LESkOpoz Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 pa to malo teze... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Steta, za vas samo, naravno, shto je otishao Molina. Bio je jedan od retkih 'fudbalera for real' u toj ekipi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 sramota jebote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Mozda su se dogovorili da je ove sezone red na partizan? =P We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 lukash ima problema sa srcem, pa je moguce da ce zavrsiti karijeru :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 treba dovesti zeku i bjeku... ovo je smesno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Lukas zbog problema sa srcem pauzira 6 meseci,a ako se nista ne bude poboljsalo do tad,zavrsice i karijeru... sve bolje do boljeg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 evo,dobismo prvi mec...u kupu 3:1,iako smo gubili sa 1:0... golove su dali Milovanovic(2) i Jestrovic. sad je valjda derbi?Kad tacno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 koga zanima vishe..raskovic igra celu tekmu, sve mi je jasno u vezi ove sezone 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Pa ko da igra, Burza mozda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 pa Burza je za Milanka izmislio fudbal, da ne govorimo o prodatom Molini i Salasu.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Pa ne moze Burza da igra, ipak on zna nesto sa loptom... Ocekujem Milanka u repki uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Kosharkashka ekipa Crvene Zvezde se plasirala u top16 pobedom nad Trevizom tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ocekivalo se da prodjemo... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ko sto se ocekuje da ce besiktas da nas izgazi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 pa nego shta ce.. ne mozhemo mi dalje :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 jebo besiktas,nego sto ce grobari da nas prebiju u subotu :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ovog puta zaista ne znam sta ce biti...uzasno me nervira sto nema publike,i prosto to nece biti derbi,nego neka mutava obicna utakmica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ma shta bree. gazi u subotu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 jebo besiktas,nego sto ce grobari da nas prebiju u subotu :( ne znam samo kako, raspadaju se oni ko i mi, ali ubacice Jankovic Milanka u igru, on ce da ih razbije 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Milanko mi je jedan od onih likova sto krene u dribling i onda na pola puta pomisli u sebi "sta sam ja hteo" i ili padne ili izgubi loptu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ^hahahahahahahaahah ISTINA !!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 @Lesko...derbi je mutava obicna utakmica vec dugo :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 prognoze??? cenim standardno mrtva tekma, na sredini klanje, nadam se nasoj pobedi, al posto remi odgovara i jednima i drugima (zvezdi 6 bodova zaostatka, al cemo se voditi onom starom 'bolje da ostane shes' nego da odu na 9', a glodari da ostanu na istom) remi uz tacan rezultat 1-1 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 4:0 za nas! krajnje objektivno i realno... :D @doco pa jeste,ali tu publika ima jako veliku ulogu da od te mrtve tekme ipak bude nesto "posebno" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts