Corey Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 koliko para, jel imaš prevoz, daj neki info :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 kolko para matori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 jel ima neke chke! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Mozda postoji neka mogucnost da ortak i ja krenemo kolima mada je realnije da idemo preko nekog organizovanog odlaska (zbog opijanja i zezanja ) . Ispred EXPO-a su u subotu delili neke flajere , 120e sa 1 nocenjem (put tamo i nazad , + karta za Sensation) a na to treba dodati 35e za madjarsku vizu. Ja imam kombinaciju za 100e ali bez nocenja ( put + karta) , odlazak 16.05 u subotu jutro , povratak za BG u nedelju noc. Ja idem sigurno, makar i sam. Ako ima jos ko da zeli da ide neka se javi Edited March 16, 2009 by PlatoPlus|DODGETHIS Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 ee,ti sad ovde zoves sve zive,a ja mislio da sam poseban kad si mene zvao... :((( SAD NECU DA IDEM !!!!1!!!1one Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 hahahaha, ajde bezi bre tabane! Evo sada se opti i ja dogovorili da idemo,od sutra krecu pripreme (viza,etc)... A ti si lesko uvek poseban u nasim srcima : ) Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 haha,i opti ide? Joj,koji je to majstor,ja pored njega iskrivim od smejanja svaki put :)). reko sam ti,ako mi ulete neke pare,javnucu se,pa cemo da vidimo ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 cuo sam da je Sven odusevio 6 hiljada posetioca expo centra :) Pise tako u blicu :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 pa bilo je 80% puno, koliko uopshte staje tamo .. ne verujem da tamo mozhe da stane 8k Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) hahah :D zna li neko stvarno koliko moze ljudi da stane ?!:D ako je sada bilo 6000 za novu godinu na armandu je bilo 15000 jer smo bili ko sardine:D i gde je ovaj genex hall D:? Edited March 17, 2009 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 DOLAZIM TEK KAD BUDES DORASTAO ZA VELIKI KLUB! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 PA BIO SAM SVAKI PRETHODNI PUT A SAD NISAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 E PA DOCI CU PRETHODNI PUT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 http://clubbing.rs/arena-david-guetta-9-maj :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 pa zar opet jebote...mozda i odem ovaj put lol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ja cu da idem da vatam pichke! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 cuo sam to za Guettu,ali je kao bila pricala da ce raditi sa Sinclairom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ajmo svi zajedno!? rur okupljanje na Geti?111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ajmo svi zajedno!? rur okupljanje na Geti?111 david geta, cudo od deteta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Laurent Garnier live - Tales of a Kleptomaniac Tour, petak 12. jun, Beograd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 JESSS baš smo sinoć slušali eurosonic set i pitali se kad će čika loran opet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Taj fazonfa o/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts