killYg0r Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 ovaj ivan se juce doselio ovde :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 jel ima neki ovde dizajner enterijera ili tako nesto :) imam neku kuhinju u stanu koja treba da se aranzira a treba i neki poslovni prostor da sredim... nesto da bude lepo i manje vishe skromno bez izdrkotina ;) PM me... kontaktirao sma 10 (deset) dizajnera i svi su me totalno neprofesionalno iskulirali jer su pretrpani poslom pa ih boli dupe dal ce nekog da odjebu ili ne e da odoh sad na vops posle basketa... pre dve godine nisam mogo da smislim da pijem pivo posle sporta!!! doktore sta mi je??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 jel ima neko ovde da mi preporuci koji trosed/kauch da uzmem za sobu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 G! drugare pa chitash li ti ovaj forum? igi radi dizajn enterijera for living! @kleine freulein - ako ne pomogne to sto kru ima reci da se iscimam malo...garant imaju neke svoje arbeitsamt .gov sajtove sa 300 chuda...nemac je to ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 manta manta ..sve mi se manta zbog piva breeee don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 jel ima neki ovde dizajner enterijera ili tako nesto :) imam neku kuhinju u stanu koja treba da se aranzira a treba i neki poslovni prostor da sredim... nesto da bude lepo i manje vishe skromno bez izdrkotina ;) PM me... kontaktirao sma 10 (deset) dizajnera i svi su me totalno neprofesionalno iskulirali jer su pretrpani poslom pa ih boli dupe dal ce nekog da odjebu ili ne e da odoh sad na vops posle basketa... pre dve godine nisam mogo da smislim da pijem pivo posle sporta!!! doktore sta mi je??? ja to radim, mislim to mi je posao za sada... preciziraj sta ti tachno treba, mosh da se dogovorimo. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Izasao, napio se, idem da spavam.... veceras smor. Izasao, napio se, idem da spavam.... veceras smor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Dibra pijanka bila vecheras..... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 sad sa ortakinjinog rodjusa, bilo totalno opusteno, pred kraj zurke cega vec zabo se sa ribom koja mi se ispovedala najstrasnije (jeste malo je popila :) bio na hasu u daff da se oporavim sad na kunt, dug je dan sutra..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 jesi jebo ? elem citao malo manjekenj.com blah... pikao cabal \o/ odo da spavam, sutra sa svecom all day pikam heroje, pa uvece na cirku... yeah Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Malko odspavao, sad treba da idem kod majstora da pokupim kola, pa do kancelarije da sredjujem nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 omg chizra do kog nivoa ste dogurali (chisto da asessujem stepen brain fry-a ;o)) ja se naspavao 8 sati ko zmaj...life i s good...mada poslovi zbog kojih sam malo spavao proteklih dana josh nisu gotovi...d'oh! =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 jel ima neki ovde dizajner enterijera ili tako nesto :) imam neku kuhinju u stanu koja treba da se aranzira a treba i neki poslovni prostor da sredim... nesto da bude lepo i manje vishe skromno bez izdrkotina ;) PM me... kontaktirao sma 10 (deset) dizajnera i svi su me totalno neprofesionalno iskulirali jer su pretrpani poslom pa ih boli dupe dal ce nekog da odjebu ili ne e da odoh sad na vops posle basketa... pre dve godine nisam mogo da smislim da pijem pivo posle sporta!!! doktore sta mi je??? lol jebiga, igi prvi odgovorio, ali i ja nekako to radim sad... ne for living, ali honorarno nesto, pa i mene zanimaju detalji. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 ja to radim, mislim to mi je posao za sada... preciziraj sta ti tachno treba, mosh da se dogovorimo. lol jebiga, igi prvi odgovorio, ali i ja nekako to radim sad... ne for living, ali honorarno nesto, pa i mene zanimaju detalji. baci cu vam PM, samo mi objasnite kakvi vas detalji interesuju, kog tipa? dimenzije fotke sta? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 kolegijalno prepustam projekat pesmi. realno, i ovako previshe radim. a g!!!, coveku ce trebati osnove ( plus mu reci spratnu visinu), eventualno slike i budzet It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 danas je deseti dan kako sam nicotine free ^_^ ja vec 7 dan ne jedem cokoladu \o/ Inace sam spavao 8 h i prubudio se mrtav umoran. Kapiram da cu nesto popodne da nadoknadim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 ustao posle par sati spavanja, razmisljam sto mi je ciniti, odo na splav na kafu da se osvestim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 nosila sam tortu od preko 4 kg kroz grad i autobus...ruke mi otpadaju :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 nosila sam tortu od preko 4 kg kroz grad i autobus...ruke mi otpadaju :P kako dunja na fin nachin nas obaveshtava o jednom vaznom dogadjaju za nju sutra 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 eh pa nisam tooooliko namazana ;))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 napokon vikend ...malo odmora ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 kako dunja na fin nachin nas obaveshtava o jednom vaznom dogadjaju za nju sutra Shto, 'el se udaje? :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Ja rekoh cisto da se javim malo da sam ziv :) Te neke guzve nesto, te menjao gajbi komp pa mi net nije radio jedno nedelju dana i tako... A vi kako te? :) Danas ufatio malo slobodnog vremena pa plandujem... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 bilo kewl sinoc... :) upoznala sam Satana :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) baci cu vam PM, samo mi objasnite kakvi vas detalji interesuju, kog tipa? dimenzije fotke sta? :) E, i ja radim previse, ali me interesuje. Trebale bi mi fotke postojeceg stanja, budzet, osnove (tj. ako ih imas, posto mi trebaju najvise zbog mera itd.), spratna visina, da li ima nekih greda koje prolaze iznad ili nekih instalacionih kanala (lol ako ima, jebem ti projektanta)... to sve za prvi review.. posle bih ja dosao da premerim i pogledam na licu mesta naravno. Baci na pm neki info pa da tamo prebacimo diskusiju, ako si zainteresovan. Edited October 20, 2007 by Pesma-mrtve-dece Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts