Jump to content

- Californication - (nova serija na Showtimeu)

Guest

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mnogo, mnogo dobra epizoda, mozda malo predvidljiva...tj. chini mi se da sam se toliko navikao na vibe serije da mi e nijedna scena vishe ne iznenadjuje, a neke stvari

tipa da je mala sekretarica gore u sobi, da ce henk da kara dilerku u trenutku kad je vidi i da kupi kola opet "natopljena" ;o) i naravno da ce da izgubi rukopis (jer zaboga ima samo 1 kucan ruchno =o))) i chim chujesh koja je radnja knjige da ce kopija da zavrshi u miinim rukama

bukvalno ochekujesh

sretjom dijalozi su i dalje vrh pa se uzhivanje u radnji bez problema nadomesti uzhivanjem u nachinu na koji je prezentovana. mnogo mi se svidja sto nemaju favorite medju likovima nego sto svaki ima opasno dobre momente

i da =o) posh and becks - i lolled ;o))

blago nama [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

zato sto ispunjava tradicionalni showtime 30min slot?

uostalom radije cu da gledam nesto u kratjoj formi nego da mi razvlache isti materijal na 42 minute i kvare atmosferu...

mnogo mi se svidela epizoda...iako me nije toliko odushevila "she's gonna" scena koliko pricha u kafani, pamela aldon ftw =o))

ono sto je ovo j epizodi bilo preko potrebno je momenat izmedju charlija i "marsupial" (lol!) mada su se odluchili da ne prikazhu sta je bilo kad je charli nju stigao (ako je to uopste uradio...)

takodje zhivo me interesuje sta je mii na pameti (verovatno oce da se sveti tjaletu vishe nego sto oce da zajebe henka za knjigu...)

ummm. kori drugare...who poured sand in your vaganus? ;oP

epizoda je super (mada koja sam banana tek sad na kraju ove shvatio da ce sledeca da zavrshi klifhengerchinom pa me malo smorilo) sa jedne strane becks je super jer radi to sto radi ne zato sto oce/voli nego zato sto "mora" da pomogne svom ocu...nerealno naravno ali opet zrelo u sklau sa onim kako je prikazuju do sada...mia/posh sa druge strane nije retard nego se vidi chak i kad se smeje i "jebe hanka u mozak" koliko je konflikta unutar nje same i da radi to sto radi upravo jer zheli da naudi svom ocu

losha strana epizode je sto nema pamele aldon =o/