Johnn1e Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 pa sobzirom da je WCG za 7 dana da se nezna ko ce organzoovati da nema nkikave rpice vezane za kompove mogu reci DOTE CE BITI!!! eto jel vam lakse sada??? Kjoot for d king! Go, go RuR stand! :) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Ajd' da c/pujem i ovde, da vas ovaj kojot ne buni! :) Sad znam kako je ovim estradnim zvezdama kad napisu nesto kao - "Dara Bubamara narkomanka ubila choveka svojim Vejronom dok je bezala od policije koja je juri zbog bacanja bombe u stan svoje sestre". Ne znam odakle ti ideja da nema RUR standa na WCG-u i gde si to cuo, tako da slobodno mozes da mu kazes da nije u pravu :) To sto do sada nema najave standa, kao sto je mozda bilo proteklih godina, ne znaci da ga nece biti. Malog secanja radi, nas prvi WCG stand smo organizovali od utorka do petka, tako da sad imamo nekoliko dana vishe! No, da ne skrecem sa teme, trenutne sanse da bude DOTA turnira su 65% / 35% da ce ga biti. Nadam se da cete nezvanicnu najavu dobiti sutra, a zvanicnu u ponedeljak. Malo je vremena ali vam je nedelju dana dosta valjda za prijave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma_jebena_dota Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 ma Acide Mare je noob samo zna da restartuje kompove po turnirima(u forumu restartovao komp i rekao da je pukla mreza kad su gubili protiv InFerna) i u finalu optuzivali InF_maricka da je hakovao jer je imao 11k u inventaru!!!! dechko ih je isavijao..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Muahahahhaha.......... Da ga vidim da restartuje comp:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Ekipa Z'dushu [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 No, da ne skrecem sa teme, trenutne sanse da bude DOTA turnira su 65% / 35% da ce ga biti. iz keca u iks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Opet ista prica prepucavanja nekih likova i samohvale mi ovo mi ono .. INferno je toliko los da ce i ove godine izgubiti od ekipe za dusu :))))) Ako postoji ignore ignorisi te decije prozivke i nemoj da se brukate vise sa tim Retardiranim prepucavanjima!! Jos jednom kako mislis da igramo mod koji 90% ucesnika nije ni probalo a kamoli odigrali neku ozbiljnu partiju na njemu ? Mislim na XL- Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Pa covece ne igramo lastis kad kucas -xl ,nego DOTU. DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) Polako ljudi mozda nece biti dote [gilja] Edited August 19, 2007 by InF_AciD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Dota WCG turnira ce biti http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=45806 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts