Kole Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 svaka vama chast kad na ovu vrucinu imate energije da hejtujete =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Kako da smori? Ako računam edit, to su tri lika i ~20 sati tucanja. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Mozda cu napraviti sranje, ali uputite me u misteriju razloga za hejtom ka Moi... Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 :))) Ali nije fora da promeniš celu reč! :( Mozda cu napraviti sranje, ali uputite me u misteriju razloga za hejtom ka Moi... Valjda je dovoljno to što je retardirana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 bio kod ortaka pikali fudbal, idem da se istusiram i da pokusam da zaspem..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Pranje kola nista a? cccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 ujutru idem na proputovanje kroz Srbiju lol tako nesto :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Mozda cu napraviti sranje, ali uputite me u misteriju razloga za hejtom ka Moi... zato što predstavlja sublimaciju svih loših ljudskih osobina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 sa par prijatelja pokrenuo josh jednu dizajn firmu - rainfall-daffinson.com. samo da se radi, jer radim ono sto volim. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Vlade Divac, Nikola Tesla, Mileva Einstein, Emir Kusturica and Steve Jobs are famous Serbs. Okay, not Steve Jobs. Sjajno :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 chestitke miloshe, i da posao cveta. ianche, dosta hejta ka mojoj malenkosti. nisam bio sisica, nego n htedoh da ispadnem mentol koji prilazi nepoznatoj ribi sa prichom "tjao ja sam ramirez sa rura". reci da nije ona nego neka leva devojka :D (i ne lazo, ne leva dojka) Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 a da si pametan :D mogao si da viknes njeno ime :D pa ako se okrene ;D znao bi da je ona ;D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 brate napolju je i dalje 33 stepena, otishao sam do groblja da me hladni povetarac dusha upokojenih bar malo rashladi i opet nista =o( toliko je odvratno vrutje da mi je igorova fora smeshna iako je ne kapiram... mislim da se u meni po prvi put u zhivotu radja zhelja da zaradim neke pare koje bih mogao da ulozhim u ugradnju klime i odstranjivanje sebe iz grada ovde 3-4 paklene nedelje godishnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 e kole, slikao sam jednog slovenca na stonsima koji je isti ti.ne znam zasto ali pravite iste face kada se slikate. sad cu da okachim sliku It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 a da si pametan :D mogao si da viknes njeno ime :D pa ako se okrene ;D znao bi da je ona ;D pa ne znam joj ime. jedino da se derem "medolinka" ko ludak :D a igi je genije. nasmejao me sada ^^ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 e kole, slikao sam jednog slovenca na stonsima koji je isti ti.ne znam zasto ali pravite iste face kada se slikate. sad cu da okachim sliku hahaha sa jedne strane sam sretjan sto u pitanju nije skandalozno ruzhna osoba, al sa druge...igi...braaate...jedna stvar je termin "podseca" a drugi "isti ti" koji ili previshe liberalno koristish ili ti je prepoznavanje ljudskih lica daleko na listi prioriteta u zhivotu =o))) btw, jesu li samo na b. kosi genijali iz odrzhavanj puteva sad nashli da farbaju peshachke & stuff ili i u ostalom delu grada muchki smrdi farba koju oni koriste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 pazi kad su ISTI :))) p.s. kole nema klimu, kole nema klimu, kole nema klimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ajoj za sliku...btw, pazi kad sam janpi opet...lol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 koliko mi zavisimo od struje, to je strahota Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Al je ovo bilo zabavno, lokalni manijaci krenuli da razbijaju kola i izloge, dosla i policija ... Haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) @ dule, ja nocas skipovao :\ al sutra cu nadoknaditi elem, odo da igram malo djavola sa J-jem, posto sam ispizdeo u NWN-u za sve pare... koje jebene XP penale imam kao rogue/shadowdancer/assassin... ladno sam za onog Ancient Dire bear-a (poznatijeg kao "ajde da kampujemo ovde jedno 3 sata, i levelujemo kao krmad") u srcu NV wooda, i koji inace vredi oko 400 XP-a, dao jebena 2 Xp-a. skenjao sam se opastno :\ elem, Djavol //edit z0mg, 2 sorce i dalje uberimba :D bilo je dojaja... Edited July 19, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 heheh, bas je bilo do jaja kad je u sred rejva na exilu nestala struja :D a mi nastavili da igramo :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 e kole, slikao sam jednog slovenca na stonsima koji je isti ti.ne znam zasto ali pravite iste face kada se slikate. sad cu da okachim sliku Kole nikad ne bi nosio tako ruznu torbicu oko struka. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ololololo :) dobri ste momci dobri. Aj odoh vidimo se uskoro :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Jebeni pakao od rane zore, a osecam da ce kad ja budem na godishnjem da bude grozomorno vreme i da pada kisha svih 15 dana. Strashno. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts