Jump to content

Team Fortress 2

LaG

Recommended Posts

Znam da sam verovatno dosadan svima zivima, ali igrao sam ovo u Lajpcigu :) doduse na Xbox 360 u multiplayeru, i mogu vam reci da je bas zabavno. Kad je meni bila zabava sa dzojpedom, onda je sigurno mnogo interesantnije sa misem i tastaturom. Bas jedva cekam da se pojavi u orange boxu, samo da ga brzo "prilagode" igri bez steama.

btw, mislim da cu kupiti original ovoga. koliko skupo to mozhe biti?

Za sada ide samo u Orange Box-u kojeg mozes svuci preko steam-a (nakon 10. oktobra). Cena je mislim 45 ili 49 dolara, a u paketu je half-life 2 episode two, The Portal (ocekujem da i to bude ludilo) i Team Fortress 2. Verovatno ce ih kasnije pustiti i samostalno da se prodaju. Bice i retail verzija, ako se ne varam, sticice i do 10. oktobra i kod nas.

kako mi u poslednje vreme idu na zivce steam powered aka we dont want u to have cover and dvds, cose all your dvds belong to us ! Shalu na stranu, TF je interesantan, ali sigurno necu kupovati kojekakve packove, ako se secate sa klejbezabla parodiju na one hrvatske reklame, kupite puff izbeljivac i na poklon dobijate ovaj luksuzni bager. Najgore je shto se steam svaki dan sve vishe shiri, sva sreca pa neke firme ne zele da rizikuju da gube mushterije koje razmishljaju kao ja i zele malo vecu autonomiju za ono shto su platili .

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

kako mi u poslednje vreme idu na zivce steam powered aka we dont want u to have cover and dvds, cose all your dvds belong to us ! Shalu na stranu, TF je interesantan, ali sigurno necu kupovati kojekakve packove, ako se secate sa klejbezabla parodiju na one hrvatske reklame, kupite puff izbeljivac i na poklon dobijate ovaj luksuzni bager. Najgore je shto se steam svaki dan sve vishe shiri, sva sreca pa neke firme ne zele da rizikuju da gube mushterije koje razmishljaju kao ja i zele malo vecu autonomiju za ono shto su platili .

Ako kupiš i box varijantu, opet ćeš morati da instaliraš Steam, i opet ćeš morati na net pošto su instalacioni fajlovi na disku enkriptovani i moraće da svuče aktuelne zakrpe, i ispadne isti kurac ko da direktno downloaduješ sa Steama. Plus izađe jeftinije jer ne plaćaš pakovanje.

Prema tome, bolje odma idite na download varijantu.

I meni je Steam jako mrzak, al šta da radim. Pre nekoliko meseci sam video SiN Episode 1 za 600 dinara, i umalo da uzmem kad ono na kutiji piše da koristi Steam i da treba internet konekcija za instalaciju :( e evo im piša.

Ako kupiš i box varijantu, opet ćeš morati da instaliraš Steam, i opet ćeš morati na net pošto su instalacioni fajlovi na disku enkriptovani i moraće da svuče aktuelne zakrpe, i ispadne isti kurac ko da direktno downloaduješ sa Steama. Plus izađe jeftinije jer ne plaćaš pakovanje.

Prema tome, bolje odma idite na download varijantu.

I meni je Steam jako mrzak, al šta da radim. Pre nekoliko meseci sam video SiN Episode 1 za 600 dinara, i umalo da uzmem kad ono na kutiji piše da koristi Steam i da treba internet konekcija za instalaciju :( e evo im piša.

Upravo o tome pricam.

Vezano za ushtedu na pakovanje, to je samo privid, pa cena neke kvalitetne igre danas je oko ~50 $ . Ovde ti upakuju igre koje ne zelish da igrash (prica sa bagerom) i kao vidi shto smo dobri, nije skupo 3 igre po ceni jedne. A steam kako se razvija, samo je korak od toga da pocne sa pay to play non mmorpg igrama, mozda sad zvuci smeshno, ali u buducnosti sumljam. Probajte da se setite komentara ljudi na cenu wow pretplate pre nego shto je izashao , izdavacke kompanije kao valve to znaju i samo cekaju pravi trenutak (igru) ili josh bolje, da neko istestira trzishte za njih.

Ovo mozda zvuci malo paranoicno, ali se ne bi nimalo iznenadio da se neshto tako dogodi uskoro.

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

A steam kako se razvija, samo je korak od toga da pocne sa pay to play non mmorpg igrama,

odavno pocelo, makar sto se igraonica tice

doduse kod nas, pridrzavas se zakona proporcinalno kol'ka "ledja" imas da bi ga krsio...jbga, ja imam metar preko ledja u rl, al u prethodnom slucaju imam samo racun svakog meseca...a "cijena je prava sitnica"