nickwood Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Ovo je mislim rekord Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 koji sampion Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Bokte Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 19 minutes ago, tortky said: A kako bi ti pitao? ciljano tinejdžerski! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 On 10/6/2016 at 8:51 PM, Blue_moon said: Bokte otkud informacija nekome da 13.jul Plantaže uvozi vino i grožđe iz Makedonije?Kompanija koja ima 2000 ha pod vinogradima.Čoveče informiši se malo pre nego pustiš ovakve nebuloze u etar.. pa uvozili su u jednom periodu dok im nije stigao zasad na rod. ili mislis da su imali 2250 hektara pod zasadom jos od vremena njegosa a informacije sam u to vreme dobio iz samih plantaza, jer im je valjda proizvodnja vina prevazilazila prinose iz vinograda kako kupio tako i prodao inace su pre plantaza najveci zasad u komadu, navodno, u evropi imali vrsacki vinogradi (1800 ha) - koje je drzava konacno oterala u stecaj kako bi se pocelo sa mesetarenjem (od 2000. na ovamo unistili su oko cini mi se 20 velikih vinarija a mogu proveriti, usrali izvoz vise miliona litara domaceg vina, upropastili vinarije koje su imale tradiciju i preko 120 godina, rasturili uzgajivace vinograda, ali ok zato imamo radovanovice, kovacevice, aleksandrovice etc i cene vina od 1000 do 5000 din lol, prevazisli smo kisela komunisticka vina i sada pijemo kao gospoda) kada bih vam izbacio cifre o nekadasnjoj proizvodnji vina i grozdja u srbiji, i kolicinama koje su se izvozile, iz svih tih propalih firmi trcnuli bi ste u gace, ja bar jesam prosle godine srbija je uvezla 25.000.000 boca vina slepci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts