Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ujutru idem na proputovanje kroz Srbiju lol

tako nesto :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Vlade Divac, Nikola Tesla, Mileva Einstein, Emir Kusturica and Steve Jobs are famous Serbs. Okay, not Steve Jobs.

Sjajno :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

brate napolju je i dalje 33 stepena, otishao sam do groblja da me hladni povetarac dusha upokojenih bar malo rashladi i opet nista =o(

toliko je odvratno vrutje da mi je igorova fora smeshna iako je ne kapiram...

mislim da se u meni po prvi put u zhivotu radja zhelja da zaradim neke pare koje bih mogao da ulozhim u ugradnju klime i odstranjivanje sebe iz grada ovde 3-4 paklene nedelje godishnje...

e kole, slikao sam jednog slovenca na stonsima koji je isti ti.ne znam zasto ali pravite iste face kada se slikate. sad cu da okachim sliku

847956908_d355a1035e_b.jpg

hahaha sa jedne strane sam sretjan sto u pitanju nije skandalozno ruzhna osoba, al sa druge...igi...braaate...jedna stvar je termin "podseca" a drugi "isti ti" koji ili previshe liberalno koristish ili ti je prepoznavanje ljudskih lica daleko na listi prioriteta u zhivotu =o)))

btw, jesu li samo na b. kosi genijali iz odrzhavanj puteva sad nashli da farbaju peshachke & stuff ili i u ostalom delu grada muchki smrdi farba koju oni koriste...

@ dule,

ja nocas skipovao :\

al sutra cu nadoknaditi [^]

elem, odo da igram malo djavola sa J-jem, posto sam ispizdeo u NWN-u za sve pare... koje jebene XP penale imam kao rogue/shadowdancer/assassin... ladno sam za onog Ancient Dire bear-a (poznatijeg kao "ajde da kampujemo ovde jedno 3 sata, i levelujemo kao krmad") u srcu NV wooda, i koji inace vredi oko 400 XP-a, dao jebena 2 Xp-a.

skenjao sam se opastno :\

elem, Djavol [:D]

//edit

z0mg, 2 sorce i dalje uberimba :D

bilo je dojaja...

Edited by ch1zra

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

e kole, slikao sam jednog slovenca na stonsima koji je isti ti.ne znam zasto ali pravite iste face kada se slikate. sad cu da okachim sliku

847956908_d355a1035e_b.jpg

Kole nikad ne bi nosio tako ruznu torbicu oko struka.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Jebeni pakao od rane zore, a osecam da ce kad ja budem na godishnjem da bude grozomorno vreme i da pada kisha svih 15 dana. Strashno.

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...