mohican Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Tebi izgleda nije bio dosta samo jedan "المصري حسن"? Ne brate od tebe nikad nije dosta poshto si tako mega kul ... Uostalom karte se otvaraju ... druzish se sa dzokerom ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 (edited) Ne brate od tebe nikad nije dosta poshto si tako mega kul ... Zavoleces me. Samo malo bolje da me upoznas. Uostalom karte se otvaraju ... druzish se sa dzokerom ... Hahaha, jesi me ovde. Priznajem ti argument. Edited September 17, 2007 by Drvodelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 (edited) @mohican ovo bi trebalo da je kao uvreda? njak @drvodelja apis me za mosnice Edited September 17, 2007 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Zavoleces me. Samo malo bolje da me upoznas. ahahahahah na nivou sedmakinja (ne danasnjih nego onih od pre 10 godina) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 ahahahahah na nivou sedmakinja (ne danasnjih nego onih od pre 10 godina) Hahahahahahahahahahahahahahahahaha! Ne kontam. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Misljenje je tu da se menja... a zasto si promenio ? Ne znam, valjda su poceli bolji modeli da se prave. :) Uglavnom, bas mi se svidjaju. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Pa sto da ne, mislim meni na ribi bash lepo izgledaju, daju joj neki smek. E sad, po mom misljenju, opet je jako bitno koja obuche, kad obuche neka koja drzi do sebe, samo jos pojaca njen do jaja izgled, dok kad obuche neka skrnavusha, izgleda ko da je sa najlon pijace... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 E sad, po mom misljenju, opet je jako bitno koja obuche, kad obuche neka koja drzi do sebe, samo jos pojaca njen do jaja izgled, dok kad obuche neka skrnavusha, izgleda ko da je sa najlon pijace... Da da, bas to. Te tike onako bas fino kompletiraju citavu sliku. E sad, te ribe su uglavnom full-fenserke (u bgd - splavarke) pa se mozda ta cinjenica nekom ne dojmi. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Daju joj shmek kao sto vojniku uniforma daje shmek if u get my point ... Mozhda ste jednostavno predodredjeni da vam se to svidja jerbo ste u istom loncu kao i ribe koje nose dotichni futver? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Pa ja volim fensi ribe, meni nema nista sladje nego kad smuvash ribu koja drzi do sebe, koja se lepo oblaci, koja brine o sebi, a josh je sladje ako ima onu odredjenu dozu nezainteresovanosti, jebiga takav sam... E sad, ja pravim ogromnu razliku izmedju fensi riba i sponzorusha, a koliko sam shvatio vi ovde poistovecujete ta dva pojma... To jest sponzorusa je uvek fensi riba, ali ima fensi riba koje nisu sponzoruse, ako kontate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 svaki kosijev niz je uvek konvergentan ali nije svaki konvergentan niz uvek kosijev. to je to :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Mozhe riba da drzhi do sebe a da ne bude fancy ili sponzorusha. "Lepo oblachi" je stvar ukusa. Mislim i ja volim roze minitj ali to nije "lepo" po nekim modnim standardima. Opet ne mora da bude fensi da bi brinula o sebi. Sustina je da svaka fensi riba ima dozu sponzoruse u sebi. Moze da se desi da ima lika koji nema kesha ali je to retkost i uglavnom joj znachi kad vidi da lik ima kola mozda stan skupu odetju itd itd. Jedino sto ih razlikuje od fulltime sponzorusha je shto ipak gledaju da im lik ne bude debeli gmaz. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 svaka riba vise voli decka koji ima kola, kesh i sl. svaka, bez izuzetka. mozda nekima stvarno to nije vazno, ali ce reci sigurno da mu je to veliki plus. i vecina ce (ajde sad, takvih) riba gledati takve momke, a medju njima ima i lepih i pametnih... jel? npr ja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 istina je da svaka žena voli čoveka s kolima i parama. e sad, to što se kod nas sve izvitoperilo, pa klinke jure momke sa kolima i parama ne pitajući se odakle to sve, druga je stvar. ali je potpuno prirodno da žene jure ljude sa imovinom koju su sami zaradili, jer to znači da su sposobni i da mogu da provajduju za porodicu, jednog dana eventualno ako nešto bude. nemojte mi reći da sam šerlok pls :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Uf, al jel sada znaci da ako riba nosi srebrne patike da je ona sponzorusa, pogubih se u svoj ovoj prici..? :) ontopic: bio sam danas u bigzu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 na ruru je neki opšteprihvaćen stav da osoba koja ima na sebi čistu odeću koja u zbiru košta više od 50eu sigurno fensi, tako da se na to definitivno ne treba previše obazirati. ono što meni smeta je što ta ekipa koja se toliko bori protiv "fenseraja" (ja ih zovem "urbani" jer mi je tako lakše) treba da bude nekakva intelektualna elita, pa opet sudi o drugim ljudima na osnovu odeće koju nose. to je poražavajuće. mada, s druge strane, stereotipi postaju stereotipi tako što su tačni u velikoj većini slučajeva, pa onda čovek na zna šta treba da misli. neka neko pozove boleta na ovaj topik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 fenseru Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 mada, s druge strane, stereotipi postaju stereotipi tako što su tačni u velikoj većini slučajeva, pa onda čovek na zna šta treba da misli. neka neko pozove boleta na ovaj topik. Nemoj boleta retji tje nam da smo glupi a ne mozhemo da ga teramo u kurac poshto je admin :\ Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Uf, al jel sada znaci da ako riba nosi srebrne patike da je ona sponzorusa, pogubih se u svoj ovoj prici..? :) Nou :) Imash dve skole ucenja: 1.Mohijevu - gde je svaka fensi riba bar malo sponzorusha 2.Longlijevu - Gde su feenserke i sponzoruse jasno razgranicene iako neuko oko moze pomisliti da su one jedno te isto TI IZABERI SVOJU SUDBINU!!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 17, 2007 Author Report Share Posted September 17, 2007 Reci cu samo LOL za longlijev prethodni post... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Haha LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Nou :) Imash dve skole ucenja: 1.Mohijevu - gde je svaka fensi riba bar malo sponzorusha 2.Longlijevu - Gde su feenserke i sponzoruse jasno razgranicene iako neuko oko moze pomisliti da su one jedno te isto TI IZABERI SVOJU SUDBINU!!!! :D Jasno su razgranicene jedino ako sponzorusama smatras samo one matorke raspale od batina sa malim debelim gedzama koji ih lemaju svaki dan. Znam ja mnogo sofisticiranije fensi klinke sponzorushe ... a da su ove gorepomenute uzhasnije jesu ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 sponzorusha je mnogo vishe od stila oblachenja, to je way of life. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 što reče kojot, "kad neki puniša krene da muca, onda bude gle što slatko muca, a da ja krenem da mucam, bilo bi gle ovog mutavog" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 za quote Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts