Stator Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Oces sa mnom na 2-gi krug ispitivanja :) A mogu i da ti preporucim finog alergologa :) PM :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 ako vam treba neka veza na internoj A (hemato, gastro i alergologija) slobodno recite, povoljno je :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 razshrafio sam se od spavanja... nisam stigao ni da se oshisham... strashne stvari se deshavaju... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Konachno mi stigo net u bgu,kako se lakhe dishe,to nije zajebancija... :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 \o/ navukao sam grip ili tako neko pogano smece zbog kog ne mogu da se odvojim od kreveta :((( bem ti zivot :((( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Palim u pink posle miliJun godina :D \o/ Nemoj sutra da mi budes mamuran :D :D :D @topic Bio na promociji Impreze, nije lose bilo mada moze i bolje, dobio lepe pokloncice i takoooooo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 neo pederu! nisi mi javio da li da dolazim ili ne!!! da li imas ili ne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Uzeo sam da prebrojim kovanice iz fijoke koje tu stalno ubacujem iz novcanika. I sad, covek realno ne mozhe da zna koliko tu novca da ocekuje, tj. ja nikada nisam bio dobar u prognoziranju. Ono sto znam jeste da sam nosio to Aletu dok je jos radio u shopu, i da se s vremena na vreme skupljalo po recimo 1000 din. Medjutim, od tada, a tada je proslo ohohoj, nisam cekirao tu fijoku sve do danas. I rek'o ko zna koliko cu ja da nakupim, kad ono tek nesto malo preko 2000 dinara :( Ili mi je neko krao sitninu iz fijoke ;) ili sam ja pre skupljao te kovanice mnogo brze nego sada (sto nije iskljuceno jer sam se mnogo vise muvao po gradu). I sad gledma sta da radim sa tih 2000 dinara, 'de to da nosim da ukrupnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Odnesi nekoj kasirki u marketu u kom kupujes....ima da te vole! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Ovde kod nas su trgovci otkupljivali sitninu, ono 2000 za npr. 3000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 ahahaha vudu brate ulepsha mi naporan radni dan...sad posle ovoga samo josh jeroje i califf i spavanac...zhivo me interesuje dal' su obe epizode toliko dobre da ne zaspim tokom istih =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Ovde kod nas su trgovci otkupljivali sitninu, ono 2000 za npr. 3000 chist lopovluk majku im Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 ahahaha vudu brate ulepsha mi naporan radni dan...sad posle ovoga samo josh jeroje i califf i spavanac...zhivo me interesuje dal' su obe epizode toliko dobre da ne zaspim tokom istih =o)) za vreme kalija nećeš zaspati sigurno, a heroje gledaj upravo da bi zaspao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 (edited) Cekaj bre,da li je postojao neko normalan koji je davao 3000din da bi dobio 2000din? Edit:Cifre 2 i 3 su zamenile mesta. Edited October 16, 2007 by Savkeeeeeee...e! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 jes don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 bwahahha.. stigla fotka at last \o/ I pwn osim toga, sutra ustajanje u 7 (o boze, koji ce to biti shock za organizam), moram do faxa, da ujurim da upisem apsolventski... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 au al je prop'o blejz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 jbg, izjele ga godine.. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 ayyy ala ste zli don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 au al je prop'o ch1zra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 nije prop'o nego se rasp'o 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 au al' mi se spava Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Eto, poceo jos jedan dan na poslu... i stigla nova koleginica ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 - ali gde je ono mesto na slici jebote gomila ikona i isto toliko gajbi piva :) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Problem je sto ne znam sta cu sa tim parama posle, imam jos nesto u steku, ali je sve to premalo za kola recimo, koja su mi vise nego preko potrebna...osecam se kao govno juce i danas Kredit :) Mis'im, nema tu sta, kad vec nemas kesha ovako, to ti je jedina opcija. Nadji neki za 3000-4000 iljade kod ovih sto valjaju polovne automobile, ucesce ti je 600 evra, mesecna rata na tipa 3 godine te ispadne 80 evra (nema potrebe da ides na duzhe od tri godine, debilno je da otplacujes sa mesecnom ratom od 40 evra :)) i to je to. A ako nemas ni 600 evra da skupis, onda znaci da ljudi ne refiluju te tonere dovoljno :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts