Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebao vas hari poter u uho, grlo i nos. citate trash na plus 40 u hladu.

da mogu ziveo bih pod tushem danas. ovako moram da radim i da svakih 20 minuta letim pod tush. od kako sam se ugojio jedva podnosim vrucinu.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ne razumem vas majkemi

na vishe nivoa

em sto nemam klimu em sto sam deblji od igza em sto izlazim napolje (istina tushiram se posle 45 min napolju =o)) pa mi ne treba nista sem chashe hladne vode s vremena na vreme...ko sto rekoh...svaki naknadni vruci dan mi je sve lakshi

on a harry potter note - igz sto se toliko nervirash zato sto neko drugi chita smeshnu dechiju knjigu? =o))

on a side note - kako je free bird prokleto dobra pesma to je strashno...svakih par meseci se ponovo uhvatim da je slusham onako intenzivno i mnogo je ubava =o))

ne razumem vas majkemi

na vishe nivoa

em sto nemam klimu em sto sam deblji od igza em sto izlazim napolje (istina tushiram se posle 45 min napolju =o)) pa mi ne treba nista sem chashe hladne vode s vremena na vreme...ko sto rekoh...svaki naknadni vruci dan mi je sve lakshi

to je zato sto imas implante u supraoptickim jedrima termoregulacionog centra hipotalamusa...ili su bese paraopticka lol?

btw, odoh pod klimu da citam knjigu...i ne, nije haris loncar:)

srpskivojnik-3.jpg

skoro nista odvratnije nisam videla

od ovog medolinkinog gej avatara...

zar se & zene (tinejdzerke, sry) loze na takve stvari

ili samo da popale ove napacene decake?

fuj.

ah kakva banja ne radit nista:)

lol rekla vam da ste napaceni decaci [:D]

so you want the truth ?

YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH!!!

@ thread

ustao sav slogiran... pijem kafu, posle rucak (sarma pwnage), pa treba da sredim nesto za kompom... i tako, dojajnost [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

tusirao se, radio,tusirao, jeo neku laku piletinu,tusirao, radio, tusirao, radio, a uskoro palim u makao na kinesku hranu. ovaj put cu dugo, dugo da se odluchujem za jelo.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Nije strasno, i nek bude poslednje :)

Meni se od ove vrucine jos dodatno raspiruje apetit

Valjda od znojenja.

A oko napacenih decaka, ah, 100 puta bolje biti napaceni decak (u glavu) nego zla zena. To se bar vidi u ovim silnim spanskim serijama.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pertu jedi supicu iz kesice, kao to je najbolje po ovoj vrucini, najbrze se vracaju minerali izgubljeni znojenjem... :)

ja apetit dobijem na moru obicno, tacnije u bugarkoj. Tamo sam se za 12 dana ugojila 3 kg, imala sam 51.

Zelja svakog muskarca je da NE jede supu iz kesice :D

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

dragane, jel te ovo odvalio neki kamion ili dzip? vidim da je centar udarca dosta visoko.

kawasaki motor :) ulubljenje je vece nego shto se vidi na slici, ali nadam se da ce murija proceniti da je on retard i da ce mi popravku platiti njegovo osiguranje..

igore ne serendaj, supa iz kesice je u osnovi isto sto i cup noodles ;oP

imenjache zomg jes' ti dobro i jel' se retardirani davaoc organa propisno skrshio?

on a side note meni je danas bio "debeli dan" bio kod ortaka chija keva voli da kuva...zomg lazanja pa torta pa kolachi...a sve to sa klimom....shvicarska ;o))

Meni se taj 407 nešto ne dopada :( Ne kažem da možda nije dobar auto, ali mi nekako deluje kao da su krenuli da ga prave od napred, i onda kad su stigli pred zadnji deo pogledali na sat, videli da je pet do 17h i kao - a u kurac idem kući na večeru, daj strpaj neke farove i nešto šta tu još treba da ide, i nekako naguraj samo da stoji i ajmo!

draganče sudar - pusti, barem su ti radkapne ostale čitave!!!12

Topic - Danas raspad, ceo dan sam bio nešto fizički aktivan, pa sam sad sav umoran. A ovde je još +1 u odnosu na beograd u satima! :)

Ali evo pozitive danas... izasao novi Hari Poter... skinuo sam ga, i sad cu da ga procitam....

Harry > Gandalf

omg, pesma i ja se u necemu slazemo!

ja nasla isto preko neta (kole, :*), medjutim, tata mi danas kupio knjigu. dushica :))

woho.gif

kakav gotiva smajli :)

btw, sanjala sam moi nocas :))

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...