Jump to content

PTR 2.2.0 Patch

Silencer

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kad ce bre da nerfuju warlocke,da vas ja pitam ?!@##! u 3.42?

Hmpf...opet nerf locka a? :) pa zasto ovaj put? :) Koju klasu igras? Ako igras rogue onda se sakrij u cosak i nemoj vise da se javljas jer je sramota da ti trazis nerf locka. Isto vazi i za warriora. Ako igras huntera onda wtf?! Beast within? Iwin button? :) Ako igras paladina onda ti ne mogu pomoci. Healbot si i tacka (sem ako nemas T6 gear, onda ces da sabijes zivot bilo kome kao retri). L2Dispell :) Ako igras priest-a i jos si holy, onda L2Respec na shadow, to je postala moda ovih dana. Jesam li nesto zaboravio? A da, magove, druide i shamane namerno nisam pominjao (da me ne zaskocite) ali i oni nisu vise jednostavni protivnici :)

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

ti nisi Demonology. tebi niko nista nije rekao. :)

a paladini se ne zale na sve dotove, samo na UA, koji prakticno counteruje cleanse...

E pa....sad bi ti cleanse i time ukidas celu jednu granu jedne klase (affliction) :) Zar to nije owerpovered? Nego, kad ce da vicu "nerf rogue stunlock" ili "nerf warrior dmg" pitam se. Sto su uvek warloci na tapetu. A demonology nisam iz prostog razloga sto mrzim da radim respec svako malo (veceras raid al' mi se igra arena npr...sigh ajmo respec pa respec nazad=100g minimum), a i poceo sam da igram prista jer mi nedostaje hilovanje (ye ye, znam da prist vise nije onakav hiler kakav je bio ali jbg, ne mogu da se nateram da levelujem palu jos uvek) :)

Nego, kad ce da vicu "nerf rogue stunlock" ili "nerf warrior dmg" pitam se.

rogueovi stunovi imaju cooldown, fear nema.

warrior dobija manji ili veci nerf u SVAKOM patchu od kada izlazi wow. a sa uvodjenjem resillienca su sjebali najvise warriore, rogueove i magove - klase ciji se dps dosta oslanjao na investiciju i crit.

E pa....sad bi ti cleanse i time ukidas celu jednu granu jedne klase (affliction) :) Zar to nije owerpovered?

overpowered je ne raditi nista? skidati debuffove sa sebe? ti zaboravljas da paladin koji radi cleanse ne radi nista drugo.

A demonology nisam iz prostog razloga sto mrzim da radim respec svako malo (veceras raid al' mi se igra arena npr...sigh ajmo respec pa respec nazad=100g minimum)

100golda = 30min farm, posebno sa affliction lockom. samo ides i stavljas dotove.

Ne može cleanse da bude overpower nikako, lepo ti kaže čovek. A stunlock nema potrebe nerfovati, jer a) postoje CD-ovi, b) postoji trinket.

Idi na topic Pričajte, pa pogledaj link koji sam ostavio da vidiš šta demo lock priča o svojoj klasi...

Demo lock koji to kaze ocigledno je overgeared u odnosu na svoje protivnike. Pogledaj na Paladin forumu sta kaze Ed, kako izgleda kada si overgeared i kada naletis na nekog nesretnika. Covek full t6 retri pala kakav dps isporucuje :) Stunlock nije 1button pa da imas CD na njemu nego nekoliko razlicitih skillova ako se ne varam :) Hocu da kazem, dzaba meni sto ja imam trinket a on ima CD na Cheap shot kad cu da fasujem Kick i Deadly throw pa cu da mu pobegnem sutra a mozda ni tada. 1 minute CD na Cloak of shadows. Eto, sad ja kukam sta mene najvise boli al' zaista ne vicem "nerf rogue" :)

BTW, L'Italiano, fear ima taj divni diminishing return koji ga nakon trinketa cini prakticno beskorisnim (ne smes dmg da stavis, moze da izadje iz njega sa hearthbeat check, da ne pominjem warriori koji mogu da ga razbiju itd). 1.5 sec cast da bi neko izasao iz fear-a za ~3 sec ili slicno nije mi bas viable. I nemoj da mislis da podcenjujem paladine. Pa ja sam prvi zvao Lawu da nam tenkuje u Karazhanu, eto neka ti on kaze :) Stavise, smatram da su strahovito OP u Areni i kao hileri uopste ali nikada necu vikati nerf paladina jer su zakinuti na drugim stvarima i uzasno gear dependent.

100g=30 min kojih uglavnom nemam ili me uzasno mrzi da grindam jer sam izgrindao 3 razlicita tailoring seta i jos gomilu drugih stvari i jednostavno sam se smorio kao patka :)

Taj ed se nakenjao za sve pare ... udje u bg i sa t6 gankuje green noobove random ... a pogledaj mu malo arena timove i vidi koliko je dobar tako da nemojte da kenjate gluposti .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

pazi, ljudi koji ovde pricaju da je lock OP nisu ljudi koji ne igraju PvP. dakle, cisto sumnjam da su njihove zalbe neosnovane.

cheapshot se koristi samo iz stealtha, tako da ako ga izvadis iz stealtha(sto nije retkost), on gubi 2combo poena i pocetni stun. sto tebi daje ogromnu prednost. a meni nije jasno o kom kicku ti pricas. planiras da stojis i castujes?

btw, na osnovu tvog "general wow whinea", zakljucujem da si u "zasto sam ovo ikada pocinjao da igram" stadijumu. :)

Demo lock koji to kaze ocigledno je overgeared u odnosu na svoje protivnike. Pogledaj na Paladin forumu sta kaze Ed, kako izgleda kada si overgeared i kada naletis na nekog nesretnika. Covek full t6 retri pala kakav dps isporucuje :) Stunlock nije 1button pa da imas CD na njemu nego nekoliko razlicitih skillova ako se ne varam :) Hocu da kazem, dzaba meni sto ja imam trinket a on ima CD na Cheap shot kad cu da fasujem Kick i Deadly throw pa cu da mu pobegnem sutra a mozda ni tada. 1 minute CD na Cloak of shadows. Eto, sad ja kukam sta mene najvise boli al' zaista ne vicem "nerf rogue" :)

Ne bunim se na lockove kada igram sa rogom, stvarno su free kill. Osim ako su demonology ili ako me debelo outgearuju. Kick i deadly throw nisu stunovi, od stanova imaš početni cheap shot, za koji mu treba stealth, i kidney shot, dok je gouge decapitating effect. To + clos je dovoljno da se dobije slično gearovani non SL lock uvek, ali to je samo jedna klasa. A za tog Eda - šta očekuješ sa njegovim gearom u BG-ovima?

pazi, ljudi koji ovde pricaju da je lock OP nisu ljudi koji ne igraju PvP. dakle, cisto sumnjam da su njihove zalbe neosnovane.

cheapshot se koristi samo iz stealtha, tako da ako ga izvadis iz stealtha(sto nije retkost), on gubi 2combo poena i pocetni stun. sto tebi daje ogromnu prednost. a meni nije jasno o kom kicku ti pricas. planiras da stojis i castujes?

btw, na osnovu tvog "general wow whinea", zakljucujem da si u "zasto sam ovo ikada pocinjao da igram" stadijumu. :)

Hehe zaista nije tako ali jednostavno, I can't be arsed to grind gold na mainu trenutno :) Previse grinda mi sprzilo ono malo mozdanih celija sto sam imao ispravno od raznih charge/mortalstrike/hamstring macroa :) Ili da ne pomenem stunlock i sitan shtep po ledjima... Elem, rogue klasu ne poznajem, i zaista ne znam kako funkcionise zato se i ne duvam da znam ko je i sta je, samo znam da mene boli kad me dohvate, sa ili bez trinketa (mozda produzim agoniju za kratko ali to je sve). Kazem, nedostaje mi healovanje i krenuo sam priest-a da igram. To mi je trenutna zanimacija i skroz mi je interesantno sto mi svi govore "L2P NOOB, SPEC SHADOW!!11!" a holy sabija sa zemljom skoro isto kao i shadow :) Jedino sto je mana zahtevan do bola. 3-4 moba i tea party. Plus hilujem u instancama i uzivam u tome kao nikad :)

Ne bunim se na lockove kada igram sa rogom, stvarno su free kill. Osim ako su demonology ili ako me debelo outgearuju. Kick i deadly throw nisu stunovi, od stanova imaš početni cheap shot, za koji mu treba stealth, i kidney shot, dok je gouge decapitating effect. To + clos je dovoljno da se dobije slično gearovani non SL lock uvek, ali to je samo jedna klasa. A za tog Eda - šta očekuješ sa njegovim gearom u BG-ovima?

Pa to ti kazem. Ed ti je tipican primer kako izgleda kada si outgear-ovan. Isto tako cu i ja da sameljem nekoga ko je green geared i ko jednostavno ne moze da sprzi mojih 11k kol'ko imam u PvP gear-u a pri tom sam nab za PvP. I onda ce da dodje neko i da whine na *random* forumu kako su lock OP i kako klasu treba nerfovati do zemlje ili je ukinuti.

Sto se tice kick i deadly throw znam da nisu stunovi ali pazi, moj fear ima 1.5 sec cast. Kick to sasvim lepo prekida. Deadly throw ako se ne varam usporava protivnika (iliti mene) i ne mogu da ti pobegnem iz melee range nikako. Dzaba CoEx kada ti nabacis Cloak i izujes me iz cipelica.

OMG text wall, ae da vidim ko ce da procita sve ovo :P

Edited by kalky

psy je galantno izbegao da napise jos nesto kao odgovor na ovu raspravu sto je zapoceo!

Lurdusami, kad si vec napisao da je lock za roguea free kill(kao sto jeste) sto onda produzavas raspravu! Igram roguea 70 lvl dosta cesto kad i u battlegroundu mi je lock jedan od zesce laksih protivnika, mislim stvarno je debilno igrati koliko je lako, osim ofc protiv uvek jebenog 24/37(23/38) builda koji je smaracki! Juce krenemo arena team ispocetka, ja i shaman, dodjemo na 1750 i 4 arene za redom druid i rogue i svaki put standardna kombinacija crippling i wound i kolji do prekostura a druid kiteuje...i sta mozemo, nista, popizdim i odem na 24/37 build( da dosao sam tamo gde ni mislio nisam da cu doci) i opet ne pomaze, ali jbga... ajde sad zavrsite raspravu, a ti psy apply hamstring na locka a healer iza pillara i imas win...end of disscusion!

...

bice zanimljivo kad munu sad da rez smanjuje i dmg od dotova, ovako pola klasa locku ne moze nista, i fear bi imo trebao da breakuje nakon 1k dmga, bilo bi balansirano onda, xyz puta sam umro u fearu, izashao nisam :P

demo je imba dmg al je bangav, ko fire mag, koji ni blink nema :P

osim ofc protiv uvek jebenog 24/37(23/38) builda koji je smaracki!

ono sto ja nikada nisam uspeo da shvatim dok sam igrao, sada cu da ti prodajem kao mudros'. to sto je build "smaracki", sto je "eZ-mode", sto ima "IWIN" button, samo znaci da ces pre doci do opreme sa kojom ces komotno moci da igras build koji volis u pvpu. to se, naravno, odnosi i na fury warriore. nije problem da li neko sa full S2 setom i pripadajucim dodacima igra fury. stvar je u tome kako je on dosao do toga.

dakle - ne placi na one sto igraju "eZ-mode", kada tebi niko ne brani da to isto uradis.

Meh, l'italiano sve ja to znam, to je i razlog sto sam krenuo linijom manjeg otpora, juce se respecujem ovako i sve partije po 5-6 min igramo, drain mana i onda pocrkaju, a 2 dpsa vs lock i shaman su stvarno retke ekipe koje mogu nesto...

@shalala: demo nije imba dmg ma sta god ti neko rekao, i ne nece niko da se ovajdi previse od toga sto ress utice na dotove, uvideces to brzo, i niko ne umire na fearu osim ako se pravi pametan i ide go na locka! svidja mi se tvoja solucija, po meni je ok da fear breakuje posle 1k dmga ali onda bar nek ne breakuje PRE nego sto nanese 1k dmga! veruj mi ni to ti se ne bi svidjalo kad te jednom aff lock dotuje do kraja

@lurdusamija necu da komentarisem, idi igraj demo locka da vidis kako je to dosadno i bezidejno i kako izgleda pogled na svet iz lockove perspektive kad ima roguea ili warra na ledjima

...