VoOdoO_MaN Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Nisam krem... Ne znam da li si dozhiveo da nekada sam u celom klubu nameshtash ozvuchenje? Odmah da ti kazhem nije lak posao, a radish to za dzh... Postoji ljudi koji su placeni da to sredjuju, ali gazdu boli paja da da pare za to... a da ne pricham kada ti daju neke posleratne kablove... Samo kazhem da je to barem po mom mishljenu bezveze... Mada nije losha praksa ako nemash blage veze o tome Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 nisam namestao u klubu ozvuchenje, zvuchi zanimljivo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 stuzu mozda i 2 bangbusa:)) radzu? definishi? to kod nas moze svashta da znachi:)) u svakom sluchaju kontam da,da:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 AJMO KONACAN SPISAK KO IDE U SHABAC SJUTRA SA POLASKOM U 18h !!! 1. Kruko 2. Ivan 3. Mudo 4. Igz 5. moja malenkost ..... dalje? PS: i da vidimo KO VOZI, javite to DANAS DA ZNAMO KOLIKO LJUDI MOZE UOPSTE DA IDE, 5 JE max KOD IGIJA U AUTU, A KOD MILITJA 4 COEKA !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 debeli imash topik tamo, znash kod nas .. jebem vas sve koji ne koristite active topics. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 mozda on to i ne vidi:) elem i ja idem. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 pa ne vidi zato shto je slep, a ne zato shto ne mozhe. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 a pa hoce i to, on je poznat po tome da ne vidi post iznad svog, a kamoli ceo topic:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 hmm, vidi stvarno u uglu dole fontom 0.002 stoji "active topics" opcija! \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 10.11.2007. SKC stage 1: X-Dream live! Freaked Frequency Wizard / GoaSapiens / stage 2: kim0 / Synchronic Solutions / Soundmute.org / Pura / Monolit / Psyrexer Odlushati X dream i glavom bez obzira onda :] Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Fatboy @ Avantgarde VIP section, Novi Sad, 20 October.... Ocete u akciju samnom? Vozachi sta kazhu? Ujedno mi je i rodjus jubilarni 30-ti pa ce biti opushteno i veselo plus je Avant naj klub u NSu tako da nema promashaja ovaj put Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 zar ne radish 20 u bizaru:)) nemogu verovatno jbg, idem na diplomski neki, mada mozda ako se bude krenulo kasnije popodne, predveche. zar ne radish 20 u bizaru:)) nemogu verovatno jbg, idem na diplomski neki, mada mozda ako se bude krenulo kasnije popodne, predveche. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 e sta to ima u expu 26tog kao bitka dj-va ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Hajneken tehnolodzi. Sastavlja se lista di dzejeva,na osnovu glasova,koji ce nastupiti to veche + stranac. i trebalo bi da je besplatno :P Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 i bice jadno sve... osim pazara koji odnosi hajneken... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 nigeru, slagali te kad su ti rekli da je avantgard najbolji klub u ns-u. ne zovu taj klub ekser za dzhaba i ne zaobilazi mishu (jednog od gazdi) 80% djeva u gradu bez razloga. ja sam tamo ushao na otvaranje i nikad vishe. ako mu nisi trazhio pare unapred, trazhi chim dodjesh tamo. ja tog dana radim na egzilu inache bih doshao Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 pare unapred uvek uzimam.... tuzno ali neophodno, bas zato sto zivimo gde zivimo... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 EKSER :DD Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 WINTER TECHNO-Open Subota 20 Oktobar 2007 @ winter EXILE TECH a TECH DJz / DJ IGOR : DJ STEVE . Muzik Arts Tek/BG CULEX / mean machine / BG LAG /mega rejv,supersonic templars,vaginal belch/ NS dakle, pregradjen je neshto exile pa kao nece biti hladno ja opet radim prvi (10-12) ne znam kolko je upad Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 i ja mislim da ceshd a krenesh u 10:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 ? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 pa ako govorimo o istom exilu tamo niko ne doalzi pre pola dvanaest, tj od 10 mozesh da vrtish samo vazduhu;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 koliko me sećanje služi, ne plaća se ni zimski egzil. /mega rejv,supersonic templars,vaginal belch/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 pa ako govorimo o istom exilu tamo niko ne doalzi pre pola dvanaest, tj od 10 mozesh da vrtish samo vazduhu;) znam, nisam ja hteo da radim prvi, al jbg. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 (edited) ono shto hocu reci je da sigurno necesh raditi od 10, od 11 mozda, ne ranije. tamo se zna kad dolaze ljudi nije kao, daj nek vrti ovaj neshto, pa ce neko vec uci. Edited October 16, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts