Guest Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 priča o pegazu, što znači da ćemo se nagledati divne admiralke kejn :) http://www.youtube.com/watch?v=AwruKvEKfvk kada će (i da li će) prequel serija, ne zna se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Pa pishe lepo "This November", valjda ce se tada i pojaviti. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 tada izlazi razor :) kada će (i da li će) prequel serija, ne zna se. trebalo je da snime i spinoff prequel seriju o životu u kolonijama između dva rata sa sajloncima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ćemo se nagledati divne admiralke kejn :) za true fanove ona je bila i ostala zastavnik ;o) a nerealno je ochekivati prequel serijal paralelno sa poslednjom sezonom BSGa, tipujem da ce da nastave nakon sto ovo zavrshi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Kole je jebo zastavnicu Kejn :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Bikoz ju never RILI liv d Starflit ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 za prave fanove je dr. dzulijana koks ;) hip hip hurray! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 za prave fanove je dr. dzulijana koks ;) a za ovo se slazem, verujem da ce krenuti oktobra 2008 TNG je stariji od homicidea ako se dobro secam, tako da jebem li ga:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 *shhhhhhhhh* pusti ljude da bez blama prichaju da su otkrili ko je michelle forbes sa 9 godina zaostatka i kako ne kapiraju velichinu njenog pojavljivanja u Boston Legalu ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ali kole koji krene u sebi svojstven "moj geek penis je veći od tvog geek penisa" krstaški pohod svaki put kada neko mišel forbs nazove džulijanom koks... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 =o) ako vi tako kazhte ilustrisimuse onda je jamachno posrijedi nepatvorena istina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 mene je malko ugushila ta pricha sa pegazom u BSG. ne samo pojavljivanje istog, nego posada i pricha iza :/ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Ja sam se bash nalozhio kad je doshao Pegaz onako bash bash, prosla me jeza u toj epizodi kad su onako rekli kao da su na njihovoj strani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Sad gledam neki klip na youtube-u, ste vi znali da Apollo u stvarnosti ima onaj mega gej britanski naglasak? Ja sam mislio da je amer majke mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 mene je malko ugushilo sve u bsg-u posle razreshenja one genijalne situacije na pochetku trece sezone Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Ja sam se bash nalozhio kad je doshao Pegaz onako bash bash, prosla me jeza u toj epizodi kad su onako rekli kao da su na njihovoj strani mozhda me nisi razumeo coko, meni je super bio taj momenat dolaska pegaza i euforija, i kapiranja da nisu jedini prezhiveli kolonisti (i pitanja dal ih ima josh mozhda)... smorilo me je sama pricha iza pegaza sa sve admiralkom i oficirima. i adamino smaranje kao vojska su i dalje, chin je bitan ovo ono. :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 da ste gledali originalnu seriju gde je cale jeffa bridgesa kapetan pegaza...al da ne pochinjem...zhalice se deca da im ne dam da dishu ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 ma jok, prichaj bre kolence. josh bolje, daj original! znam da imash!!! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 omg, sad si mu uvredio i najlepshu ribu u novom bsg serijalu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 onaj kome je ona najlepša treba da se prepusti kojotu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 to sto je tebi ivanushka intimizacija sa kjotom prijatna stvar i da je predlazhesh kao neki oblik nagradjivanja osobama sa ukusom ne znachi da se iste (te osobe sa ukusom) slazhu sa tobom da je dotichna (intimizacija sa kjootom) prijatna stvar ;oP katee nije najlepsha riba u celom novom BSG serijalu (to je jedna ubava seka, flight deck poruchnik sa pegaza koja se pojavljuje na 3 minute u 2 epizode i kazhe 1 ipo rechenicu ;o)) no da je katee lepsha od dugovrate crnachke tjurke (ne gotivim crnkinje generalno ali ona zhena je ruzhna crnkinja), koreanke (koja jeste hawt ali meni ni azijatkinje nisu nesto (ok sem ziyi zang ;o))) i osobe koja ce za mene zauvek ostati raskrvavljena anoreksircharka koja vazhe kesice sa sopstvenim izmetom - jeste =o)) @stija - a ti si svoj nick izabrao zbog lanca kafe ili dirka benedicta? =oP @ ramiz - u originalnoj seriji Cain je jelte mushko i nije admiral nego commander kao i Adama i isto mu je rat bitniji od prezhivelih kolonista pa se hejtuje mnogo sa Adamom, ali na kraju, da bi spasio flotu odlazi sa pegazom na suicide mission ali hawt female piloti sa pegaza ostaju na galactici ;o)) also piloti sa pegaza su imali mnogo lepshi 3D amblem na pilotskoj kacigi od ovih sa galaktike, shematizovanog pegaza sa rashirenim krilima na sred chela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 duži odgovor na oneliner hejt u životu nisam video. možda ipak treba da kupiš klimu, a kolence? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 pa na "ololo kjoot" mogu samo da odgovorim sa "ololo crnci" ili sa nechim toliko velikim da te smori da nastavljash ;o)) a da treba da pazarim klimu to stoji i ovako i onako...mada ko sto rekoh vishe puta...sem prva 2 dana ova vrucia postaje sve vishe manageable... =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 nisam čitao mobi dika (da, stidim se.), al to je valjda odatle? a lanac kafeterija je dobio to ime zato što starbak iz mobi dika mnogo voli kafu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 nisam čitao mobi dika (da, stidim se.), al to je valjda odatle? a lanac kafeterija je dobio to ime zato što starbak iz mobi dika mnogo voli kafu? Coon Chicken ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts