Kole Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 probudio se stavio daily show, colbert report i eureku da se skidaju doruchkovao sad neki tekstitj do 12 da uradim pa mozda i neko uchenje udje u combo Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 ustala zbog neke jebene busilice, ko da mi mozak busi. i naravno cim sam ustala ono prestalo. sad idem da napravim sebi neki dorucak, pa da pokupim cd od voodoo-a. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 hahah iskusan je vudu, svim forumasicama rezhe cd-ove ko svinja... da kazem, zeli svima da udeli. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Gledam shto tju da jedem, shto tju da radim radim sa studijama - dal da izcimam Amicu da im budem menadzer, kad me ionako cimaju ljudi da imam neki dil sa njima - nije losha ideja xD Odo da razglabam sa ortakom dal tjemo na kraju da palimo dva dana u CG ili ne... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 Bio do ambasade da predam za vizu. Zahvaljujuci drugarima od kojih je jedan i forumash, uspeli smo da zakasnimo sa prijavom pa smo ostali bez ikakve potrebe sat vremena duzhe. Mada je legendarna i sama nemacka ambasada. Primaju zahteve za vizu od pola devet, ali im je pauza u devet i traje do pola deset. Mislim da sam ovo napisao i prosli put, ali sta da radim, uvek se "odusevim". Napolju bas polako postaje vruce, pa nemojte da izlazite ako ne morate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 ^ - samo da se ne vrate one vrutjine... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 hmmm...kad sam ja predavao bila je tolika guzhvetina zbog svetskog prvenstva da nisam ni osetio tu pauzu chekajutji....mada sam dan ranije doshao oko 12h da se upishem za sutradan pa kad sam odoshao nije bilo nesto zlo, chak su mi verovali na rech da cu jedan papir koji mi fali da donesem kad budem dolazio za 6 dana da pokupim pasosh...fin svet ti nemci, zaista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 bilo, ne ponovilo se.......zvao neke ljude u vezi posla al svi su na godisnjem tako da tek krajem avgusta, idem da radim neku bazu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Ja se inache upravo chudim koliko ljudi je budno u 11 ujutru i bleji na RUR-u xD Ne verujem! poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 hmmm...kad sam ja predavao bila je tolika guzhvetina zbog svetskog prvenstva da nisam ni osetio tu pauzu chekajutji....mada sam dan ranije doshao oko 12h da se upishem za sutradan pa kad sam odoshao nije bilo nesto zlo, chak su mi verovali na rech da cu jedan papir koji mi fali da donesem kad budem dolazio za 6 dana da pokupim pasosh...fin svet ti nemci, zaista... To kad je svetsko prvenstvo je vanredna situacija i zaista nije bas reper, ali ima gomila takvih prica koju sam danas bas cuo i od Vase. Kao, lik iz agencije je cekao red od pet ujutru do sedam da bi se Chivan upisao (za cebit), pa je on samo dosao u sedam da "preuzme mesto" pa je ovo, pa je ono ... Ok, ima slicnih frka kad cekas za "privatnu" vizu, ali za sluzhbene ujutru nikad nema vise od 20 ljudi, dovoljno je da dodjes nesto pre 7, upises se, kazhu ti da vizu predajes od pola devet (neke i od osam primaju kad su bas prvi), predas u osam-pola devet i ides kuci. Svajcarci su isto tako organizovani, ali tamo niko ne uspe da dobije vizu pa se ljudi valjda ni ne trude ;) Ali tamo dodjes u 8, uzmes svoj broj sa kojim dodjes kasnije oko 10 i predas za vizu i ides dalje. Jedino mi se sa te strane dopadaju Francuzi (i ajde donekle Svajcarci, i valjda ameri) jer tamo kad predas odmah istog dana popodne dodjes po vizu (svajcarci daju naredni dan, ameri valjda isto isti dan). Nemcima treba pet dana, nekad sest, tako da ja po ovu treba da idem sledeci utorak, tj. sad ovaj koji dolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 To kad je svetsko prvenstvo je vanredna situacija i zaista nije bas reper, ali ima gomila takvih prica koju sam danas bas cuo i od Vase. Kao, lik iz agencije je cekao red od pet ujutru do sedam da bi se Chivan upisao (za cebit), pa je on samo dosao u sedam da "preuzme mesto" pa je ovo, pa je ono ... Ok, ima slicnih frka kad cekas za "privatnu" vizu, ali za sluzhbene ujutru nikad nema vise od 20 ljudi, dovoljno je da dodjes nesto pre 7, upises se, kazhu ti da vizu predajes od pola devet (neke i od osam primaju kad su bas prvi), predas u osam-pola devet i ides kuci. Svajcarci su isto tako organizovani, ali tamo niko ne uspe da dobije vizu pa se ljudi valjda ni ne trude ;) Ali tamo dodjes u 8, uzmes svoj broj sa kojim dodjes kasnije oko 10 i predas za vizu i ides dalje. Jedino mi se sa te strane dopadaju Francuzi (i ajde donekle Svajcarci, i valjda ameri) jer tamo kad predas odmah istog dana popodne dodjes po vizu (svajcarci daju naredni dan, ameri valjda isto isti dan). Nemcima treba pet dana, nekad sest, tako da ja po ovu treba da idem sledeci utorak, tj. sad ovaj koji dolazi. Chudi me da nemci nemaju isti fazon za poslovne da ti izdaju odmah isti dan - ja sam kompletno u tripu da bi svi trebali da tako rade shto se tiche poslovnih - ovo privatne kao ajde treba da razmishljaju dal tje da shtra prebegne ili ne - ali poslovne idu direktno njima u korist... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Vratio se (primarnoj) gajbi posle 36 sati banchenja... :] primarna baza, sekundarna baza... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 sta kupiti sestri za 28. rodjendan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 Tablu na kojoj pishe - "Ne brini, josh samo dve godine do TRIDESETE". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Josh gore je josh samo dve godine pa si na pola puta do 60 - gore zvuchi kad chujesh taj broj 60 xD poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Po prvi put od prijemnog ustao pre 11 :) Idem sad da iskupujem neke prazne DVD,pa da isponarezujem ove gigabajte dl-a :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 juche me boleo zub ceo dan... nikada me nishta nije tako bolelo (a udarala su me i kola i autobus svojevremeno). shlag na tortu je to shto sam sinotj dobio i neku groznicu. nisam merio temperaturu ali sam se pokrio jorganom i sve vreme drhtao i pored toga. koji kombo jebem mu misha... jutros malaksalost, glavobolja, vrtoglavica, muchnina... you name it. do sada se cimao po ordinacijama, chekao takav autobus kod merkatora (gde staje jebenih 20 linija) jedno 10-15 minuta, dobro se dogegao zhiv do kutje :] zhurka zhurka Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Ustao u 6 (zaspao u 3 :D), otisao do dede na Krst da uzmem Karenjinu (), i na kraju kod ortaka u posetu u Urgentni. Ono je jebeni lavirint tamo. @rami mast vukasine, a ne gel :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 ustao, saznao da je nesto (il machor il dve kerushe) pojelo sve osim glave (LOL) jednom od machica... pa je keva flipnula, i unela ih unutra. osim toga, treba da vidim da li i danas frpamo, a svejedno cu da odem kod ortaka da narezem neke dvd-jeve... puni se hdd nenormalnom brzinom... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 osim toga, treba da vidim da li i danas trpamo fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 i posle se pitamo zasto je chizra bolesnik.. a ono kod njega u kuci sve blood orgy i animal cruelty. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 dada ko iz satanovog stripa -_- Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 vratio se sa save...bilo fino...voda za divno chudo chista... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 glava mi je na sedmom nebu ...lav od pola litre u konzervi 35din .. OLOLOLOLOLOL don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Danas je brate lakše se napiti koliko je alkohol jeftin, nego skupiti društvo za cirku. Dok je pre recimo 50 godina bilo drugačije, ako deda ne laže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts