sinister Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 pa kako se zavrsila zadnja zurka u expu ? :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Bio sam vec na Armanda u Beogradu u Sava Centru na docheku 2004. Cale. ekstra beshe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 e jebem mu mater! ja u parizu za NG Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 EH STO JE ZIVOT GADAN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 pa kako se zavrsila zadnja zurka u expu ? :D aha sad sam razumeo :D haahhhaaah :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 e jebem mu mater! ja u parizu za NG da definitvno smo te zajebali razmisljam da idem, sve zavisi kolko para :P Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 e jebem mu mater! ja u parizu za NG Jaoooo jadan Kristi :* E, Kristi(na) ako te startuju neke chamuge kazi im da si moja kuja. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 I Paolo Mojo radi to vece sa Armandom ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 kako stvari stoje...slusajte sad ovo :OOO... paolo mojo i nick warren su u subotici, njihovom nekom expu.. drug mi kaze da smo vec bili tamo na nekoj zurci, ja pojma nemam gde je to.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 boli me djoka :D ja imam armanda u MOM expu :D nek se jebu u s ubotici :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 12, 2007 Author Report Share Posted November 12, 2007 restart party Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 jee smara sajt :D pa nisam ni u prvom razredu onako sporo citao :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 nego vidim da su karte za taj expo u subotici pustene u prodaju pre 10 dana :D a sta je sa ovim nasim expom i armandom ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) [blast]nemojte da mi prichate: ''omg extra je bilo'' & co. dajte slike/klipove da masturbiram edit: pogledah na jutub-u klipove... sinister si ti hostovao klipove?? jebote, chovek je snimao za vreme I Want Your Soul Edited January 1, 2008 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Iskreno Armand je smorio za medalju sinoc... ja goreg di dzeja skoro nisam slusao :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 hahaha bankaru mator si ti za expo! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 Might be, ali jos 2000 ljudi pride je delilo sinoc moje misljenje bukvalno stajanjem u mestu i cavrljanjem, kao da smo otisli na jebenu kaficu u costa caffe ili neko slicno sranje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) odakle krenuti.. verovatno od usrane organizacije... e da da, tako cemo sramota stvarno. jedna vrata, milion ljudi... strasno :/ mirko i mix(tako?), sto su bili pre glavnog baje su bili ok. ok, ako ne spominjem jebeni rize up Very Happy uboli su sa creepsom ;p a cika helden. iliti najveca smekercina na planeti.. otkud znam, bio je ok. imao je momente gde me je u srce dirnuo, mada umeo je i da smori malo. svaka mu cast za proffesional widow, a jebo ga u usta za my my my... al zato.... GOODING !!! kako je covek spasio vece. kakav izbor pesama, totalna suprotnost od heldena, sjajan progressive/electro house koji cu dugo pamtiti. hvala mu za Twilight i dubfire-a, kojeg je forsirao celo vece. druga polovina je bila u fazonu minimala, koji mi extra prijao. bio sam ionako iscrpljen, pa je ovo sasvim lepo leglo. WHAT TIME IS YOUR FLIGHT ???! acim... ok skroz. e da, VELIKA HVALA ZA Funkagenda - What the Fuck !!! p.s. gooding legendaaa P.S. Sinister me je zamolio da prekopiram ovaj njegov post. Sve vas pozdravlja i zheli sve najbolje :) Edited January 1, 2008 by Dushan_ Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) e sinister jel mozes da nabavis/okacis ceo mix Do you want it right now, izvristao sam se! :) i mix koji su odradili za freaks-the creeps!!! ako imas.. i sta je sve pustao gooding, nisam mogao da izdrzim i njega :)) Edited January 2, 2008 by FRoDo BaGiNS Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 samo picke nisu uspele da izdrze : De dokle je trajalo ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) Might be, ali jos 2000 ljudi pride je delilo sinoc moje misljenje bukvalno stajanjem u mestu i cavrljanjem, kao da smo otisli na jebenu kaficu u costa caffe ili neko slicno sranje.. to vishe ima veze sa nizbrdnom putanjom klabinga nego sa samim line-upom. armand je ekstra odradio svoj posao, kao i nekoliko prethodnih puta. chak cu se usuditi da kazhem da mu je ovo najbolji nastup u srbiji. a tuborg standardno u shest gasi ziku Edited January 3, 2008 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 ja na kraju ne odoh na armanda jer je 31. nestalo karata,a druga ekipa je isla tek oko 3 tamo,a svi su imali karte pa me mrzelo ja jedini da se cimam oko ulaza. a odgledo sam par klipova na jutubu,mnogo mi je zao sto nisam bio,MNOGO. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 pa to je bilo onih 2000pozera :D koji su dosli da bi bili vidjeni :D svasta sa vama :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts