LESkOpoz Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Kao sto verovatno i svi znate nasi kosarkasi do 19 godina postali su prvaci sveta,i to u sred NS-a...u finalu je savladana selekcija SAD. izgleda da ne moramo da se brinemo za buducnost nase kosarke... Svaka cast momcima !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 pa treba da se brinemo, od njih tek treba da se naprave igrachi i ljudi, shto bi rekao ziva UVEK DVE KOSHULJE;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Deca..., a prvaci sveta... Aha, znači igrali su protiv mnogo starijih ekipa? Ili sam ja pogrešno razumeo? Svaka čast momcima! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 jel morate da userete svaki topik? =/ koliko njih igra u inostranstvu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 niko od njih ne igra u inostranstvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 ^spils jel si ti igrao ? ;-) svaka im cast... samo kasnije da budu odani repki kao sto su sad bili i nece biti frx , a u suprotnom , opet nas ceka isto Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 svaka im cast! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 svaka cast, deco!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 ^spils jel si ti igrao ? ;-) da, ja sam macvan milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Bio sam juce na finalu i evo sta mogu da kezem: Spens je bio krcat. Ne znam koji je kapacitet ali sigurno je bilo preko 5k ljudi. Svaka cast, ali zasto je onda na svim prethodnim utakmicama bilo 3k gledalaca UKUPNO? Po 200-300 ludi na nashim utakmicama a 20-30 na utakmicama gde nismo mi igrali. To me je dosta razocaralo. Dobro finale je finale, ali da je odnos publike u utakmici po grupama i finalnoj utakmici 1:10.... e pa to nije u redu. Mislim da im je trebala podrska tokom celog prvenstva. Druga stvar koja mi je zapala za oko je to sto je publika onako krvnicki zvizdali i "pljuvala" po amerikancima, vredjali ih po rasnoj osnovi i svasta im vikala. Ajd razumem da u sklopu navijanja za svoj tim spada i umereno negodovanje protivnickog ali ono je bilo previshe. To su momci od 18 god koji su dosli da igraju kosarku i koji veze nemaju a niti ih je briga za nas i nashe probleme. A publika ih je tretirala kao da su oni nash najveci neprijatelj. A opet Francusku reprezentaciju su pozdravili skoro kao i nasu iako je kao i USA vecina igraca tamne puti. Ne zname cemu takvo ponashanje i toliko licemerje u nashem narodu...strasno. E sad gledajuci iz kosarkaskog ugla ...pa nije bilo loshe ali nije to to. Naravno svaka cast, skidam im kapu.. prvaci su sveta ali pred njima je dug i naporan rad ako zele da od njih postane nesto. Nadam se da nece da se uobraze i umisle da su vec postali igraci. Iskreno , nismo mi toliko jaki koliko koliko je konkurencija bila slaba. I ja igram kosarku i mogu reci da izmedju njih i pojedinih igraca tog godista koje sam ja sretao i koji igraju za anonimne klubove su samo nijanse u pitanju. Cak stavise vidjao sam i mnogo bolje od nekih pojedinaca iz nashe selekcije. Ko je gledao npr Stojacica kako igra video bi da decko jednostavno ne sme ili ne zna da krene u prodor prema kosu. Sve sto zna je da sutne za 3 poena i to mu dobro ide ali nemoze se tako igrati ceo zivot. A ko prati nasu kosarku zna da je on u reprezentaciji zaslugom svoje mame ministarke ili stali je vec u vladi. Necu sada da komentarisem svakog igraca posebno jer ionako mi je post predugacak :P. Eto izneo sam neko svoje vidjenje stvari , verovatno ovo vecina nece ni citati i verovatno cu editovati ovaj post za koji dan kad pocne neki h8 :) Jos jednom im cestitam i skidam kapu, najbolji su na svetu i to je veliki uspeh p.s oni ameri nisu normalni lol. ono nije skok ono je let. Wind-Mill i 360' od 12 moze jedno 5 igraca. Strasno /salute Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 to long didnnt read tbh ali ovo za skok je klasika. ameri, a naročito klinci, se samo na kucanje lože, a pravu košarku jedva da vežbaju. zato ne iznenađuje što smo ih dobili. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 niko od njih ne igra u inostranstvu keshelj je u gironi, chakarevic u asvelu. sad, da "ne igraju" si tehnichki i bio u pravu :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 za keshelja nisam znao, mozhda od ove sezone? a chakarevic je bio na kraju sezone ove u radnichkom u novom sadu na probama nekim...i mislim da nije zadovoljio :) a npr, krsto bjelica, koji je bio na shirem spisku ove reprezentacije igra petorku u radnichkom :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 o nisam znao da je Krsto u radnickom, i to jos prva petorka . On je mozda uz jos 2-3 jedini iz te voshine generacije 88' ostao da igra . Steta za njih, bilo je dosta kvalitetnih igraca tamo. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) za keshelja nisam znao, mozhda od ove sezone? a chakarevic je bio na kraju sezone ove u radnichkom u novom sadu na probama nekim...i mislim da nije zadovoljio :) a npr, krsto bjelica, koji je bio na shirem spisku ove reprezentacije igra petorku u radnichkom :\ da, pri pochetku sezone je peshic odveo keshelja u gironu, naravno, u najvecem broju utakmica nije ni ulazio... Edited July 24, 2007 by Bartuc Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 o nisam znao da je Krsto u radnickom, i to jos prva petorka . On je mozda uz jos 2-3 jedini iz te voshine generacije 88' ostao da igra . Steta za njih, bilo je dosta kvalitetnih igraca tamo. janko kajtez igra u americi za havajski univerzitet, buha i hajduk su igrali u novom becheju prvu srpsku, sad treniraju sa prvim timom...ajdukovic je trenirao celu prethodnu sezonu sa prvim timom, al nije igrao uopshte, samo pripremne utakmice...a i lopichic trenira sa prvim timom, zbog caleta dodushe...a i on je 87...ostali, ako nekog nisam zaboravio, su batalili ili igraju neke bede od beton lige :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 buha kako se dzile onako kulturno brecnuo par puta na ovog dechka tokom svog predavanja na klinici :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 pogledaj ga samo...mozak = 0, dobrota = 100 ...jako dobar dechko,chak i nije glup PREVISHE, al kosharkashko razmishljanje nema :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Jeste decko je skroz ok...ali sto se tice kosarke .....nebi da komentarise jer ga znam IRL i uvek mi se javi i nije od onih nafuranih koji dobiju neku kintu i umisle da su zvezde i ne poznaju vise nikog iz "starog zivota". Trenirao sam sa Buhom godinu dana i odma se videlo da ce otici u jaci klub iskljucivo zbog visine. U 7. osnovne je imao 201 a sad je 210 ja mislim . Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 :) on josh nije dobio nikakvu kintu :) a sad je 208 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 ovaj zar neko misli da je negodovano amerima zbog njihove tamne puti ?!?! svasta :) lepo su igrali momci, mislim iznenadjujuce da su u nekoliko navrata odigrali pravi srpsku odlskul kosarku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 nije im negodovano zbog tamne puti ali u sklopu tog negodovanja je bilo vredjanja na rasnoj osnovi Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 shto je meni jako retardirano, jer momci imaju 18 godina i doshli su pobogu da igraju kosharku...niti su oni neshto komunicirali i provocirali publiku, nego nashi retardi mater im jebem svima shto su zvizhdali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 slazem se Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts