rev Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 rekla ti pa te popishkila ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Omg , zaspao sam kad sam doshao iz shkole , oko 3 i probudio se pre 40 minuta o.O . Ne znam ni shto sam se budio , al totalno sam sjebao spavanje :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 jebem li im mater svima u ptt-u, imam net jednom u 12 sati na pola sata! poludeo sam totalno, morao sam da izađem napolje! doduše otišao sam na sajam knjiga malo da vidim sveta, a i knjigu sam kupio. jebem li im mater svima u ptt-u, imam net jednom u 12 sati na pola sata! poludeo sam totalno, morao sam da izađem napolje! doduše otišao sam na sajam knjiga malo da vidim sveta, a i knjigu sam kupio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 rekla ti pa te popishkila ? ne ona je starija :D tako da je bilo obrnuto :P vodo je 2 puta jebo mater ptt-u :D jedem tunjevinu sa lukom :D poslastica :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Kal1 o5 jedesh tai garbidz ? Fuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Kal1 o5 jedesh tai garbidz ? Fuj. blasphemy!!! tuna je uvek ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Danas sam prvi put u zivotu shvatio shta znachi kada dobijesh regres :)))) (regres = padnu ti pare s neba) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 haha :D samo se nemoj navikavati na njega ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 vishak od nindzine love, mislish:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Ko sa decom spava, popishan se budi! opet ale navatao neko dete, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 tunja u komadu u paradajz sosu,mrnjau... imaju neke plave konzerve samo u maxiju da se kupe... nisam jeo bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Danas prvi chas sociologija, nek mi je Bog upomoc... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 tunja u komadu u paradajz sosu,mrnjau... imaju neke plave konzerve samo u maxiju da se kupe... nisam jeo bolje... Realno, od tih paradajz shema meni je najbolja LaPerla ona koja je doduse u crnoj kutiji. Onda mi se dopada i ona Isabel, sto isto ima svoju verziju sa paradajzom. A od "cistih" tunjevina najbolja od tih "budzetskih" je opet La Perla, dok od skupljih valjaju Isabel i Eva. Ne racunam naravno Rio Mare, to je posebna (precenjena) grupa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 danas sam vristao an visoj ....malo da izblejkam na net-u pa se bacam na nacrtnu moram neke vezbe da zavrsim .... ZLO don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 da ne otvaram novi topic ...kakav car! jbg sad ako je bilo!!!11one learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ^ videh ovog lika... boles' @ thread.. blah razocarao me summon druid opasno :\ mislio sam da je kulji, poput mancera... kad ono trt, beda... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Realno, od tih paradajz shema meni je najbolja LaPerla ona koja je doduse u crnoj kutiji. Onda mi se dopada i ona Isabel, sto isto ima svoju verziju sa paradajzom. A od "cistih" tunjevina najbolja od tih "budzetskih" je opet La Perla, dok od skupljih valjaju Isabel i Eva. Ne racunam naravno Rio Mare, to je posebna (precenjena) grupa :) rio mare je suvishe suv. plava perla je najbolja od narodskih marki tunjevina. jeftina je, nikada nije suva a meni znachi i sto je onako bash usitnjena ljudski pa se veoma lako namaze za razliku od crne la perle koja je u komadima pa je vishe "za nabosti" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 e da, bice da sam ja pomesao, la perla plava sa paradajzom :) nista vise i ne treba... mada ima finih i sa onim povrcem kad smo vec kodtunja :) sutra kupujem odma' ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 obichna plava perla nema paradajz unutra...nema unutra nista sem onog ulja, koje ja uvek odcedim pre jela. A po radnjama imaju da se nadju i tunjevine sa kukuruzom, sto je mega dobro, meni pogotovo kada se malo zagreje da kukuruz omeksha It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Da, do jaja su te sa kukuruzom(meksichke) + imaju pasulj neki mnogo dobar pride. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 opet ale navatao neko dete, a? Aman, nije dete! @tuna boys 'Ebale vas priče o tuni, sad sam gladan, a doručak daleko... @topic Rad rad i samo rad, pa onda uveče kod keve na rođendan.....mljac mljac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 rio mare je suvishe suv. plava perla je najbolja od narodskih marki tunjevina. jeftina je, nikada nije suva a meni znachi i sto je onako bash usitnjena ljudski pa se veoma lako namaze za razliku od crne la perle koja je u komadima pa je vishe "za nabosti" Ja vishe volim te za nabosti, jer vidis sta jedes, da tako kazhem, u te mlevene ubace ko zna sta pa mi se to nesto ne da. Naravno, i ja iscedim ulje pre jela, bas bi bilo glupo da jedem sa uljem ;) @ G!!! - Kao sto rekoh, LaPerla sa paradajzom je crne boje :) Inace mi se ne dopada ta verzija sa kukuruzom, gotivim luk/paradajz, ima neka kao "italijanska" sto je nesto tome slicno i to je to. Vreme jeste mnogo loshe, pada kisha, guzva je, bas je onako da covek spava i ne ide nigde, ako moze da ne ide nigde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 omg totalno sam zakrechio, mislim jedno kucam drugo meni je ok kukuruz varijanta za neke salata kombinacije javili mi stigla mi kola u ns!! sreca sreca radost , sad samo josh naplatim potrazivanja i sredstva uplatim njima i wuhu :), taman skoknem do sajma kola u ns-u i da se pomolim da stara ne stanu za ovih par dana btw hvala rur dizajnerima, ali uz duzno postovanje iskreno mi muka od tih varijanti daj da vidim sta ti treba - samo me intertesuje (jer je poslovni prostor oko 400 m2, desetak kancelarija sa ulaznim holom, na dva nivoa bla bla ....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 prehladio sam se, uhhh nije mi dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 o je zapusen mi je nos :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts