Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

evo zivi se.

vracam se u USA za 18 dana. i tako.

svaki dan na Adi djuskanje basketa zna da preporodi choveka.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja se bedachim na polarne medvede...zato sto poslednjih par godina ginu masovno zvog otapanja leda + kad ih vidish u zoo vrtovima svi su vrisnuli mozgom i krecu su u beskonachnom loopu =o((

on a topic note

napolju je mnogo ubavo

bio do grada

odgledao simpsons teh movie, mnogo dobro

sad neki mellow 'n' chill =o)

juce bilo dojaja vreme... bilo je pretoplo, ali bez sunca... znaci otisao da se provozam malo po paklu, i bilo je otprilike kao u pesmi :

Was all of it worth eternal pain

The path you chose to live in vain

The river Styx is calling your number

The hot winds of Hell breathe your name

osim toga, nije mi radio celu noc net, ja kao pokusao da legnem u 11 da spavam, ali megalol, stoca navikla na noc, a sam se probudio u pola 2 [:D]

i onda zaboo budan do pola 8. negde oko 7 sam krenuo da qpim burek i jogurt (ftw), i sretnem ortaka kako ide na posao [roflmao]

i tako.. ustao u 17, i sad kao malo otpadam, pa palim do tog ortaka na bleju [:D]

u medjuvremenu cu morati da instaliram stari ffox, posto mi sa latest verzijom ne radi nijedna extenzija :\

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Zapravo ceo rur leze veceras srecan sto nije rum, martini, sok, grenadin, votka, biber, zumance, dzin, slamka, koktel casa, kelner u koktel baru

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

raspad jbt... net mi je u kurcu skroz...

poslah mail ISP-u, na koji verovatno necu dobiti odgovor, sto znaci da treba ovih dana da idem do njih sa sekirom ili nesto tako...

osim toga, jurcam bagru za 5ak, da palimo u belu crkvu na moto skup, i planiram da se sutra blago nacirkam u kafani, 'cause POBOGU, 4VRTAK JE [:D]

I mean you harm.

Mislim da sam se zaljubio...

Upoznaj je sada brzo, nemoj da se zentas, ima da vidis kojom brzinom ces da se odljubis :)

Inache si gotov...

*~

nadam se da sutra nece biti, back to hell varijanta. Ne bi bilo smesno.

A sutra treba da primim na gajbu dva divljaka -.- sve do 8 kada treba da zapalimo za Bugarsku na 3 dana.

Bog mi pomog'o ako bude bilo toplo, nemam fensi klimu gajbi. ;)

Edited by Snou~TRK

lol pwnz0red !

elem, cuo veceras da je stigao konacno eksh od "armije", tako da sutra idem da podignem nenadanih 1K dingera \o/

o moj bogo, to samo znaci ne blago cirkanje, nego hardkor krmachenje kad padne noc [:D]

i tako ^_^

I mean you harm.

hahahah sta sve necu sanjati...

ustala sam pre pola sata, sad jedem nesto i pijem nes, pravim se da sam normalna i da cu sad lepo da nastavim dan, ali naravno, posto sam legla u 3, sad cu opet da se srusim u krevet i ostacu tu bar do 11 :D

ostala bih ja i duze, sigurno, ali obaveze... :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...