weasel Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ploper :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2007 Author Report Share Posted July 30, 2007 E kad pomenuste Harrija, setih se one fore iz Simpsonovih (the Movie) sa svinjom... :) Hehe, jest', ta je isto jako dobra :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 masam fasam mrski spojleri filma masam fasam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 palim na frpz0r \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 (edited) PTT Adsl? Kako sad to pa meni rekose da nema portova? Aj bas javi sta uradi. Stigo mi jutros mail da imam uslove, odem ja tamo, sklopim ugovor, kaže mi žena na šalteru da zovem 3641-999 da pitam za modem, a oni mi tu kažu kako će me zvati čim me telekom poveže, što može potrajati i nedelju dana. Tako da ću ti javiti za koji dan. edit: Nego koliko obično traje ovo čekanje? Našao sam sad na benchu da je za modeme i portove zapravo zadužen neki Trigon, i da se lako desi da te ne zovu uopšte u slučaju da jednom zovnu a niko se ne javi jer je, recimo, izašo po leba. Dal da zovem odmah ove ili šta? Edited July 30, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ma zovi, kao i obichno, sto ih vise smaras brze ces sve zavrsiti, meh ncesh valjda bez leba da ostanes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Zovi, možeš da odeš i da se dogovoriš da uzmeš opremu unapred, pa je priključi i gledaj lampice :D Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 sutra more sutra more! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 idem da spavam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 sutra more sutra more! \o/ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2007 Author Report Share Posted July 30, 2007 Konacho sam sredio stvari po sobi, odgledao 2 epizode How I met your mother, i sad mogu da idem da spavam. U'vatila me neka polu-prehlada izgleda, curi mi nos, ne znam gde sam to nasao na plus cetrdeset, mozda zbog promene klime sa mora, nadam se da ce do sutra sve biti ok jer sam grunuo par onih anti-prehlada lekova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ceo dan napolje :) a pochelo je neobechavajutji. iscimao se do dgra, pazario tike, gledao neshto drugo i po obichaju nema nishta sem onog shto je preko budzheta ili nema moje (sada) manje velichine .. pitam se dal iko nosi neshto drugo u ovom gradu sem jednobojnih dukseva/shulja i tresha. onda silazak u vuk na koojotariju, a posle se ispostavilo na par partija dote. bih lenj da svratim neshto da pazarim da hasam pa tju sad da se iscimam neshto na brzaka. ubih se od cheshanja krenuh da se ljushtim .. vreme je za novi sloj =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 eto, kad ti isperu mozak sta se desava, dve nedelje po 10+ puta dnevno na moru pustaju ono rileks tejk et iiiiizeee for der iz notin vi ken du rileks tejk et iiiiizeeee blejm et on mi or blejm et on juu blablatruc i evo sad dva dana mi je na repeat i nije mi dosta:))) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Odgledao kvalitetan fudbal i idem sada da knjavam don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 struja nestala oko 10, ja legao da spavam... i stoca naravno mora da se probudi oko 3, kad ono dosla struja.. i tako, sacu da nolajfujem do jutra lolol Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 opra show i sad kao neka skola i napravili su test nekog druzenja ili sta god i sad ko podigne "rogovove" aka \m/ to kao oznachava ljubav prema onome kome pokazujes i u toku emisije sve vreme dize to neka kineskinja koja je vodila tu emisju liek watafak ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 lol killy, pa rogovi to i znace na sign language-u, doduse sa ispruzenim palcem. ako palac nije ispruzen, tj ako je preko srednjeg i domalog, onda je Djavol, u suprotnom "I <3 U". @ thread palim na spavanje Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Opet sam ustao kao ludak i pocinje da mi se dopada tih 7AM. Do sada sam u osam, pola devet, a ovo egzibicionisanje nije bilo od vrtica :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Fino zahladnelo bogami...standardna bleja po kancelariji....idem da pijuckam kafu....pa posle da se bacim na pisanje vesti i slanje mailova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 03, nadam se... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 jebem ti posao ocu da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2007 Author Report Share Posted July 31, 2007 Al' svi kukaju nesto :) Ja sam se samo danas zaleteo napolje u kosulji (i imao sam majicu doduse ispod), kad ono napolju zima. Pa sam se brzhe bolje vratio po dzemper. Kuci mi, sa druge strane, nije hladno, jer kao sto sam vec do sada napomenuo par puta kad su bila ova nagla zahladjenja, dobra stvar kod crepa je da odrzava toplotu narednih par dana, al' zato kad je vruce podigne temp za jos jedno 10 stepeni, pa to nije bas zgodno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 razbjam glavu sa matorim u duetu kako da nazovemo nashu shljivovicu kojoj zelimo da nabacimo malo imidza :) nova flasha, etiketa, kapica i tako to mozda pitam rur mudrace za savet... hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 nalozio sam se da kupim katanu, samo ne znam bas gde to ima da se uzme bila je pre neka radnja u centru sto je drzala tako nesto ali se zatvorila :/ crap to je moja sreca. Napolju pocela neka mrtva kisa ali ajde nije ni to lose da malo razhladi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 kolko je hladno sve je smesno, gledam neke kurseve, pa treba do grada da kupim neke zavese nesto na taj fazon..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts