exile Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Finale ce se odrzati u cetvrtak, 16.8.2007. od 23h 23:00 - 23:30 Djordje Popovic 23:30 - 00:00 Nikola Pesic 00:00 - 00:30 Tea and bisqits 00:30 - 01:00 Dj Macro 01:00 - 01:30 Milos Vujovic 01:30 - 02:00 Dj Damjan Eltech 02:00 - 03:00 Boza Podunavac from 03:00 ... Pobednik takmicenja ... ! BOLDOVAO SAM ONOG KOJI CE DA IZGUBI HAHA HIHI HOHO Enivej, to je uglavnom to, bilo bi fino da dodjete da navijate za me u velikoj kolichini, posto je jelte kao neko finale ovoono Da li imam shanse da pobedim-imam, ali uvek nazalost postoje one varijante da ziri ima svog favorita a to naravno nisam ja... Videcemo U svakom sluchaju idemo na zezanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 (edited) Izvini, a ko je ovde favorit ako nisi ti? Edited August 13, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Srecno ti bilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Mogli su za finale da produze setove,indijanci :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 favorit je damjan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 opushteno bozha uzima iz winnera :)))) gl loshmi ekipa stizhe =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 operi nogice i objasni im neke stvari oko vrtenja,nemoj da smo te za dzabe trpeli ovuda Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 favorit je Damjan zato sto je tamo domacin,doduse stvarno je dobro odvrteo prosli put,ali nakon temeljnije analize,stvarno ne treba da pobedi lik koji u pola sata pusti tri pesme od istog artista Coka,Pesic i Makro su moji favoriti iz senke Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 lik koji u pola sata pusti tri pesme od istog artista ROFL Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 D-nox & Beckers tri puta :) Vidimo se tamo drugari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 pa to,zato i kazem,ja sam bio prepoznao samo dva,ali ti si mi otvorio oci kao i uvek :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 pa nisam ja rekla ko je meni favorit vec sudijama... a meni je cole favorit, naravno!!! :* <3 prosli put je damjan stvarno do jaja odradio i cole i onaj lik pre coleta. a jel prosao onaj lik koji je pustao hard tehno od koga se svima prevrtao zeludac a jedino se meni svidelo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 nadajmo se da nije :D ne verujem da cu doci,u petak je uki na exile-u :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 pa nisam ja rekla ko je meni favorit vec sudijama... a meni je cole favorit, naravno!!! :* <3 prosli put je damjan stvarno do jaja odradio i cole i onaj lik pre coleta. a jel prosao onaj lik koji je pustao hard tehno od koga se svima prevrtao zeludac a jedino se meni svidelo? nije lik,nego likovi,i nisu prosli,pa su ceo chill digli na noge i vikali "NEPRAVDA,NEPRAVDA" i to u fazonu "NIJE NAMA ZBOG NAS,NEGO ZBOG GARIJA STO JE PUSTO DRAMENBEJSA" Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Izvini, a ko je ovde favorit ako nisi ti? Urban Forces naravno :) olololo necu doci, al' zato navijam za Makroa ako Coka ne pobedi Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 :O Jel me zezas da si ti milos vujovic? lal, nisam imao predstavu. Radim u deusu, ima 4 dana i stalno pustam tvoj mix Dtox mix vol. 1, bar 3 puta u toku smene. Jos se pitam kao ko je ovaj lik do jaja mixuje.. :) Svaka cast, stvarno. Hmm.. Moracu da napravim neku kombinaciju da dodjem.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 Hehe bash mi drago, majke mi :) Vidi da se iskombinujesh ako budes mogao, svaka podrshka je dobrodoshla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 videcu da se pojavim ovaj put Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 gl hf brate :) kick them ass :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 Momci i devojke, pobedio sam :) Hvala svima koji su bili i glasali za mene, cela ekipa sa Tjiletom i Kojotom na chelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 namestaljka!!111 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 cestitam :) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 :* kadtjevechera :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Opaaaa... svaka cast,svaka cast !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 brao matori samo za tebe uvek uz tebe a njih ko... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts