LESkOpoz Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 JEDAN JE HERNAN BARCOS !!! hahaahahahahahaha,bozeee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 ! e kolko mi je drago, ne mogu vam opisati Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 ali meni ga zao,majke mi... kako je poceo da se raduje,izbezumio se sav...ne zna gde da trci... :D:D:D: Barcos GOLMASINA !!! hahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Al znaci onaj Andjelkovic me iznervirao maximalno, kad mu Barcos ( koji nije video ovog iza ) skinuo loptu sa voleja... Pa to bi otislo nebo pod oblake, a on poceo da se dere na Barcosa i skace tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 proradio barkos jbt.... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 "proradio",ahaha. sreca sreca rados' . koja tuga kad se ovoliko radujem pobedi protiv banata...:S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 fino, samo cuo sam da smo nesto jako kasno dali gol? znaci opet mucenje celu tekmu? al dobro, pokazali smo da mozemo da igramo i bez konobara kao i to da moze napadac postici pogodak :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 prvi gol '88, drugi '90 :) chestitke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 pobeda je pobeda.. a cek, kako te vi bese prosli? a da, 1-1 sa smederevom, a izjednacili iz nepostojeceg penala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 odmori mozak malo lave... rekao sam ti kad su pali golovi jer nisi znao, i chestitao na pobedi... a to za penal, klasika, more whine please :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 chemer beda jad... ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 nisam ja nista lose mislio, sveche :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 nisam ja nista lose mislio, sveche :)) nhf bre :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 evo sad sam gledao pregled... mozda mi "kukamo",ali da je penal,nije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 to smo znali josh u subotu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Bitno je da je zvezda dobila,i po koji put se nadam da ce da pochne da igra normalno... :S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 zvezda ce da igra normalno sve dok kosan pajser ne vrati milovanovica u tim, zajedno sa 2 zadnja vezna, e onda smo najebali 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 9, 2007 Author Report Share Posted October 9, 2007 (edited) danas u 12:00 zhreb grupa... naravno, na uefa.com :)) a mozhda bude i na tv-u edit- ima na eurosportu :))) edit2- Bayern OMG, Bolton, Braga i Aris grupa F :))) Edited October 9, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Tesko cemo mi to proci :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 (edited) da dovedemo mihu da odigra jednu za kraj:)) btw. 25. oktobar, marakana, zvezda-bajern takodje nam gostuje i bolton. Edited October 9, 2007 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 koja je to prevara da nam gostuju 1 i 2nd seed, a da mi idemo u goste kod dva najslabija, mrtva uefa na kurac ih nabijem 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 bice para ako nista drugo :) vidimo se 25tog :D The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 kako cu da idem u minhen ;) ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Šta ćeš tamo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 (edited) sta lupate bre? gostuju nam 2. i 5. sesir,a mi idemo 1. i 3. sesiru... znaci dolaze nam Aris i Bolton,a mi idemo Bajernu i Bragi... i NARAVNO DA PROLAZIMO !!! edit: upravo sam procitao na delije.net da je ipak Bajern i Bolton... i zasto se to sad promenilo? mamu im bre jebem... Edited October 9, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts