Jump to content

Crvena Zvezda

manager

Recommended Posts

kad bude zaigrao Milanko u prvom timu zajedno sa Jestrogolom, bice posebno u svakom slucaju

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Milanko je jedan od onih likova koji kad hoce da sutne na gol pomisli u sebi "JEBOTE PA KOJOM JA NOGOM SHUTIRAM" i onda promasi loptu.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

4:0 za nas!

krajnje objektivno i realno... :D

@doco pa jeste,ali tu publika ima jako veliku ulogu da od te mrtve tekme ipak bude nesto "posebno"

nisam puno promasio...

JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!

MA JEEEEEEEEEEEEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

morao sam :D

2ch4bup.jpg

jesmo ih prebili, i imali neku naznaku igre, iako su sva 4 pala iz prekida..svejedno, pokazali su se njihovi jovetic i dijara, i "kreativna" igra, i "leprsav" fudbal.. vredi jovetic 10 miliona, kako ne..

pa cek, nisam ocekivao ni nista od nasih, pa su milovanovic i kastiljo ok odigrali, i u napadu i u defanzivi, njima nije smetao teren? Kolko je lozenja bilo oko njihove "igre", Jovetica koji je bolji od Krkica i slicno..a onda kurac, i 4 komada a moglo je da bude i vishe..

nije bilo pet pasova? akcija bronovicki, milijas, milovanovic uz desnu? pa poljak opet sa dekijem, i onda nekom volu kroz noge i onda centarshut, gde milanko mashi gol sa 2 metra? realno, ovo je mnogo bolje od jeseni, daleko da je dobro i da lici da moze da se poredi sa dno ekipama iz spanije i engleske, ali opet lici na nesto. Drugo poluvreme su uslovi bili ocaj, pa nisam ni ocekivao neku igru, al u prvom smo pokazali naznake..

pazi,jeste sve to...

ali oni su ljudi na 0:1 imali 200% sansu(kazem 200% jer su bila dva igraca ispred Randje:D),pa su ispali glupi ko tocila...cim je krenuo da doda,ja sam rekao ofsajd...glupani...

ali da su to dali,tesko da bi se mi povratili...

2ch4bup.jpg

ali Moreira kakva igrachina

au jebote

koji su ono pasovi

svaka mu bre cast

dao bih mu srpski pasosh i harem da kara

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

daleko smo mi od evrope, nama su sada takmaci skonto, birkirkara, nefchi i kompanija..

@hajli- sto te to sve toliko tangira? nisi li rekao da ne pratis domaci fudbal i zvezdu od kako ti je otisao miiljenik?

rekao sam da se ne lozim toliko vishe na domaci fudbal, sad samo gledam objektivno, a to je da dok nisu usrali ofsajd, mi se nismo videli, a posle toga smo hi prebili, i to je to

basta je trebalo da dobije crveni ko sto je i rukavina na proslom derbiju trebalo, penal je bio, i sl

ne znam, na celoj tekmi nije bilo 5 vezanih pasova da nekom nije ostala lopta iza, ili da je nije dobro primio, ili da nije stala na pola puta.

sacete da me hejtujete, ali mislim da ne bismo bas ovako dobro prosli da je teren bio normalan

nemoj taj grobarski sindrom: lopta nije bila dovoljno okrugla, trava je bila previsoka, a precka je trebala da bude 5cm niza... penal nije bio... a crveni je dobijen od terze licno... :)))

sad ozbiljno: totalno podrzavam da je besmisleno smatrati da je zvezda bolja od partizana za 4:1... ali da smo ih usrali, usrali smo ih... ono sto je meni najpozitivniji utisak jeste da zvezda ume da se digne posle gola u trecem minutu... pomislio sam da ce oni nas deklasirati...

odlicna odluka da se igra bez publike... bilo bi mrtvih (da je bio rezultat 4:1 naravno)... mada mi je zao sto smo ostali uskraceni za neko zajednicko navijanje i koregrafije u duhu: kosovo je srbija... :)

pazi,jeste sve to...

ali oni su ljudi na 0:1 imali 200% sansu(kazem 200% jer su bila dva igraca ispred Randje:D),pa su ispali glupi ko tocila...cim je krenuo da doda,ja sam rekao ofsajd...glupani...

ali da su to dali,tesko da bi se mi povratili...

igrali su koliko su znali i mogli i na 0:1... meni je bilo besmisleno da ocekujem 4 komada posle tog rezultata... tako da ponavljam respecta za to...

rekao sam da se ne lozim toliko vishe na domaci fudbal, sad samo gledam objektivno, a to je da dok nisu usrali ofsajd, mi se nismo videli, a posle toga smo hi prebili, i to je to

basta je trebalo da dobije crveni ko sto je i rukavina na proslom derbiju trebalo, penal je bio, i sl

realno... ali onaj start na 4:1, po onakvom vremenu... sva sreca da basta nije da silva, pa mu je bog kompenzovao da se ne povredi... ;)

e da,dokle vise taj Rnic

pichketina jebo bi mu mamu

pa tog choveka ni grobari ne vole

gruja novi alen

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...