Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

danas sam konacno otkrio ko je najgora stoka medju stokama majku li im jebem raspalu da im jebem...

jebeni tadzikistanci...

daklen ministarska konferencija na kojoj je govorni jezik engleski. poslali ministra koji ne zna tri reci engleskog jezika.

dakle lepo oni njih smestili u hotele od 3 i 4 zvezdice, a oni svi izasli iz tih hotela, prebacili se u hotele od 2 zvezdice i spavaju po njih trojica u sobi.

al ajde ok, dobro cigani ste al sta se moze.

jutros na poslu imao neku frku i sve kasnije mirno i ja ono srecan blejim i pusim pljugu i pijem chaj i cekam da mi istekne radno vreme kad upadaju dva tadzikistanca sa spikom

"znate mi smo bili ovde na rucku i nama je nestao novcanik"

pokrenemo opstu pretragu hotela, a novcanika nigde nema...

oni kukaju, seli u hol i cimaju nas da zovemo sve jebene konobare, tu negde na pola ja ispizdim i okrenem seficu da je pitam sta da radim.

naravno kako to sve ide, ona kaze ok, pokusaj da ih smiris vidi da nadjes novcanik ja saljem pandure da daju izjavu i dolazim.

i sad ja dodjem kod njih jer sve to mora biti uradjeno fino i lepo i kazem im "nemojte da brinete, sacekajte malo sad ce doci policija da vam uzme izjave i sve ce se lepo srediti"

"Sta policija kako zasto"

"pa zbog novcanika"

"a zato"

odu oni i obave par telefona stvori se jos 4 tadzikistanca, sidje njihov ministar. i sta se desi? oni tu nesto gundjaju kenjaju. dodju do mene i pocnu da mi govore "znate mi hocemo da platimo sve usluge hotela i djus i vodku"(tim recima) I POSLE TOGA SVI SE JEBENO POKUPE I ODU IZ HOTELA!!!

dolazi direktor, dolazi moja sefica, dolaze panduri, svi me cimaju i smaraju "sta se desilo, daj izvestaj, daj licnu kartu da te upisemo, daj telefon blablabla"... zvoni mi telefon iz centrale "e nasli su neki novcanik u interu zovi da proveris dalj e to taj" "pa gde su oni" "pa kako su mogli da odu" "e ovo je neki bugarin nije tadzikistanac, zovi hotel balkan mozda su tamo bili".... a ja onako tuzno gledam na sat i mislim "jos samo sat vremena pa idem kuci... jos samo sat vremena pa idem kuci jos samo sat vremena..."

prokleti da su svi tadzikistanci...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

opa vudu, prave vrednosti, respect ;o)

grandž je bio devedesetih

1985, the gooines, stariji burazer... prvi put da sam video da se nosi t-shirt preko sweatshirta (i shorc preko trenerke 4 that matter ;o)))

bio mini-rhh nakon 2nedeljne pauze, bili i spec guest starovi - imenjak i njegov drugo rambo i naravno ivan da nam hejtuje dotu =o)...nije bio stildzhe da ga pitamo za orange box za sledecu nedelju...kisha bila slaba dzhaba sam vukao nesklopivi megakishobran...i tako...

popuse mi kurac organizatori vecerasnje zurke,kao i obezbedjenje iz andergraunda

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

smrdim na alkohol...

hahahaha

ovde ima like jedno 5-6 comebackova chovek ne zna sta bi pre...

recimo:

- ko bi rekao ;oP

- pa kad se kupash u alkoholu =o)

- da je na nesto drugo realno ti ne bi verovali da si dule =o)

- hocesh retji "prijatno se osecam na svoj favourite passtime" ;o)

- mene chudi zasto to vec do sada nisi flashirao i marketovao kao "Eau de DhouleYette - You don't have to be drunnk to smell like it!" ;o)

- da li je alkoholni smrad tolikog intenziteta da te po smederevu vijaju akosi koji kriziraju u zhelji da te, ololo, liznu ;oP

- budi sretjan dule! sad je idalna prilika da nadjesh devojku svojih snova! izadjesh takav u grad i pustish hemiju da uchini svoje! ;oD

i tako...kad je dobar predlozhak materijal se pishe sam ;o)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...