Crno-Sunce Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 koju domacu ekonomiju? ah da zaboravio sam visokokvalitetne patike firme abibas. nemoj da pricas gluposti. ko nece da kupuje los kvalitet odece nece ici ko kineza. ja sam recimo kupio trenerku donji deo kod kineza za 300 dinara i super mi je, sta da necu mozda da kupujem neku firmiranu fensi trenerku za 3000? ye right. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Brate domaća tekstilna industrija piči punom parom, novopazarske pantale, ariljske gaće, ledinačke treše, sve ima. Samo sto država za to ne zna, i ne treba da zna. Ima ljudi koji znaju i hoće da rade s tekstilom, eto baš oko tih ariljskih gaća - u arilju su postojale dve firme koje su se time bavile: Kolor i Trikotaža, obe su pukle ko lubenice zbog malverzacija direktora (dobro, i zbog sankcija), međutim bivši zaposleni koji su hteli da nastave posao su otkupili mašine i sad rade u sopstvenoj proizvodnji. A gaće su dobre za sve pare. Nisu baš za pokazivanje ako nameravaš da ideš na pena-partije, ali su kvalitetne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 ovaj vudu me uvek nasmeje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Brate domaća tekstilna industrija piči punom parom, novopazarske pantale, ariljske gaće, ledinačke treše, sve ima. Samo sto država za to ne zna, i ne treba da zna. Ima ljudi koji znaju i hoće da rade s tekstilom, eto baš oko tih ariljskih gaća - u arilju su postojale dve firme koje su se time bavile: Kolor i Trikotaža, obe su pukle ko lubenice zbog malverzacija direktora (dobro, i zbog sankcija), međutim bivši zaposleni koji su hteli da nastave posao su otkupili mašine i sad rade u sopstvenoj proizvodnji. A gaće su dobre za sve pare. Nisu baš za pokazivanje ako nameravaš da ideš na pena-partije, ali su kvalitetne. a to ima u jednoj od onih sivih trulih prodavnica iz ostatka komunizma za koje svi mislimo da nikad ne rade :)) Mislim daj jebote Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 haha ajzaka za precednika! svaka chast moracu da skinem to sto pre. a ovi sto brane kineze koji nam ubijaju domacu ekonomiju jer u saradnji sa vladom uvoze djubre bez poreza i prodaju bez poreza, mrsh bre u kinu! rece nepismen covek Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 znao sam da ce se ne neko uhvatiti za to kad nema za nista bolje :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 a to ima u jednoj od onih sivih trulih prodavnica iz ostatka komunizma za koje svi mislimo da nikad ne rade :)) Mislim daj jebote Brate mili ima na buvljaku i ima na pijacama. Gde se inače prodaju gaće? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 znao sam da ce se ne neko uhvatiti za to kad nema za nista bolje :) ne, nego ovo ostalo nije vredno chak ni takvog komentara :> Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 aahahahhahahaahahah bravo ramirez bravo :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 znao sam da ce se ne neko uhvatiti za to kad nema za nista bolje :) brate nauci prvo jezik pa onda brani srpsku ekonomiju i marsuj u kinu one koje smatras nepodobnim Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 to sam namerno tako napisao cisto da vidim kome se dize na gramatiku a nije u skoli. mada eto povlacim se, ne vredi da se raspravljam sa ljudima koji su odusevljeni sto nas je preplavilo kinesko djubre. ti si kupio trendzu za trista kinti i seva ti paja sto nam to uvoze u zemlju bez ikakvog poreza, sto to prodaju bez ikakvog poreza i sto te jadne devojke sto rade kod njih ne dobijaju radni staz niti ista drugo osim tih bednih 100-200 evra. ne razumem vase odusevljenje sa svim tim al dobro svako ima svoju granicu svesti. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 ^ Sa ovim se slazem, ali naravno, nije ISKLJUCIVO hejt prema kinezima, vec prema svakome ko to radi, a kod nas jelte, najvishe su oni te osobe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Brate mili ima na buvljaku i ima na pijacama. Gde se inače prodaju gaće? da da,gaca iz Arilja sigurno ima na pijacama :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Koliko vi imate vremena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Grujo jebo sebe, idi na NBG buvljak, nekoliko tezgi ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 17, 2007 Author Report Share Posted September 17, 2007 to sam namerno tako napisao cisto da vidim kome se dize na gramatiku a nije u skoli. mada eto povlacim se, ne vredi da se raspravljam sa ljudima koji su odusevljeni sto nas je preplavilo kinesko djubre. ti si kupio trendzu za trista kinti i seva ti paja sto nam to uvoze u zemlju bez ikakvog poreza, sto to prodaju bez ikakvog poreza i sto te jadne devojke sto rade kod njih ne dobijaju radni staz niti ista drugo osim tih bednih 100-200 evra. ne razumem vase odusevljenje sa svim tim al dobro svako ima svoju granicu svesti. brate naravno da ne volim sto nam unistavaju ekonomiju i što svi domaći proizvođači duvaju pored njihove loše robe, ali to je posao države da zaštiti domaću proizvodnju, a ne ajs negrutina koji to radi tako kako radi. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 brate naravno da ne volim sto nam unistavaju ekonomiju i što svi domaći proizvođači duvaju pored njihove loše robe, ali to je posao države da zaštiti domaću proizvodnju, a ne ajs negrutina koji to radi tako kako radi. mislis da ko radi za drzavu u tom sektoru ne dobija svoj cut of the cake od kineza? ma ajde molim te. ajs ko i obicno udara u centar sa svom brutalnoscu jedino mu zameram sto je pomesao kineze i japance. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Shto se tiche mog iskustva sa Kinezima, izdvojio bih da sam pokusavao da objasnim jednom Kinezu kako da pinguje ruter... a zanimljivo mi je to shto se Kinez zove Ping Lan :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 (edited) to sam namerno tako napisao cisto da vidim kome se dize na gramatiku a nije u skoli. mada eto povlacim se, ne vredi da se raspravljam sa ljudima koji su odusevljeni sto nas je preplavilo kinesko djubre. ti si kupio trendzu za trista kinti i seva ti paja sto nam to uvoze u zemlju bez ikakvog poreza, sto to prodaju bez ikakvog poreza i sto te jadne devojke sto rade kod njih ne dobijaju radni staz niti ista drugo osim tih bednih 100-200 evra. ne razumem vase odusevljenje sa svim tim al dobro svako ima svoju granicu svesti. nisam odushevljen shto nas je "preplavilo kinesko djubre". nemam nikakvih emocija oko toga u stvari. "branim" njihovo ljudsko dostojanstvo, imbecilu jedan (za cw me obaveshtavajte preko mirca:D). a kad si se vetj tako uhvatio primera uvoza kineske robe i plata njihovih radnika... minimum tretjina stvari koje nalazish u firmiranim buticima po gradu je roba iz kine ili neke druge zemlje dalekog istoka, ili eventualno turske. neshto su kvaltetnije i lepshe nego ove u kineskim radnjama, ali ni blizu toga da ti naplate 3 jebene hiljade za majicu, ili 10 hiljada za farmerke, ili 8 hiljada za prsluk, ili 6 hiljada za duks, 8 hiljada za patike, itd itd itd. i shta sada, treba da budem dobar mali pion i da kupujem te overpriced stvari zato shto oni platjaju porez, a da bojkotujem kineske radnje jer oni ne platjaju? yeah right. i to za plate si lupio opasno. ne znam dal je strashnije to shto ti izgleda nisi svestan da je 200 evra prosechna plata kod privatnika u bg-u (isto neprijavljeni), ili to da slichne plate imaju i radnici po firmiranim buticima u samom centru. p.s. ne kupujem u kineskim buticima, ako ne rachunamo shto sam kupio shlaufe za plazhu ovo leto, ali itekako razumem ljude koji kupuju. a opet, ne kupujem ni u ovim firmiranim, al to je vetj druga tema - odakle prosechnom srbinu pare da kupuje odetju i obutju na redovnoj bazi :[ Edited September 17, 2007 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 @bionic.man pazi ako vec hocu da kupim neko sranje od odece bolje mi je da odem do kineza i da platim 300-500 dinara, nego da odem u teranovu i da platim to isto sranje 2000+ oni nama ne sjebavaju ekonomiju. svi ljudi koji kupuju kod kineza su SVESNI koji kvalitet oni uzimaju, ne postoji dzaba ona poslovica "koliko para toliko muzike", ako hoces da kupujes kvalitet trebas da za to odresis kesu, a veliki deo srbije nema toliko veliku kesu da moze da kupi majicu kratkih rukava za 2000-3000 ili da ode u levis shop i da kupi farmerice za 10400(to je prava cena za neke farmerice koje sam tamo video, kad su mi rekli cenu ja sam ih samo pitao, od cega su one pravljene? zlata?) i slicno. realnost je dosta tuzna. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 (edited) Shto se tiche mog iskustva sa Kinezima, izdvojio bih da sam pokusavao da objasnim jednom Kinezu kako da pinguje ruter... a zanimljivo mi je to shto se Kinez zove Ping Lan :))) vudu: brate, dadadada, famozne trese sa ledina aahahaha taj rad:) edit - posto vidim da ima careva koji su u fazonu da je lik nenamerno napisao 'precednik', da se ogradim odmasadaodma: znam sledece - nemam veliko slovo (ali znam gde treba lol omg), nemam zarez na dva mesta, nemam tacku na kraju recenice, spojio sam cetiri reci 'da' u jednu, veliki greh, znam, mozda je trebalo to da stavim pod navodnike posto ne postoji kao knjizevni izraz, da ne pominjem da sam napisao 'odmasadaodma', ajde sto nije jedna rec, nego sto nisam stavio apostrofe tamo gde se izgubilo 'h', o, ne, pa ja nisam stavio apostrof ni kod 'ajde', a sve vreme pisem navodnike sa samo jednom kvacicom, bolje da prestanem da pisem dok me ne proteraju sa interneta kao svojevrsnog jezickog hulnika. mislim, opusteno, na sta bi licilo da sad uzmemo da lovimo greske i neznanje, pa tvrdim da bi 99% i vise postova bilo iskritikovano i to zesce, bukvalno. moji na prvom mestu, a znam i pravopis i gramatiku u sub-atome:))) Edited September 17, 2007 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 @ ramirez glup si decko, nemas pojma o cemu pricas jer nisi ni skontao koja je poenta moje price. veoma si veoma glup. valjda ti je zato i banja. sad idi dalje odavde, nije rasprava za glupe ljude. zvacemo te kad nam bude potrebno misljenje glupaka. @ joker Ja ne krivim, niti sam ikad krivio ljude sto kupuju kod kineza. mene samo jebe u mozak sto nam oni pljackaju zemlju time sto ne placaju porez i sto ubijaju domacu ekonomiju tako sto nasim radnjama koje drze srbi prave direktnu konkurenciju, jer srbi placaju porez a kinezi ne. osvrni se malo pa ces videti da ima i nasih radnji sve po 95 din i tome slicno samo sto oni jedva krpe kraj sa krajem od poreza na porez na vazduh dok je kinez potplatio koga je trebao i valja robu na crno. eto to je cela poenta moje price. a da ne govorimo o tome kako nemaju nameru da se uklope u drustvo, nego prave china towns i nastavljaju da pricaju kineski. a cuo sam i da rade cudne stvari sa svojim mrtvima. uopste ne krivim obicnog coveka koji kupuje kod njih vec nasu usranu vladu i ko jos tu ima umesane prste sto je to dozvoljeno i sto im ne lupaju porez. moze uvozi ti nama djubre, imace to ko da kupi al umesto da im to debelo naplatimo, nekoliko njih je odlucilo da je bolje da oni strpaju lovu u dzep i puste stvari svojim tokom. jeste da nam je domaca industrija u govnima do guse ali kako mislis da se oporave ili da nastane nesto novo kad se ovakav kriminal dopusta? i koliko mrzim kriminalce na vlasti toliko mrzim i kineze i ajzak je car sto bez dlake na jeziku pljuje istinu u lice. a kome se to ne dopada moze da zalepi flastere pored ociju da budu kose i da se bori za ljudska prava ko sto to ramirez daje primer. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 mrzi me sada, ali računajte da ću bar polovinu vas pobanovati kasnije večeras ili sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 @ ramirez glup si decko, nemas pojma o cemu pricas jer nisi ni skontao koja je poenta moje price. veoma si veoma glup. valjda ti je zato i banja. sad idi dalje odavde, nije rasprava za glupe ljude. zvacemo te kad nam bude potrebno misljenje glupaka. ti si bre kralj :D nishta, zovi me kad vam zafali glupak :] @ivan :* Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 a ti jesi glup kad me prvi vredjas i nazivas imbecilom i pozivas se na ljudska prava i bogtepita sta, a uopste nisi razumeo o cemu ja pricam, tj ne o kinezima kao rasi vec o njima sta nama rade uz pomoc nekih ljudi. a jos si mekushac kad se posle izrecenih reci shlihtash ivanu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts