Pesma-mrtve-dece Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 haha da jebote, zaboravio sam njega... u pravu si. (: Snape >>> All Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 ustao relativno rano jutros, malo strebao dok mi mozak nije krenuo kljucati od vrucine, jos malo smaranja gajbi pa na adu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 jebao vas hari poter u uho, grlo i nos. citate trash na plus 40 u hladu. da mogu ziveo bih pod tushem danas. ovako moram da radim i da svakih 20 minuta letim pod tush. od kako sam se ugojio jedva podnosim vrucinu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Ja nisam gasio klimu nocas. I mogu vam reci, prijatno je sasvim. Ne dolazi do moje sobe, ali je u dnevnoj on teh level. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 ne razumem vas majkemi na vishe nivoa em sto nemam klimu em sto sam deblji od igza em sto izlazim napolje (istina tushiram se posle 45 min napolju =o)) pa mi ne treba nista sem chashe hladne vode s vremena na vreme...ko sto rekoh...svaki naknadni vruci dan mi je sve lakshi on a harry potter note - igz sto se toliko nervirash zato sto neko drugi chita smeshnu dechiju knjigu? =o)) on a side note - kako je free bird prokleto dobra pesma to je strashno...svakih par meseci se ponovo uhvatim da je slusham onako intenzivno i mnogo je ubava =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 ne razumem vas majkemi na vishe nivoa em sto nemam klimu em sto sam deblji od igza em sto izlazim napolje (istina tushiram se posle 45 min napolju =o)) pa mi ne treba nista sem chashe hladne vode s vremena na vreme...ko sto rekoh...svaki naknadni vruci dan mi je sve lakshi to je zato sto imas implante u supraoptickim jedrima termoregulacionog centra hipotalamusa...ili su bese paraopticka lol? btw, odoh pod klimu da citam knjigu...i ne, nije haris loncar:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 skoro nista odvratnije nisam videla od ovog medolinkinog gej avatara... zar se & zene (tinejdzerke, sry) loze na takve stvari ili samo da popale ove napacene decake? fuj. ah kakva banja ne radit nista:) lol rekla vam da ste napaceni decaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 a nismo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 so you want the truth ? YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH!!! @ thread ustao sav slogiran... pijem kafu, posle rucak (sarma pwnage), pa treba da sredim nesto za kompom... i tako, dojajnost Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 tusirao se, radio,tusirao, jeo neku laku piletinu,tusirao, radio, tusirao, radio, a uskoro palim u makao na kinesku hranu. ovaj put cu dugo, dugo da se odluchujem za jelo. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 @ ivan kako ko ja ne mogu ni da jedem po ovojj vrucini, samo nocu. smrsacu :/ po danu mogu da pojedem tonu lubenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Palo vatreno krshtenje danas: Clickety click! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Nije strasno, i nek bude poslednje :) Meni se od ove vrucine jos dodatno raspiruje apetit Valjda od znojenja. A oko napacenih decaka, ah, 100 puta bolje biti napaceni decak (u glavu) nego zla zena. To se bar vidi u ovim silnim spanskim serijama. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 pertu jedi supicu iz kesice, kao to je najbolje po ovoj vrucini, najbrze se vracaju minerali izgubljeni znojenjem... :) ja apetit dobijem na moru obicno, tacnije u bugarkoj. Tamo sam se za 12 dana ugojila 3 kg, imala sam 51. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 dragane, jel te ovo odvalio neki kamion ili dzip? vidim da je centar udarca dosta visoko. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 sanjao sam da mi je paris hilton dala blowjob kktnxby Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 pertu jedi supicu iz kesice, kao to je najbolje po ovoj vrucini, najbrze se vracaju minerali izgubljeni znojenjem... :) ja apetit dobijem na moru obicno, tacnije u bugarkoj. Tamo sam se za 12 dana ugojila 3 kg, imala sam 51. Zelja svakog muskarca je da NE jede supu iz kesice :D You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 onaj ko bude mene ozenio jesce supu iz kesice i to samo ako je sam spremi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Aha, a bices i nuklearni fizicar a muz ce ti biti sin romana abramovicha i penelope kruz You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 dragane, jel te ovo odvalio neki kamion ili dzip? vidim da je centar udarca dosta visoko. kawasaki motor :) ulubljenje je vece nego shto se vidi na slici, ali nadam se da ce murija proceniti da je on retard i da ce mi popravku platiti njegovo osiguranje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Aha, a bices i nuklearni fizicar a muz ce ti biti sin romana abramovicha i penelope kruz Pertu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 igore ne serendaj, supa iz kesice je u osnovi isto sto i cup noodles ;oP imenjache zomg jes' ti dobro i jel' se retardirani davaoc organa propisno skrshio? on a side note meni je danas bio "debeli dan" bio kod ortaka chija keva voli da kuva...zomg lazanja pa torta pa kolachi...a sve to sa klimom....shvicarska ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 cale treba da doveze novu 407-icu svakog casa! hell yea! kakav cu tek sad jebac biti hohoho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2007 Author Report Share Posted July 21, 2007 Meni se taj 407 nešto ne dopada :( Ne kažem da možda nije dobar auto, ali mi nekako deluje kao da su krenuli da ga prave od napred, i onda kad su stigli pred zadnji deo pogledali na sat, videli da je pet do 17h i kao - a u kurac idem kući na večeru, daj strpaj neke farove i nešto šta tu još treba da ide, i nekako naguraj samo da stoji i ajmo! draganče sudar - pusti, barem su ti radkapne ostale čitave!!!12 Topic - Danas raspad, ceo dan sam bio nešto fizički aktivan, pa sam sad sav umoran. A ovde je još +1 u odnosu na beograd u satima! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Ali evo pozitive danas... izasao novi Hari Poter... skinuo sam ga, i sad cu da ga procitam.... Harry > Gandalf omg, pesma i ja se u necemu slazemo! ja nasla isto preko neta (kole, :*), medjutim, tata mi danas kupio knjigu. dushica :)) kakav gotiva smajli :) btw, sanjala sam moi nocas :)) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts