nickwood Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Kole brate... Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 kole is on the run...mozda je na spidu lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 HA! dzhoni je neurozan jer se ne bavim njim! dule on je ljubomoran na nashu duhovnu konekciju ;oD a za spid, neka hvala, nisam ja kjootovi drugari koji se toliko ubrzaju da posle piju lekove za srce da ne umru od spida =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 dobro kad je samo duhovna olol...a od kojota svasta covek nauci...btw, stigla voda odoh pos tush...lol sad mi pade na pamet ona prica kako Rusi zimi napune kadu vodom i medicinskim alkoholom i narezhu limuna...moracu da probam jednom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 dzoni nije ljubomoran, nego gleda kako se ponasas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 dokotrljao se konacno do zr-a. na koncertu je bilo odlicno. kacim fotke kad mi stignu Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Dosao sa utakmice,promukao od navijanja. Znam da vas sve to zanima. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 (edited) HVALA TI SHTO SI NAM TO REKAO! JA BI UMRO DA TO NISAM ZNAO! edit - doh ovo nije caps topic... Edited October 13, 2007 by Sting We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 i posle jednocasnovne potrage za Vray-om za 3d studio max 9... konacno je nadjen normalni torent :) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 HVALA TI SHTO SI NAM TO REKAO! JA BI UMRO DA TO NISAM ZNAO! edit - doh ovo nije caps topic... PA NEMA VEZE OVDE DOBIJAM BODOVE ZA DRUGU KOCKICU OLOLO Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 popijo koje pivce i sada idem da igram poker .... i bio danas do grada kada ono nema vise patika koje sam hteo da pazarim bedak don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 jebote, pivo i dzin bas lepo idu, laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 ahh... gledam ovaj novi ADSL sto sam uveo... jebote kako je to jedna lepa stvar za imati... skidam album, i kao vidim procente kako se kotrljaju... 12 pesama sa prosekom 52 kbps... puff mnogo brzo lol... svidja mi se vrlo :) on the other news, cekam da se narod vrati sa svirke u bg-u, pa da vidim (procitam) utiske... i onda cekam da mi lik iz IMFC Serbia shibne na mail moje 2 fotke sa Blaze-om jebote, ova godina je toliko uzburkana, toliko je bilo bitnih dogadjaja, da ja opusteno mogu vec sad da odradim ono prednovogodisnje sumiranje :P al ako, ima jos koji mesec do NG, bice jos pizdarija nadam se ^_^ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Vinjak i pivo nikad vise majke mi...Obecavam nikad vise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 KO DO KASNO REJVA, DORUCKUJE RUCAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 ha :D objasnio sam na mrlboru :D dacu slike uskoro :D zadovoljan sam ucinjenim :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 ima danas neka roshtiljada,pa necu ni da spavam,ne isplati se... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 palim na spavanje :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Sad ce Lakin da dodje da pita gde su ranoranioci.A na topicu ja i kruko u nedelju u 9 ujutru.Eh tugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 zhelim da se zahvalim nemanji sto me odvukao na trchanje u nedelju u 9 ujutro na +4 stepena... a odmah zatim da se zahvalim bogu, mojoj familiji, isusu, akademiji, mom izdavachu, sony musicu, toniju motoli, mom agentu, svim umetnicima koji su saradjivali samnom na ovom projektu STO SAM OSTAO ZHIV!!!! =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Pa Kole nema potrebe da se zahvaljujes, ti si besmrtan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 it's polite to give props to good peeps ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 ah, sto je lepo kad se covek probudi posle cirke i nije mamuran, a jos napolju sunce sija:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Sad ce Lakin da dodje da pita gde su ranoranioci. Siguran sam da ovaj covek nisam ja, tako da ne znam ni sto sam quoteovao ;) Ali nedelja je ljudi, vreme za duzhe spavanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 - koje crno sunce... - po ovom novom rasporedu imam slobodne petak i ponedeljak, koliko je to dobro nisam bio ni svestan - Four day weekend ftw !1 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts