lazica Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 :( glupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 nego... gde je vudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 sto se ljudi gnushaju kupanja u majici? ono, ok vrat ce i dalje da izgori ali i to je bolje nego i vrat i ledja i ramena and trust me, crni se i kroz belu majicu, prolazi UV zrachenje samo tako =o)) Cekaj jel ti zaista zelis da kazes da si se u zadnjih 15 godina kupao u majici? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 odno mi pauk kola 4700, 2700 pauk + 2000 kazna policija vidimo se na sudu za kaznu (pauk moras platiti :(( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 nego... gde je vudu? Vudu je u nekom selu ili tako nesto, pa ja moram da pisem vesti na Tech Industry. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Cekaj jel ti zaista zelis da kazes da si se u zadnjih 15 godina kupao u majici? sadly zadnjih 15 godina sam samo 5x bio na moru, nijednom nisam koristio majicu, zato sam 3x izgoreo, no moj hate-hate relatioship koji imam prema svojoj kozhi nije dobar praktichan primer teoretski pravilnog ponashanja ;o)) @topic odspavao par sati, ili je hladnije nego juche ili lakshe podnosim ovo vreme... which is nice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Odo na more za 10 minuta \o/ Nadam se samo da tamo ima neki internet kafe, jer necu moci bez neta 10 dana T_T Cheers! :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 nego... gde je vudu? htedoh i ja da pitam, ali eto, nickwood je odgovorio pa se i ja kao setio da je vudu spominjao neko selo da bi mogao da uchi na miru... ili tako neshto :] elem, bio na lidu ceo dan. pozitivna stvar je shto sam chuo da nivo dunava lagano opada vetj kod novog sada, pa je i voda primetno chistija. nadam se da tje za koji dan opet biti chista kao kad sa ferijem operete 300 tanjira sa jednom kapljicom deterdzenta. negativna stvar je shto sam skapirao da je plazha kurac ako si bez lopte. i shto vetj pochinjem da brinem jer nema dobrih riba a lido sve punije iz dana u dan. ima polu dobrih i nabedjenih da su dobre... a dobre se kriju u shumi izgleda :/ i smorilo me shto ovi dave sa tim mostom. ebena vojska, veze nemaju. muche sa tim mostom koji bi u ratnom stanju morao da bude nameshten za 45 minuta... a oni ga dave 2 dana. tek su ga malochas osposobili opet... i tako... i da. mislim da sam video medolinku. jesi imala plavi kupatji? ako jesi, proshla si na 15 santima od mene. a ja nisam bio siguran da si ti (mislio sam da si se farbala) i bio sam u sred neke priche sa drugom :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 drugim recima, sisica :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 odno mi pauk kola 4700, 2700 pauk + 2000 kazna policija vidimo se na sudu za kaznu (pauk moras platiti :(( ) budi srecan u bg-u je 7000 :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 @medolinka ajde pitaj sestru da ponese loptu za odbojku, ili ti ponesi ako imash. ja tju te vetj uochiti ako dodjete negde oko shpica. samo nemoj da te isprepadam sa "tjao ja sam ramirez sa rura" startom ;[ izgleda da se nasha lopta probushila, a bez odbojke nishta realno :/ nije mi niko prisao i rekao:"tjao ja sam ramirez sa rura" :( jbg, drugi put. mada, da znam kako izgledas, trazila bih te :) inace, lido mi se uopste ne svidja. skucheno mesto, prljava ledena voda, munze konza... (:D za last one) doci cu opet jedino ako se vi rurovci dogovorite. i tako... i da. mislim da sam video medolinku. jesi imala plavi kupatji? ako jesi, proshla si na 15 santima od mene. a ja nisam bio siguran da si ti (mislio sam da si se farbala) i bio sam u sred neke priche sa drugom :[ trebao si da mi pridjes sisice! :P For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (edited) LAWL KINDERGARTEN GATHERING!1 Ramirez je onaj lik s reklame za Strong Gum žvake. Edit - kaže se "trebalo je da..." Edited July 18, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 bre lazo kako te nesmori :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ramirez je onaj lik s reklame za Strong Gum žvake. Uzas kolko lici :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 od povratka iz novog sada samo spavam. večeras ću valjda malo provozati bajk, čisto da izađem iz kuće... a možda i neću. odno mi pauk kola 4700, 2700 pauk + 2000 kazna policija vidimo se na sudu za kaznu (pauk moras platiti :(( ) eto, čak vam je i pauk jeftiniji. DE JE NAŠA KEKA?! i tako... i da. mislim da sam video medolinku. jesi imala plavi kupatji? ako jesi, proshla si na 15 santima od mene. a ja nisam bio siguran da si ti (mislio sam da si se farbala) i bio sam u sred neke priche sa drugom :[ drugim recima, sisica :D trebao si da mi pridjes sisice! :P KAPLAU!!! Ramirez je onaj lik s reklame za Strong Gum žvake. nije, al znamo i njega ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 bio na adi ono bilo mnogo cool jedino sto me upala cepa za sve pare. ASutra palim na kampovanje pa me nema do ponedeljka :) Svi obozavatelji i obozavateljke su pozvani na ispracaj na zeleznickoj stanici :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 zomg sleepwasted I am. legao u pola 2, ustao u 9 i 5... "popodnevna dremka" they said.. lol elem, palim sad na tush, zdranje, pa na bajking \o/ kuckamo se nekad lejtr Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 Ako mislite da ste mnogo dobri u video igrama, što bi se popularno reklo imbalansirani odnosno imba, onda za vas postoji samo jedan hotel na svetu kojeg morate posetiti (izvinjavamo se što je palma zaklonila lepo naziv): Ah da, pozdrav iz Kušadasija, čisto da znate da budno motrim na vas odavde, da se ne opustite previše! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (edited) Edited July 18, 2007 by moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 I jel bi mogla sad da umres ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 a ako ti pomognemo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 uvek sam se davao likovima koji mogu da gledaju gomilu formula koje se vrte u krug 3 sata :) bre lazo kako te nesmori :) Kako da smori? Ako računam edit, to su tri klika i ~20 karaktera kucanja. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts