LaG Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 kako ce ovo biti dobro jebote :D http://youtube.com/watch?v=kGPfD9FOp1k a ovo je gejmplej Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 svaka im cast za trailere, konacno malo originalnosti :p Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Znam da sam verovatno dosadan svima zivima, ali igrao sam ovo u Lajpcigu :) doduse na Xbox 360 u multiplayeru, i mogu vam reci da je bas zabavno. Kad je meni bila zabava sa dzojpedom, onda je sigurno mnogo interesantnije sa misem i tastaturom. Bas jedva cekam da se pojavi u orange boxu, samo da ga brzo "prilagode" igri bez steama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 odlichni su trejleri stvarno, ali i ingame footage vecine klasa je brutalno dobar http://www.youtube.com/watch?v=FvC5aWrrSx8 na kraju, kad predstavljaju soldiere sa jump sekvencom...znachi genijalno i engineer koji djuska na teleport padu u gamplay trejleru...odlichno =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 13, 2007 Author Report Share Posted September 13, 2007 kole, zashto si okachio isti filmic koji sam ja okachio? btw, mislim da cu kupiti original ovoga. koliko skupo to mozhe biti? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 zato sto sam kliknuo na tvoj prvi link i na ostale lupao sa youtube linkova, sozz =o) also, ovaj film se tamo zove "gameplay" pa samo mislio da je tvoj taj (posto sam video da je adresa trvog filma razlichita od ovog sto sam ja linkovao) al nevermind... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 hahaha ovaj gemplej sa skakanjem je odlichan !! chak je i fora shto je sve onako kartunoliko shashavo :) jedva chekam :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 btw, mislim da cu kupiti original ovoga. koliko skupo to mozhe biti? Za sada ide samo u Orange Box-u kojeg mozes svuci preko steam-a (nakon 10. oktobra). Cena je mislim 45 ili 49 dolara, a u paketu je half-life 2 episode two, The Portal (ocekujem da i to bude ludilo) i Team Fortress 2. Verovatno ce ih kasnije pustiti i samostalno da se prodaju. Bice i retail verzija, ako se ne varam, sticice i do 10. oktobra i kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 kako mi u poslednje vreme idu na zivce steam powered aka we dont want u to have cover and dvds, cose all your dvds belong to us ! Shalu na stranu, TF je interesantan, ali sigurno necu kupovati kojekakve packove, ako se secate sa klejbezabla parodiju na one hrvatske reklame, kupite puff izbeljivac i na poklon dobijate ovaj luksuzni bager. Najgore je shto se steam svaki dan sve vishe shiri, sva sreca pa neke firme ne zele da rizikuju da gube mushterije koje razmishljaju kao ja i zele malo vecu autonomiju za ono shto su platili . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Kao sto rekoh, Orange Box (u kutiji) ce biti dostupan za kupovinu, da li ce zahtevati Steam, verovatno, da li ce ljudi naci neku zaobilaznicu, isto verovatno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Ljudi, pa jel citate vi play, bio je opis pre jedno cetiri broja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Preview =/= review, potencijalni daleki rodjache ;o) ah da, prev je bio u priju 13, i da, sajtu playa nedostaju stranice sa sadrzhajima svakog od brojeva, ili svih brojeva zajedno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 kako mi u poslednje vreme idu na zivce steam powered aka we dont want u to have cover and dvds, cose all your dvds belong to us ! Shalu na stranu, TF je interesantan, ali sigurno necu kupovati kojekakve packove, ako se secate sa klejbezabla parodiju na one hrvatske reklame, kupite puff izbeljivac i na poklon dobijate ovaj luksuzni bager. Najgore je shto se steam svaki dan sve vishe shiri, sva sreca pa neke firme ne zele da rizikuju da gube mushterije koje razmishljaju kao ja i zele malo vecu autonomiju za ono shto su platili . Ako kupiš i box varijantu, opet ćeš morati da instaliraš Steam, i opet ćeš morati na net pošto su instalacioni fajlovi na disku enkriptovani i moraće da svuče aktuelne zakrpe, i ispadne isti kurac ko da direktno downloaduješ sa Steama. Plus izađe jeftinije jer ne plaćaš pakovanje. Prema tome, bolje odma idite na download varijantu. I meni je Steam jako mrzak, al šta da radim. Pre nekoliko meseci sam video SiN Episode 1 za 600 dinara, i umalo da uzmem kad ono na kutiji piše da koristi Steam i da treba internet konekcija za instalaciju :( e evo im piša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 14, 2007 Author Report Share Posted September 14, 2007 TAKO JE MAMU IM JEBEM HOCE PARE Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 (edited) Ako kupiš i box varijantu, opet ćeš morati da instaliraš Steam, i opet ćeš morati na net pošto su instalacioni fajlovi na disku enkriptovani i moraće da svuče aktuelne zakrpe, i ispadne isti kurac ko da direktno downloaduješ sa Steama. Plus izađe jeftinije jer ne plaćaš pakovanje. Prema tome, bolje odma idite na download varijantu. I meni je Steam jako mrzak, al šta da radim. Pre nekoliko meseci sam video SiN Episode 1 za 600 dinara, i umalo da uzmem kad ono na kutiji piše da koristi Steam i da treba internet konekcija za instalaciju :( e evo im piša. Upravo o tome pricam. Vezano za ushtedu na pakovanje, to je samo privid, pa cena neke kvalitetne igre danas je oko ~50 $ . Ovde ti upakuju igre koje ne zelish da igrash (prica sa bagerom) i kao vidi shto smo dobri, nije skupo 3 igre po ceni jedne. A steam kako se razvija, samo je korak od toga da pocne sa pay to play non mmorpg igrama, mozda sad zvuci smeshno, ali u buducnosti sumljam. Probajte da se setite komentara ljudi na cenu wow pretplate pre nego shto je izashao , izdavacke kompanije kao valve to znaju i samo cekaju pravi trenutak (igru) ili josh bolje, da neko istestira trzishte za njih. Ovo mozda zvuci malo paranoicno, ali se ne bi nimalo iznenadio da se neshto tako dogodi uskoro. Edited September 14, 2007 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Sreca pa sam spremio i preview za orange box za sledeci broj, cisto da vas rasteretim nekih zabluda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 A steam kako se razvija, samo je korak od toga da pocne sa pay to play non mmorpg igrama, odavno pocelo, makar sto se igraonica tice doduse kod nas, pridrzavas se zakona proporcinalno kol'ka "ledja" imas da bi ga krsio...jbga, ja imam metar preko ledja u rl, al u prethodnom slucaju imam samo racun svakog meseca...a "cijena je prava sitnica" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts