Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ubijam se od posla. na srecu pa sam se instalirao na terasi i keva mi donosi pudinge i sladolede. Kako se prema meni lepshe ponasaju od kada sam im rekao da nemam nameru da zivim sa njima kada zavrshim faks.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

bule brate u urgentni centar na "vezhbe samoinicijativno" oma sada oma....sto pre nauchish da stavljash braunile to pre imash najbolji lek protiv mamurlika ikad (pola litre fizioloshkog+pola litre 5% glukoze = dovoljno ti rehidrira mozak da ne boli nista ujutro...

to definitivno...koliko puta sam zazalio sto nemam kod kuce fizioloski rastvor i sto ne mogu sam sebi da dam infuziju:)...al dobro ima vremena:)...btw, sinoc bila neka kucna akcija, prekinuli smo se kolektivno svi...evo sad me zovu da idem na kupanje, a ja jos ne znam gde se nalazim...

srpskivojnik-3.jpg

samo nastavi da hejtujesh SF, pa cesh da vidish sta je hejt. Stija i kole su josh i dobri prema tebi, jer su fino vaspitana deca iz grada.

Ja nemam taj problem.

:)

Možda vama to smeta jer niste sigurni u vrednost SFa? :)

Jer da jeste, ne bi vam smetalo što ja napišem ponegde da je smešan. :)

Ja se kao neshto organizovala po prvi put u zivotu...

kad god da legnem navijem sat da ustanem za 7 sati

uchim do oko pola 7

odem na praxu

posle gajbi ili negde na bleju

hvala Lazi na podrshci :*

Sve za tebe. :*

Ubija me svaki mishic koji postoji...U prevodu:pokushavam da idem u teretanu,al mi neshto ne ide :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ima li nekog na forumu da se sinoc nije presekao od alkohole :|

ja, ne pijem alkohol od kad sam se vratio iz ukrajine ;)

prebacio neke stvari do novog stana, bio sa rambom na bazenu, skochio do orashca posle na cevape i sad uzivam kod kuce ;)

kasnije idem na neku kafu valjda ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...