pilauda Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 ne znam de sam, zabo sam do jutra, sad se budim uz kafu, pa kad je vec propao dan, nek propadne do kraja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Jos jedan na listi ortaka sa kojima sam se popickarao... Posle sa ortakinjom do arene da kupim neki mp3 player... Jel ima neko iskustva sa Vito playerima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 posto prethodna dva dana nisam kuntao, legao juche u 19 i ustao sad pre 10 minuta, jeb'o sam mu kevu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 thx krule, overicu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Uh, napravio sam situaciju ala scenario filma o teoriji zavere na poslu - radim u staroj kompaniji (za sada) i otvaram novu gde prebacujem sve svoje kontakte + partnere iz stare kompanije... Bice zajebano sledecih nekoliko meseci, moracu da "lay low" i gledam "preko ramena" neko vreme, ali drugog puta mi nema ako ne zelim da me smaraju napaljene licemerne neznalice i unishtavaju mi karijeru... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 bas bukvalno ne znam sta da radim don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Grindam (ne WoW, nego posao) i mislim se dal da idem na ovu MySpace zurku na Soundu ili ne xD poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Juche ceo dan nisam imao net, sad ga imam, al je losh u pm... Valjda cu dobiti ADSL pre nego shto napunim 20... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 lol MS party... "DO YOU WANNA SEE THE ANGRY BEAVER!?!??!" elem, palim do drugarice uskoro na kafu, ne videsmo se neke 2 nedelje, pa posle u kafanu naravno Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 odoh za cro, vidimo se za dve nedelje!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 prelepa bleja na adi danas, moraću češće. mada, treba početi sa guljenjem knjige opet, pa ne znam ni sam... uf, ja zapravo nemam probleme u životu. :) srbo, gl sa firmom, i nemoj je nazvati po prvim slovima ženinog i juniorovog imena :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 iz dosade u smederevo! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2007 Author Report Share Posted August 9, 2007 Gledam ovog noleta i ovog nalbandijana ... i razmisljam sta pre da krenem da radim, jer imam stosta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Eh, što sam danas video jednu devojku u Beovozu na potezu Tošin bunar - Nova Pazova. Čoveče, lepa ko anđeo (a ne izgleda ko drolja). Po slobodnoj proceni, ima jedno 17-18 godina. Ulepšala mi sledećih nedelju dana. Mada se tu postavlja logično pitanje, šta takva devojka traži u Beovozu, naročito na liniji gde 50% putnika čine cigani koji idu do Zemun Polja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Ja se sad kao vratio gajbi iz bleje u lokalnom kafitju, i nznm shta tju sa sobom - toliko stvari imam da uradim da nznm shta tju pre. Najvishe me kolje fax, jebo ga ja. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 12 sati dronovanja na suncu. sad sam red neck :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 12 sati dronovanja na suncu. sad sam red neck :(( Lele, de radish? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 danas sam se mnogo lepshe raspolozen vratio sa posla. Imao sam praktichno prvog, samo mog klijenta - mladi srpsko-korejanski bracni par. Kupili stan u resavskoj i sada ga opremaju. Jes da josh uvek ne radim na procenat, ali posle par prvih dana kada sam imao iskustva sa raskalasnim ruskinjama il bivshim domacim dizelasicama, korejanka je zaista bila prijatna. Ako nista drugo barem nece u enterijeru Rokoko ili "Luja". Inache, moram sutra do Lufthanze i u ponedeljak zakazujem intervju u americkoj ambasadi ako avionska karta nije bash preskupa. Ako se sve poklopi, pocetkom septembra idem tri nedelje u Teksas, Luizijanu, Alabamu....Da mi dupe vidi barem okean It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 ceo dan bio sa drushtvom na pikniku... bgd-n.pazova-strazhilovo-petrovaradin-novi sad-opet karlovci-bgd znachi kakvo je ovo epsko punjenje baterija bilo to je nesto predivno ona neoplanta mnogo jedno lepo mesto u koje mora mnogo cheshtje da se ide sad chekiram forum, stavim sta da se skida do jutra i snu pravednika here i come Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Lele, de radish? ugradnju elektromotora za daljinsko otvaranje na kapije i sl. kod caleta ^_^ ali opet, zato je i nemilosrdniji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 ispiti se blize, ja se skurcavam... kako jebeno klasicno i predvidljivo... postalo je zamorno. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Bio u smederevu :D Zhivahan grad :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 drinking games kul il ne kul?! ja i dva ortaka smo uzeli dve litre domace kajsijovache od oko 40 gradi da cirkamo, pobednik je onaj koji ostane na nogama. pozitivna stvar: jos uvek mogu da komuniciram normalno, jos uvek mogu da stojim, jos uvek mogu da kuckam, nisam ni jednom peglirao... sve u svemu kul mi je negativna stvar: nikad, ali NIKAD nemojte igrati drinking games, jer je to lose/lose kombinacija. ako izgubis nije ti dobro, pegliras kao majmun, ne vidis na ochi. ako pobedis moras gubitnike da nosis do kuce, e sad oni usput pegliraju kao majumuni, ne mogu da hodaju, ti moras da im pomazes(slepac pomaze gluvom). znaci horor film. sad sam ih odveo kuci, i proveo sat vremena ribajuci kupatilo i stepenice u gajbi, jos uvek sve bazdi na prokletu kajsijovachu. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Vec peti dan kako ne spavam celu noc... Realno, ako ovako nastavim, najebo sam kad pochne shkola :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2007 Author Report Share Posted August 10, 2007 Gledam ovaj crtani u jutarnjem programu :)) Bas me interesuje da li pali, posto je koncept onaj kao svaka epizoda uci decu kako da se ponasaju i to. O cemu ja pishem u sedam ujutru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts