SavKe Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Lol krenulo cimanje za fax,moram da ischitam tone izvora iz perioda Grchko-Persijskih ratova do petka,jebala me istorija :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ololo pravio sam neki progrma u javi koristeći netbeans, i dvaput mi je puko prilikom alttabovanja u firefox. i to ne da pukne uz neku grešku ili nešto, nego jednostavno ubije se proces i nestane trenutno. eh moj sune, a 'vamo u dokumentaciji obećavaju kule i gradove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 meni nije jasno zashto bi bilo ko unajmljivao nekog arhitektu da mu sredi slaganje boja, plochica, parketa (?!) i cvetja (?!!?), a da nije daltonista ili dobro izgovara "lol and i never been to this room". slican stav sam i ja imao dok nisam konkretno krenuo da razmisljam o tome i onda se postavilo milion pitanja, a na svako ima po dva tri odgovora... ne vidim u cemu je problem angazovati struchnjaka da ti pomogne sa par reshenja i saveta u okviru onog sto imas vec uradjeno i u okviru nekog pristojnog budzeta... nije da krechis svoju sobu pa da te boli dupe dal ce se nekom svideti a i lako ces da je prepravis.... a inace nisam naisao na uobrazeniju struku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 "Neefikasan sistem presađivanja Beograd -- Sistem presađivanja organa u Srbiji nije efikasno ustanovljen, a svest o potrebi doniranja organa nedovoljno je razvijena." ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 @ivan što se mene tiče najbolje da tu ulicu pretvore u zonu za pešake, da nas lepo sve reše živčanih problema i više bi goriva štedili u tom haosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 što se mene tiče, ko te jebe što živiš u borči :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 meni nije jasno zashto bi bilo ko unajmljivao nekog arhitektu da mu sredi slaganje boja, plochica, parketa (?!) i cvetja (?!!?), a da nije daltonista ili dobro izgovara "lol and i never been to this room". Hm, pa nije to bas tako lako... u smislu da postoje neka pravila, odnosi itd... koji su na prvi pogled bas ocigledni, ali ima tu nekih slojeva znanja i sto kazes "uklapanja boja" koji su prosecnom coveku prilicno neuhvatljivi ako se ne pozabavi time studiozno. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ololo pravio sam neki progrma u javi koristeći netbeans, i dvaput mi je puko prilikom alttabovanja u firefox. i to ne da pukne uz neku grešku ili nešto, nego jednostavno ubije se proces i nestane trenutno. eh moj sune, a 'vamo u dokumentaciji obećavaju kule i gradove. Ne pojave se sve greshke prilikom compile time-a OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Kevi danas rodjendan, pa sam bio do njih na klopi, dosao kuci i sad cu da se izvalim ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 jedva se spasih, imao sam 40+ temp, sad je kao ok, jeo sam pio caja, i malo bleja na netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Podstedi me alex ... Mojim matorcima danas 25 dina braka , i zaboravio sam da im chestitam :( Moratju sutra neshto da izgladim ... jeboteee ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ^ Nisam znao da se to chestita?! Opushteno, uzhivam. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Sve ,samo da ugrabim neshto kesha :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Srecan sam :) jos nije 100% sigurno ali bi trebalo da imam svirku za nedelju-dve.Javim vam kad ce biti i ocekujem vas da vas hejtujem :) Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ne pojave se sve greshke prilikom compile time-a nisam se dobro izrazio, pucao mi je netbeans a ne moj program. ne verujem da je on greškom ubijao ceo IDE, tim pre što se radi o prostom swing programčiću s jednim prozorom. Srecan sam :) jos nije 100% sigurno ali bi trebalo da imam svirku za nedelju-dve.Javim vam kad ce biti i ocekujem vas da vas hejtujem :) To lave! Šta sviraš? Dolazim obavezno da podržim scenu! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 jaoj glava me ubija samo tako ... dobicu trovanje nikotinom don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 @voodoo_: Svira kurcu Trebam da napishem neki izveshtaj o sajmu kniga, a mene mrzi uopshte da odem do tamo... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 jeeeej, svirka! jedva cekam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ... provedesh ceo boziji dan da dl-ujesh igru i provalish da je JAPANSKA :(((((( Nije mi dan bash :((( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 a inace nisam naisao na uobrazeniju struku... ako cemo iskreno, ni "mi" nemamo nista bolji stav prema neobrazovanim investitorima koji su jednom davno na placu slagali giter blok zid svoje vikendice, pa sada misle da mogu da dobiju mega prostor za pola vekne hleba @militj nije isto urediti svoj stan od ~50 kvm i poslovni prostor od vishe stotina kvm @ topik bio u pozoristu. Odgledao mjuzikl Jadnici u Madlenijanumu.... Zafir Hadzimanov, katarina zutic, Katarina Gojkovic....odlichna predstava. moje iskrene preporuke. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ne znam...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Uh, samo matematiku da sabijem sutra i miran sam bar mesec dana :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 @militj nije isto urediti svoj stan od ~50 kvm i poslovni prostor od vishe stotina kvm ako ne prichamo o extremu tipa da si daltonista, sve se svodi na to dal imash ukusa ili nemash, ako nemash onda ti treba 'struchna' pomotj. mislim svako ko iole posveti pazhnje tome, prelista par chasopisa da vidi ideje i ima donekle u svojoj glavi viziju tog prostora mozhe da napravi i vishe nego pristojno. poslovni prostor je bar (po meni) mnogo lakshe nego gajbu, mislim ko da imash neshto da izvodish tu sada bog zna shta pa zna se shta je efikasno, a shta nije. izvinjavam se ako mnogo serem :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 oprotitju ti i da seresh, a ne kezam ti da seresh, jer si mi drag ...sa druge strane, onu piletinu ti necu oprostiti :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 baltalesku :* dogovoritjemo se za tu piletinu jednom, al tjesh to morati da krijesh :)) kad si vetj toliko zapeo netju da te razocharam jel si mi drag ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts