Hide Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 koja se, btw, jedva vidi :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 koja se, btw, jedva vidi :* dajte joj shansu da poraste ;[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Slatke male maloletnice - najiritantnija stvorenja na svetu!!!!!!!! ako josh jednom chujem pushtanje narodnjaka preko mobilnog, zadavicu ih golim rukama.... ne mosh' pobeci od neukusa pa to ti je! kupi si slushalice pa slushaj taj turbo dzihad ti @$#@^%^&*#^$!#%#@%@^&^&@%^@$%!#@$|)_*()_*)_)^(*%^$%$#@%!!#!$%$#%$^&#%^$#@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne dao vam Bog da vas josh jednom sretnem u pokushaju shirenja kicha i shunda u GSP - u! e, tu ga vala necete! izbacicu vas, androidne, kroz prozor.... shta cete vi uostalom u GSP - u? nadjite sponzore da vas shlepaju, pa slushajte to kukanje do mile volje... Eto, ziv dokaz da narodnjaci izazivaju najgore u choveku.... Evolucija je zvanichno prestala sredinom dvadesetog veka... sad idemo samo ka gorem.... Grandioznog li ponashanja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 meni su uvek bile simpaticne te devojcice sto pustaju narodnjake preko mobilnog u gspu :) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 jbm ti ...sinoc od 22 do 6:30 sam pio lozu i cokoladni liker .... piko do malo pre fuzbal i idem da se provucem kroz vodu don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 sreo sam hajda popodne u basu... a na poslu me je docekala jedinstveno uzasna vest - dolazili ljudi iz sorosh fondacije da radimo nesto i za njihovo novo sediste.. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 igi, ako imaš i k od kičme, daćeš otkaz odmah. šalim se, samo uzimaj pare neprijatelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 muahaha, sad znash kolike su moje motji utrnuli nacionalisto!1 Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 dolazili ljudi iz sorosh fondacije da radimo nesto i za njihovo novo sediste.. i? jesi se osmehnuo i prihvatio mozganja oko dizajna za njih ili si napravio novu epizodu "when keeping it real goes too far"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 nisam bio u tom trenutku tamo... treba mi sat i 40 od bataje do senjaka. A ako budem dao otkaz to ce biti kada zajedno sa draskom podmetnem prislusni uredjaj u leglo sorosevaca. a realno, necu da radim bilo gde toliko daleko. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 umoran sam ko slavina , odoh da spavam -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ladno idem da spavam sada. eeeej, kuda ide ovaj svet... nego, nisam vam rekao ranije, zaboravio. ali koja zjuuu sekretarica radi u kancelariji kod ovih mojih geodeta... 30 godina a zgodna i slatka opasno, plus je profi jebulja (u nedostatku boljeg izraza, izvinjavam se deci i devojkama). prosto zrachi zheljom za seksom. svaki susret sa njom preti da se pretvori u neku hc pron scenu, a ti casual razgovori i osmesi bash onako deluju kao "zaplet" u pomenutim filmovima. josh samo da skapiram jel ona tako sa svima, ili voli mladje neshto. ehhh, sanjarije radnog choveka... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 eh jedva chekam da dodjem do te famozne fotelje da zaposlim neku slichnu sekretaricu ;) dosadilo mi da ih samo slusham preko telefona :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ladno idem da spavam sada. eeeej, kuda ide ovaj svet... nego, nisam vam rekao ranije, zaboravio. ali koja zjuuu sekretarica radi u kancelariji kod ovih mojih geodeta... 30 godina a zgodna i slatka opasno, plus je profi jebulja (u nedostatku boljeg izraza, izvinjavam se deci i devojkama). prosto zrachi zheljom za seksom. svaki susret sa njom preti da se pretvori u neku hc pron scenu, a ti casual razgovori i osmesi bash onako deluju kao "zaplet" u pomenutim filmovima. josh samo da skapiram jel ona tako sa svima, ili voli mladje neshto. ehhh, sanjarije radnog choveka... pix or it didnt happen :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ramize budalo, smejem se vec 5 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Jel ono leva strana intelektualna a desna umetnička, ili obrnuto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 uvek me boli sa leve strane glava, nikad sa desne, grrr...bio sam malopre na bajsu, kul je napolju, ide mi se opet :( Ne razumem, jel bi ti lakshe palo da te boli desna strana? :)) Stigoh kuci, malo sumirali WCG utiske, pripremamo neke novotarije i tako, fino je za sada, samo lagano krece septembar, to ce biti ludilo od obaveza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Evo ja ovako sedim za kompom i hteo bi svi to eto tako da znate posto vas sigurno bas interesuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 r... jes proveravao vid? mozda je vreme za naocale :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 napio se ko pizda najgora lol.. ispresavijao sam se debelo nocas.. jao al ce sutra da me boli glava or something... svejedno, mislim da cete imati priliku, uz malo srece, da se hvalite kako ste forumali sa the WolfManom srbije zemlje... ili stagod... joj unezverih se Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Brate, jel si ti nekad trezan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 ma pusti ga, verovatno pije toliko jer mu je sigurno zivot zajeban kao kratko ćebe. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Naporan dan beshe... Josh sam u jednom trenutq ispizdeo maximalno i to oko gluposti... A vodio sam i neke ozbiljne konverazije... Odo' na qnt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) elem... pre dva sata je bilo bas strasno... prekinuo sam se, 'cause neki lik je nenadano uleteo u drustvo sa jos 2 litre piva, sto je rezultovalo strasnim posledicama :) istreznih se, sad cu na spavanje, samo jos da spusim cigar... ovaj da... : @ longli jesam, preko dana uvek, uvece ponekad.... previse cirkam ovog leta, al jebiga, ne dotice me nesto posebno.... @ igi izgleda da se nisam jos dovoljno istreznio, zato sto apsolutno ne kontam paralelu "kratko cebe".... pmsg/public explanation plz :\ back to thread : slusam apocalypicu... :] //edit : typo. Edited August 28, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 nikada nisi imao problema sa cebetom koje je nije dovoljno veliko da te pokrije skoro celog? ili je samo toliko kraci nego sto treba pa ti nekako uvek vire noge nocu.... e onda ne znash sta su muke It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts