Sa1Nt Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 ja nisam imao struju 3½ sata... drugi put u 5 dana, treci put za 6 godina koliko sam u banji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 18 ljudi umrlo u bukurestu na +60. Cuti, rumuni su uvek bili gori od nas, a i ruzniji, za sve pare. @G!!! i Vudu: kako je prosao oglas, vidim da je obrisan :)))) prodao sam za dobre pare ;) mislim da ce biti obostranog samozadovoljstva Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Ova olujica shto je bila danas,je tako nemoguce dobro sredila stvari.Prosto ne zelim da legnem kad je ovako prijatno... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 jujujuju sto mega sada napolje! Aj odoh na trcanje dok je jos ovako greota breblejati ovo pred kompom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 (edited) da si tru mogao si prvo da odesh na trchanje a posle da postujesh, ovako ej samo blablabla. odo ja sad da jebem dzesiku albu;) Edited July 25, 2007 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 (edited) auh sto je vrh jutro. Da li vam se desilo da grade zgradu 2 godine tacno prekoputa vas, i vase terase, i da ljudi crnche od 7 svakog jutra, i subotom i nedeljom.... i naravno da ne spavate vec 2 godine preko 7-8h ujutru, osim kada se unezverite predjashnje veche. Neko ? Lep vam dan zelim :) ACTION! Edited July 25, 2007 by Snou~TRK Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 ahhh to bi mi bila zelja a ne da spavam do 12+ ... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Gde je ovaj aleksandar sada kada treba da pricamo o tome kako je dvadeset stepeni hladnije? I o tome kako ce biti iduce nedelje opet 38? Neka, to je opet manje od onoga juce, pupu, ne ponovilo se :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 cuti, dok traje da uzivamo! iako ce to zadovoljstvo biti kratkog daha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 kazu da smo na sredini izmedju 2 ledena doba lol i da je zato toplo a ne lol fabrike zagadile zemlju loool posle ovog perioda od par desetina godina krece opet sve hladnije vreme lol i da, svi cemo umreti i nikad vise necemo biti zivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Konachno se naspavala. Sinoc kad je pocheo vetar, pootvarala sve prozore na kuci, propisno ohladila spavacu sobu i zakucala vec u pola 11. Milina jedna :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 e juce sam se skenjo, kontam nisam bio ziv 13 milijardi godina od kad postoji svemir, i kad umrem vise nikad necu biti ziv ni za 345345 milijardi godina. jbt... smoricu se :(( skenjara Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 sad se probudio zao mi je sto nisam duze spavao al nema veze, idem malo da vozim bajs, konacno da moze da se zivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Iako nisam nesto mnogo spavao, osecam se jako fino i poletno...valjda zbog ove fine temperature....pijuckam kafu, kachim neke vesti, shaljem mailove...milina! I da ispunim Nikoli zelju: OMG sledece nedelje ce biti opet vrucinstineee!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 u pola 6 sam ustao da odem na posao. e sad idem na strand da gledam sisiće i dupiće. puno mlade pičetina, odista Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 sad se probudio zao mi je sto nisam duze spavao al nema veze, idem malo da vozim bajs, konacno da moze da se zivi dao si mi ideju, ocu i ja sad da vozim bajs :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Ovaj dakica pocinje da uoblicuje fin hejt :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 pijuckam kafu, kachim neke vesti, shaljem mailove...milina! de si laki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Hahahahahaha......da znas kad sam procitao to sam isto pomislio :D :D :D @topic Uzivam u blagodetima ovog finog dana.......boostovao sam promet jutros, prodao dosta stvari velikim firmama pa sam happy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 moram danas ujuriti reket i loptice, sutra se pegla :) Da li vam se desilo da grade zgradu 2 godine tacno prekoputa vas, i vase terase, i da ljudi crnche od 7 svakog jutra, i subotom i nedeljom.... bin der dan det got a tišrt. e juce sam se skenjo, kontam nisam bio ziv 13 milijardi godina od kad postoji svemir, i kad umrem vise nikad necu biti ziv ni za 345345 milijardi godina. jbt... smoricu se :(( skenjara i bilo je vreme da uđeš u pubertet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Mislim, aj sad, malo svi volimo da kukamo, ali ja sam izmedju 15:15 i 16:00 bio na ulici, mislio sam da cu umreti, zapaliti se, cak sam se i smejao od muke. Da sam morao biti jos sat-dva umro bih Sad mi idu bale bre od vrucine :) Ako ne padne kisha nocas, vristacu :) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 JBG :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Kolko je njemu dobro! :D @topic Gotov radni dan.....odoh kuci da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 lol, vec je pola 5 :D ja mislila 12, 1... hahahahah ramonsi ftw (: lol, vec je pola 5 :D ja mislila 12, 1... hahahahah ramonsi ftw (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts