Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ljudi, je l' to neka nestašica mleka u gradu? već par puta mi se desilo da dođem u radnju popodne i da ne nađem nijedan karton, a one kravice od 0,5% mm nema nikad...

nego, htedoh pitati, jel moze da se umiva sa socivima na ocima??

da, samo nemoj trljati oči kao sivonja

ljudi, je l' to neka nestašica mleka u gradu? već par puta mi se desilo da dođem u radnju popodne i da ne nađem nijedan karton, a one kravice od 0,5% mm nema nikad...

To mozda kod vas na novom beogradu, kod mene ima mleka "koliko hoces". Ali doduse to od 0.5 i ne gledam bas, jer mi je bas bljutavo :(( Kupio sam ga jednom i bezveze je. Svako drugo mogu (sledece je valjda 1.6 bese?) i to mi je ok, sve do onih 3.2, ali 0.5 ko surutka ;)

To mozda kod vas na novom beogradu, kod mene ima mleka "koliko hoces". Ali doduse to od 0.5 i ne gledam bas, jer mi je bas bljutavo :(( Kupio sam ga jednom i bezveze je. Svako drugo mogu (sledece je valjda 1.6 bese?) i to mi je ok, sve do onih 3.2, ali 0.5 ko surutka ;)

ma ja to samo za musli, nije neka frka ni da bude 5% mm, al kad već postoji to od 0,5%, zašto ga ne uzimati... kad već ne osećam razliku.

ne znam u čemu je fora, možda neko u kraju snabdeva ruske bebe ;)

lol Lale bolja prozivka bi bila "nestashica mleka mozda kod tebe u frizu jer chekash da neko drugi kupi"...u mlechnom carstvu kod nas na periferiji ima bre i mleko iz nisha i iz subotice, samo birash ;o))

odlichna bleja vecheras...sad mozda upalim malo tabule raze za laku notj =o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...