Diego Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ova poslednja je previse emo. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 ^^ taj rad smorio sam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 JEBO BIH REBEKU Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (edited) Realno 90% riba koje se pojavljuju jebao bi. Edited October 8, 2007 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ja ne bih. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ja bi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 mnogo, mnogo dobra epizoda, mozda malo predvidljiva...tj. chini mi se da sam se toliko navikao na vibe serije da mi e nijedna scena vishe ne iznenadjuje, a neke stvari tipa da je mala sekretarica gore u sobi, da ce henk da kara dilerku u trenutku kad je vidi i da kupi kola opet "natopljena" ;o) i naravno da ce da izgubi rukopis (jer zaboga ima samo 1 kucan ruchno =o))) i chim chujesh koja je radnja knjige da ce kopija da zavrshi u miinim rukama bukvalno ochekujesh sretjom dijalozi su i dalje vrh pa se uzhivanje u radnji bez problema nadomesti uzhivanjem u nachinu na koji je prezentovana. mnogo mi se svidja sto nemaju favorite medju likovima nego sto svaki ima opasno dobre momente i da =o) posh and becks - i lolled ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 what kole said, totalno predvidljivo sve u ovoj epizodi ali i pored sve negativnosti, nekako sam uzivao gledajuci je vise od ostalih epizoda jer je odisalo zivotom. ne znam kako da objasnim, ali super super epizoda :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 pa nije izgubio rukopis, samo misli da jeste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 "Rukopisi ne gore". Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 \o/ napokon uvatio vremena i odgledao sve!! serija je vrhunska pocevsi od likova preko sisa i same radnje ... da sada ne serem preterano, ukljucujem se u redovan dl serije i komentarisanja iste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 blago nama Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Ovaj hajlijev hejt uvek ima odredjene ulepšava_ponedeljak kvalitete Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 KOLIKO JE BILA DOBRA EPIZODA SINOĆ OMOGMOMGOMGOMGOSJAKOJFKFJLASDHLK scena sa pegliranjem po slici je prevaziđena, samo ću to reći najbolja serija ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Scena je stvarno prejaka, nisu normalni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Ova epizoda je bila zaista mocna. Mozda ne najbolja ali definitivno najkraca! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 she's gonna blow! Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 O M F G! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 zasto serija traje samo 25 minuta??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 zato sto ispunjava tradicionalni showtime 30min slot? uostalom radije cu da gledam nesto u kratjoj formi nego da mi razvlache isti materijal na 42 minute i kvare atmosferu... mnogo mi se svidela epizoda...iako me nije toliko odushevila "she's gonna" scena koliko pricha u kafani, pamela aldon ftw =o)) ono sto je ovo j epizodi bilo preko potrebno je momenat izmedju charlija i "marsupial" (lol!) mada su se odluchili da ne prikazhu sta je bilo kad je charli nju stigao (ako je to uopste uradio...) takodje zhivo me interesuje sta je mii na pameti (verovatno oce da se sveti tjaletu vishe nego sto oce da zajebe henka za knjigu...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 pa za sada ide finim tokom da zajebe henka, i moram priznati da sam iznenadjen dubinom karaktera koji su dali sekretarici u ovoj epizoda. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 dani california je meni možda i omiljeni sporedni lik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Normalno da ti je omiljena kad retko koji sporedni lik se natrtji preko kolena da ga tapsu po ogoljenoj zadnjici. Svidja mi se serija, jbga, makar sisa ima na sve strane ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Kako me nervira ona klinka, dođe mi da prestanem da gledam seriju zbog nje :) em je ružna, anti-patična i povrh svega jebe Henka u mozak koji je glup ko go k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 ummm. kori drugare...who poured sand in your vaganus? ;oP epizoda je super (mada koja sam banana tek sad na kraju ove shvatio da ce sledeca da zavrshi klifhengerchinom pa me malo smorilo) sa jedne strane becks je super jer radi to sto radi ne zato sto oce/voli nego zato sto "mora" da pomogne svom ocu...nerealno naravno ali opet zrelo u sklau sa onim kako je prikazuju do sada...mia/posh sa druge strane nije retard nego se vidi chak i kad se smeje i "jebe hanka u mozak" koliko je konflikta unutar nje same i da radi to sto radi upravo jer zheli da naudi svom ocu losha strana epizode je sto nema pamele aldon =o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts