea's search for a new manager. (The Times) XA Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Sad kao treba da im verujemo da ce opet da uzmu nekog anonimusa posle Granta,no way Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Scolari named as Chelsea manager Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 lepo. mada ne zna engleski:) i ne secam se da je neki put vodio neki klub u zadnje vreme.. jebote koliko trenera ce da chuchi sa strane i da cheka neko mesto..rajkard,mancini,kuman,desamp,lipi..komedija Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 samo sto mi se cini da se nece nesto otimati oko kumana Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 mozda ZVEZDA!!1 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 lepo. mada ne zna engleski:) i ne secam se da je neki put vodio neki klub u zadnje vreme.. jebote koliko trenera ce da chuchi sa strane i da cheka neko mesto..rajkard,mancini,kuman,desamp,lipi..komedija Sve sami promasaji osim ajde Lipija,i treba da ostanu bez posla :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Realno Venger i tu sva prica prestaje. Lako je biti trener barsi manu itd ali covek sa jako malim budzetom odradjuje posao nadam se ove godine neka zvucnija pojacanja.ne osporavam sir a f ali kakve igrace ima tesko da ne uradi nesto .Veneger je sa obdanistem dosao do lige sampiona i imao polu finale cl 5min pre kraja protiv lpoola sad onaj nepostojeci penal nad babelom sta reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Lepo je to sto ljudi vole Vengera i Arsenal i ja medju njima ali glupo je reci da je on najbolji samo zato sto igra ligu sampiona svake godine i zavrsava treci u premijer ligi.Kad uradi ono sto je Ferguson uradio ove godine ili kad bude imao titula koliko Ferguson mozes pricati da je najbolji.Venger nema nikad nikakav pritisak,nikad ne osvaja titule,ne ocekuje se nista od njega jer vodi klince i onda ljudi pricaju da je alfa i omega svih trenera.Sav rispekt za tim koji je napravio ali kad osvoji sa tim klincima LS i PL onda ce biti najveci. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 a to za budzet...... svaki klinac koga je kupio kostao je vise nego ceo tim zvezde ili partizana,ali i pored toga mi je jedan od omiljenih trenera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Sve sami promasaji osim ajde Lipija,i treba da ostanu bez posla :) Shta "ajde" bre? Sve shto je vodio Lipi radilo je ko podmazana mashina, bio to klub ili reprezentacija nebitno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Znam,al ima dosta boljih od njega...al svakako je vrh za ove ostale koji su nabrojani Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 a to za budzet...... svaki klinac koga je kupio kostao je vise nego ceo tim zvezde ili partizana,ali i pored toga mi je jedan od omiljenih trenera. jok brate, zvezdi je bilo mnogo da da 700 000E za jednog igraca (ubi me ako mogu da se setim) koji je procvetao kasnije u PL i bio u top11 timu, tako da... A zasto Venger nema dobar tim? Imao je Hleba,Ljunberga,Anrija itd pa opet nikad nije bio blizu finala LS i ako se ne varam samo je 1 osvojio PL Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 A zasto Venger nema dobar tim? Imao je Hleba,Ljunberga,Anrija itd pa opet nikad nije bio blizu finala LS i ako se ne varam samo je 1 osvojio PL da ne ulazim dublje u tvoja lupetanja, ima 3 titule 98/99, 02/03, 04/05 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 pa da,nikad nije bio ni blizu finala lige sampiona lol :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 jok brate, zvezdi je bilo mnogo da da 700 000E za jednog igraca (ubi me ako mogu da se setim) koji je procvetao kasnije u PL i bio u top11 timu, tako da... A zasto Venger nema dobar tim? Imao je Hleba,Ljunberga,Anrija itd pa opet nikad nije bio blizu finala LS i ako se ne varam samo je 1 osvojio PL Palasios nije bio u prvom timu, i trazili su 1.5 mil, lupash po ovim sportskim topicima samo tako Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 milion i po, ali americkih dolara na sta su se ovi nasi samo nasmejali :) ali smejao se i palasios u premier ligi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 milion i po, ali americkih dolara na sta su se ovi nasi samo nasmejali :) ali smejao se i palasios u premier ligi :) da ali brate sta je za nas milion i po da se kockamo sa mackom u dzaku, a sta je njima :/ Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 mnogo smo mi vise dali za barkosa i salasa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 e da,i da ne zaboravimo to da je ovaj forsirao Palasiosa na desnom beku,a u Wiganu je igrao levog veznog :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts