moyo Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 u naslovu je sve receno.... Dali neko zna gde moze da se nabavi novi sto za stoni tenis? Prvo bi da pokusam da nadjem novi sto pa ako bash nema nigde onda moze i polovan ali bitno je da je fabricki. Trazio sam na googlu i nista nisam nashao. Nadam se da necu biti premesten u oglase jer ovaj topic nije takvog tipa. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 (edited) a jel ti palo na pamet da odesh bilo gde gde ima sto za stoni tenis i da pitash odakle im ? http://www.butterflymarkop.info/oprema.html Edited August 4, 2007 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 mislim da u svakom "djaku" i "nsport" ima, ako ne svaka bolje opremljena sportska prodavnica. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 5 minuta sam se mislio zasto ovaj lik i kako to uopste igra Astralni tenis....pa sam zamisljao mnoga, meni nepoznata, stanja intoksinacije... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 (edited) ima u tempu neki sto na snizhenju mislim da je oko 12k Edited August 4, 2007 by RaveN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 5 minuta sam se mislio You have ability to do that? Interesting... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 5 minuta sam se mislio zasto ovaj lik i kako to uopste igra Astralni tenis....pa sam zamisljao mnoga, meni nepoznata, stanja intoksinacije... I ja isto :)) I jos razmisljam, sta sve nece smisliti ovi tvorci igara, kao ono, hokej, air hockey, stoni tenis, astralni tenis. A stolova imas bukvalno gde hoces, a poslednji put sam ih video u Metrou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 4, 2007 Author Report Share Posted August 4, 2007 a jel ti palo na pamet da odesh bilo gde gde ima sto za stoni tenis i da pitash odakle im ? nije mi palo na pamet zato sto u blizine i nema bas toliko stolova gde se aktivno igra a i tamo gde ima sto je star min 20 god :). lol za astralni tenis Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 :)) same here za astralni :)) nego, mi u zgradi napravili svoj sto, sto bezveze da bacamo pare na novi. samo se iscimas za mere, "nogari" zavaris 'de oces, mrezica i loptice nisu skupe a rekete imas full kod kineza :))) e da, najbitnija ti je visina stola.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 aaa, nije astralni nego astalni? e, onda ne znam:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 You have ability to do that? Interesting... samo ti zezaj, ako nastavish ima da ti zapalim kuruze.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 (edited) \/ \/ sorry obrisi mi post ako ce da usreci :P Edited August 5, 2007 by pil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 A stolova imas bukvalno gde hoces, a poslednji put sam ih video u Metrou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 ha, ovo je zapravo tema o stonom tenisu. danima čitam naslov kao "astralni tenis" i mislim se "o bože, opet nešto filozofiraju" ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 uff ja sam se opasno navukao na stoni tenis... na moru svaki smo igrali... i igrao sam josh 10x od kako sam se vratio... moram da kupim reket definitivno... veoma zanimljiv sport... ;D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 7, 2007 Author Report Share Posted August 7, 2007 ma i ja sam , zato i trazim sto . Imali smo neki skrnavi od laminata ne bas pravih dimenzija i igrali smo dok se nije raspao . Zato sad hocu da kupim pravi mada polako nestaje para :) tako da cu najverovatnije morati opet neki hand made Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts