Ajkulica Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Usto u 9...otiso kod ortaka na posao[u pokeranu] igrali malo rulet, mega dzek i te gluposti...Dosao kuci istusirao i evo blejim na netu bzv....sad ce mi doci kum da izblejimo pa idemo u inspekciju da vidimo jel imaju neke mackice po kaficima... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 znachi ne znam .. opushteno mogu da pokrenem emisiju "48sati akcija". posle ~40h sati nespavanja i proputovanja konachno gajbi, malo je retji da sam zombi al daleko od toga da ne bih kojim sluchajem ako bi se to trazhilo josh .. vrhstra :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 - mars svi u kurac. - tacka. - bila kul sljaka. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Bio do redakcije, malo se prosetao, sad se valja pripremati za radnu nedelju.....fuj..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 jel sve pod kontrolom tamo>? :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 oko 5ice palim na fuzbol pa u zutaru da hasam "moram kuci da jedem, tjale ce da mi sere" ? :) Okupao sam se, obrijao i slicne stvari, i seo da gledam tv, i setim se iz ne znam kog razloga (mozda zato sto sam se prvi put "spremao za radnu nedelju" oko 19h) kako je bilo strava kad sam bio klinac, pa ono kupam se, i onda mi peru kosu, seku nokte, pa se posle "sushim" u dnevnoj sobi na kauchu, dok na TV-u idu Igre bez granica. Tu smo uvek suckovali kao ekipa (ili nas bese nije bilo), ali su igre bile mega zabavne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 lol, pomislio sam isto sa zutarom, al reko mrzi me:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 jel sve pod kontrolom tamo>? :) Samo kad bi neko vodio rachuna o onom muchenom podu, bilo bi ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Okupao sam se, obrijao i slicne stvari, i seo da gledam tv, i setim se iz ne znam kog razloga (mozda zato sto sam se prvi put "spremao za radnu nedelju" oko 19h) kako je bilo strava kad sam bio klinac, pa ono kupam se, i onda mi peru kosu, seku nokte, pa se posle "sushim" u dnevnoj sobi na kauchu, dok na TV-u idu Igre bez granica. Tu smo uvek suckovali kao ekipa (ili nas bese nije bilo), ali su igre bile mega zabavne :) Hahah kakav flesh, i mene su tako isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 pa koga nisu?? :)) al samo meni je u secanju ostalo "laku noc deco", kako je to bilo dobro!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Meni je u secanju pored Igre Bez Granica i Bolji Zivot :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 hahahah Ale bolji zhivot je svima u secanju, emitovan je 2x godishnje, svake godine, otkad je napravljen ;o)) a neki od nas su dovoljno matori da se secaju i "nashih" na IBG i da smo pwnovali samo tako...ah te rane osamdesete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 E ja sam u to vreme bio u Nemackoj....secam se premijernih epizoda Miami Vice :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Ja se sećam svačega al sad me neki ubeđuju da sam progledao tek pre 5-6 godina, a pre toga sam živeo žmureći i zapušenih ušiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 (edited) a smogovci i Kvisko (zaboravio sam kako se tachno zvao taj zagrebacki kviz sa Oliverom Mlakarom). I ne secam se da smo toliko sakovali u igrama bez granica. Koliko se secam bilo je cak i gradova koji nisu bili primorski edit : da, kviskoteka Edited September 23, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 kakav fleshbek sa kupanjem i sushenjem :):) al sam ja bio fini klinac, secam se kad mi kazu ajd sad vreme je za spavanje, i sta cu ja ulazim u sobu gasim svetlo i ono kao okej tako to treba :) mada secam se bash mi se gledala cini mi se nedeljom da je isla serija o vuku karadzicu ili tako nesto.. btw bilo je par igara bez granica gde smo bili treci ili tako nesto :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Koji si ti nerd bio . Svi gledali Bolji Zivot, Laku Noc deco itd a on emisiju o Vuku Karadzicu! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 a smogovci i Kvisko (zaboravio sam kako se tachno zvao taj zagrebacki kviz sa Oliverom Mlakarom). I ne secam se da smo toliko sakovali u igrama bez granica. Koliko se secam bilo je cak i gradova koji nisu bili primorski edit : da, kviskoteka osoba a predstavite se -ja sam hrvoje toncic, mlekadzija osoba b predstavite se -ja sam hrvoje toncic, mlekadzija osoba c predstavite se -ja sam hrvoje toncic, mlekadzija mozda misli na onu seriju o vuku? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 (edited) daaaa, smogovcui! htedoh i to napisati ali nisam mogao da se setim naziva serije.. secam se ko da je juce bilo, lik skocio u bazen, i sada, dal porodica, dal prijatelji, ocekuju da lik izadje iz vode, a njega nema..i posle sat-dva, zatvoren bazen, voda izbacena, a lika nigde!! :))) ah, ta vremena... -edit- oborio me jebeni sporting, a samo sam njih cekao ... 2-2 protiv prejadne akademike!!! Edited September 23, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 smogovci su tolika bolestina da ja nemam reci:) kad smo kod bolestina, ja mislim da je nesto najmorbidnije sto sam gledao onaj fraggle rock, odnosno fraglici. jebote, koja rezija, nacin snimanja, totalno bolesno, gledas i anksiozan si sve vreme, jos ako si klinac brrrr. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Bio do kafica sa kumom izblejali popili po pice, dva....otisli kod ortaka seli u kola i otisli na shish...auuuu razbio sam se...kuckam jos malo pa pod jorgan planinu... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Mrzim ponedeljak... :((( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 kakav fleshbek sa kupanjem i sushenjem :):) Nisam znao da cu vas toliko pogoditi :)) Napisao sam neke mailove sto sam imao, pa sad idem da spavam. Nista specijalno, sem sto me je oko deset "do'vatio" neki san, ne znam kako, pa sam odremao pola sata i posle toga sam bio kao nov, taman da ispratim pobedu nasih odbojkasica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 odgledah po ko zna koji put spot addicted to bass od pure tona ( ), koji inache obozavam zbog riba koje voze ovo (hightrider) a juri ih neki baja u ovome omaz Mad Maxu :) e sad kad sam to podelio lepo sa praznim forumom odoh na miran san :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Ja sam gledao Kristinu sada malopre. Super strava i zasu na fin nacin :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts