medolinka Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 mrzim nadrkane klince na skutercicima , ne mogu da zamislim da je neki normalan roditelj kupio svom detetu (mojih godina) skuter jbt. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=n6CqCDpNy34 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 , ne mogu da zamislim da je neki normalan roditelj kupio svom detetu (mojih godina) skuter jbt. a razlog za to je? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 lepo je rekla "normalan roditelj" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 8, 2007 Author Report Share Posted September 8, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=n6CqCDpNy34 hahhaah to je piglu ganac :D a razlog za to je? "sine, tata ti je kupio tvoj grobic; vozi ga pazljivo!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 jbg Daki. Tata mi je prvo u 5. razredu kupio tomos,pa sam vozio hondu 50,pa 125,pa sad 250. Na motor nisam seo bez kacige i sa promilom aklohola u krvi. I hvala bogu nisam iz fazona da se lozim da izvlachim maksimum po gradu i slicno. Ljudi ginu sto prvi put u zivotu sednu na motor i to odmah na trkalicu 600. Ne iskljucujem opciju da moze da se desi nesto i pored svog opreza,ali jbg,sta cu kad volim da vozim :) fu neo :P Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 8, 2007 Author Report Share Posted September 8, 2007 to je kul. ali koliko momaka/devojaka znas da je tako odgovorno prema sebi sto se tice kacige/brzine/alkohola... a i sam znas kako se vozaci odnose prema motorima. ne znam, ja svome detetu nisam siguran da bi smeo dati da sedne na motor, cak i da znam da je odgovorno jer ipak, iskustva treba gomilu za voznju, pogotovo po bg-u i pogotovo po na motoru.. svaki dan ih gine koliko oces... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 prezvakana tema sto puna. Vecina ih kupuje motor da ih neko vidi nego da se preveze brzo i ekonomichno,potrpaju se trojica na motor i slicne akcije. jbg. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 iskustva treba gomilu za voznju kupi mu kilo iskustva u merkatoru za novu godinu, da se nadje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 Doci vozi prdavac ispred škole da kupi ribe, još kad pusti muziku sa telefona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 ja cu sad da se druzim sa Docom iz koristi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Realno znamo docu, znamo im profu iz informatike .... trebalo bi cheshtje da idemo u tu petu :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 nigger je presao u sveti sava, onu sektashku gimnaziju, koliko znam... ali i dalje znash korija barem, mada niko ne zna kako izgleda jer nikada ne kachi slike. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Ali je bio na adi vishe puta, pa su nam ostale memorije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 bio je i na pejntbolu! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Čak me je i igi par puta video i pozdravio se samnom ali izgleda da ne pamti usere koji mu nisu na friends listi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 tvoje konzistentno odbijanje da okachish slike me navodi na sumnju da stitish svoj novi identitet Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 a oni se ubiše tražeći mladića... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 JA ZNAM I NEKE PICHKE!!11ONELEVEN Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 A JA ZNAM I MIGSHU !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 ja svaki dan prodjem pored milion nigza i nista mi se ne desi. :) gleam svoja posla i cao. ps ako mi se pak nesto desi, postavite me za moderatora dela Sport. onako posthumno. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 (edited) Evo jos mojih sugradjana Jebote ovde leglo izgleda skorpija i snejk Edited September 9, 2007 by Hyperian Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 ahahahahahaa,mali Cosa,hahahahaha taj mali ima noge ko butan boce,mislim da ima shiri list od Roberta Karlosa,ali nije on ljakse,to mozda sad zbog zmije deluje :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 brate, mogu i ja da odem u CG i platim 1 evro da mi stave zmiju oko vrata i slikaju me.. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 brate, mogu i ja da odem u CG i platim 1 evro da mi stave zmiju oko vrata i slikaju me.. mislis ovo je neki poskok iz krsha crnogorskoga? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts