Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

PTT Adsl?

Kako sad to pa meni rekose da nema portova?

Aj bas javi sta uradi.

Stigo mi jutros mail da imam uslove, odem ja tamo, sklopim ugovor, kaže mi žena na šalteru da zovem 3641-999 da pitam za modem, a oni mi tu kažu kako će me zvati čim me telekom poveže, što može potrajati i nedelju dana. Tako da ću ti javiti za koji dan.

edit: Nego koliko obično traje ovo čekanje? Našao sam sad na benchu da je za modeme i portove zapravo zadužen neki Trigon, i da se lako desi da te ne zovu uopšte u slučaju da jednom zovnu a niko se ne javi jer je, recimo, izašo po leba. Dal da zovem odmah ove ili šta?

Edited by voodoo_

Konacho sam sredio stvari po sobi, odgledao 2 epizode How I met your mother, i sad mogu da idem da spavam. U'vatila me neka polu-prehlada izgleda, curi mi nos, ne znam gde sam to nasao na plus cetrdeset, mozda zbog promene klime sa mora, nadam se da ce do sutra sve biti ok jer sam grunuo par onih anti-prehlada lekova.

ceo dan napolje :) a pochelo je neobechavajutji. iscimao se do dgra, pazario tike, gledao neshto drugo i po obichaju nema nishta sem onog shto je preko budzheta ili nema moje (sada) manje velichine .. pitam se dal iko nosi neshto drugo u ovom gradu sem jednobojnih dukseva/shulja i tresha. onda silazak u vuk na koojotariju, a posle se ispostavilo na par partija dote. bih lenj da svratim neshto da pazarim da hasam pa tju sad da se iscimam neshto na brzaka. ubih se od cheshanja krenuh da se ljushtim .. vreme je za novi sloj =)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

eto, kad ti isperu mozak sta se desava, dve nedelje po 10+ puta dnevno na moru pustaju ono rileks tejk et iiiiizeee for der iz notin vi ken du rileks tejk et iiiiizeeee blejm et on mi or blejm et on juu blablatruc i evo sad dva dana mi je na repeat i nije mi dosta:)))

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

lol killy, pa rogovi to i znace na sign language-u, doduse sa ispruzenim palcem.

ako palac nije ispruzen, tj ako je preko srednjeg i domalog, onda je Djavol, u suprotnom "I <3 U".

@ thread

palim na spavanje [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

03, nadam se...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Al' svi kukaju nesto :) Ja sam se samo danas zaleteo napolje u kosulji (i imao sam majicu doduse ispod), kad ono napolju zima. Pa sam se brzhe bolje vratio po dzemper. Kuci mi, sa druge strane, nije hladno, jer kao sto sam vec do sada napomenuo par puta kad su bila ova nagla zahladjenja, dobra stvar kod crepa je da odrzava toplotu narednih par dana, al' zato kad je vruce podigne temp za jos jedno 10 stepeni, pa to nije bas zgodno.

nalozio sam se da kupim katanu, samo ne znam bas gde to ima da se uzme bila je pre neka radnja u centru sto je drzala tako nesto ali se zatvorila :/ crap to je moja sreca. Napolju pocela neka mrtva kisa ali ajde nije ni to lose da malo razhladi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...