urgh Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 tm jeste lopovska firma, sigurno ima negde jeftinije:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ololo!!! radimo dvokratno, sada sam na pauzi :D :D nadam se da cu uspeti da odspavam do 16h, kkada moram da se vratim, al sreca-sreca-radost sto mi je posao prekoputa gajbe ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Jos malo i zaspacu....uzeo da instaliram DOTU ovde na poslu....nema zive duse....ocu kuciiiiiiiiiiiiiii da spavam........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ubijam se od posla. na srecu pa sam se instalirao na terasi i keva mi donosi pudinge i sladolede. Kako se prema meni lepshe ponasaju od kada sam im rekao da nemam nameru da zivim sa njima kada zavrshim faks. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ima li nekog na forumu da se sinoc nije presekao od alkohole :| aparently not! Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 bule brate u urgentni centar na "vezhbe samoinicijativno" oma sada oma....sto pre nauchish da stavljash braunile to pre imash najbolji lek protiv mamurlika ikad (pola litre fizioloshkog+pola litre 5% glukoze = dovoljno ti rehidrira mozak da ne boli nista ujutro... to definitivno...koliko puta sam zazalio sto nemam kod kuce fizioloski rastvor i sto ne mogu sam sebi da dam infuziju:)...al dobro ima vremena:)...btw, sinoc bila neka kucna akcija, prekinuli smo se kolektivno svi...evo sad me zovu da idem na kupanje, a ja jos ne znam gde se nalazim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Konachno cu se videti sa devojkom posle 2 nedelje! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ahahaha, neke lale na tv vojvodina uz harmoniku pevaju "iju iju jebeš familiju, samo gledu da te zajebedu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 danas opet na adu na basket. woooooo Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 samo nastavi da hejtujesh SF, pa cesh da vidish sta je hejt. Stija i kole su josh i dobri prema tebi, jer su fino vaspitana deca iz grada. Ja nemam taj problem. :) Možda vama to smeta jer niste sigurni u vrednost SFa? :) Jer da jeste, ne bi vam smetalo što ja napišem ponegde da je smešan. :) Ja se kao neshto organizovala po prvi put u zivotu... kad god da legnem navijem sat da ustanem za 7 sati uchim do oko pola 7 odem na praxu posle gajbi ili negde na bleju hvala Lazi na podrshci :* Sve za tebe. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 jel mi se chini ili opet sabija vrucina :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 I ja sam se malo napio sinoc. Bilo fino. Ako nista, treba doci u Berlin i videti ovo, odlicno za iskustvo, a narocito dobro protiv pljuvanja domace klubske scene. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ja se nisam prekinuo od alkohola sinoć ohoho Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 imala sam nocas stomacne tegobe, lose sam spavala, pa sam sad sva malaxala :( kad god ustanem, dobijem vrtoglavicu :(( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 boli glava, boli stomak, muka mi je.. prvi dan je najgori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 da vidish tek kako je ostalih 9 meseci :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) @ G pwnz0red @ thread elem, igram neki MMO - rubies of eventide.. so far deluje kul... Edited July 28, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Ubija me svaki mishic koji postoji...U prevodu:pokushavam da idem u teretanu,al mi neshto ne ide :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 ima li nekog na forumu da se sinoc nije presekao od alkohole :| ja, ne pijem alkohol od kad sam se vratio iz ukrajine ;) prebacio neke stvari do novog stana, bio sa rambom na bazenu, skochio do orashca posle na cevape i sad uzivam kod kuce ;) kasnije idem na neku kafu valjda ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Tamo si se verovatno nalio for life :D Nešto kucam pa ću da stavim Vistu na malu particiju od 20 GB, čisto radi šege i sprdnje. A ako mi se ne svidi, bezbolno ću je ukloniti na način na koji sam našao na netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Sreo danas kalia u bus-u zapricali se nesto oko sranja ovaj stanja na forumu, zamalo nisam promasio stanicu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 uf al sam lepo odspavao popodne, milina...nije ni cudo kad sam sinoc legao u 5, a ustao u 11...odoh sad da citam knjigu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Veceras mi dolazi riba da proslavimo godisnjicu spremio sam vino, svece and rest of the shit :) Ou Em Gi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 od pauze krenula glava da me razvaljuje .. neka mi je bog na pomotji i svima oko mene. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Ova Vista je totalno sviranje kurcu, ostaće mi XP jedini sistem još više godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts