mncu Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 sad dosho sa ade...bash fin dan.... a juce nisi dosao u grad kad sam te ja zvala i onda sam te videla na brdu sa arsenijem i pokazala sam te mojoj mami! i u tom trenutku te je arsa zagrlio hohoho. sad mi mama ne dozvoljava da se druzim s tobom :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Reklamira spamera ban sada odma plz!? Razmisljam da prvi dobitni tiket bilo kakav posaljem RUR redakciji, da oni dignu kes i cuvaju ga dok ne izadje Fallout.Onda kad strucna komisija proceni kvalitet igre kes dobija ili G! ili voodoo.Ozbiljan sam.Zauzvrat oni ce zilotovati samo na F topicu :) Who's with me? dajte ga vuduu ja se mog dela odrichem u njegovo ime, zaboga ja cu se u to vreme kupati u mom novom bazenu punom fallout1&2 diskova Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 jebote koji geek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 najeo se kao stoka, sad cu da gledam galaktiku i cirkam ladan tuborg...uzivancija:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 dajte ga vuduu ja se mog dela odrichem u njegovo ime, zaboga ja cu se u to vreme kupati u mom novom bazenu punom fallout1&2 diskova dogovoreno, ja ću pare da potrošim na kupovinu licence, a onda ću da napravim "fallout: barbie horse ride", simulaciju mini golfa sa imerzivnim facijalnim animacijama koje su prva dva dela načinile toliko popularnim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 ju koji raspad od dana. bio je dovoljno los do malopre, sada je ono dno dna. da probam ja da zaspem, kad ustanem mozda se sredii nesto. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 shteta shteta, radost!!! ugovorena smrt u ponedeljak, jedva cekam!!!! a u utorak, nastavak!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 crni mendzi, ti meni nesto kazes, a pogledaj se...janpi svako vece, zhasu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 dogovoreno, ja ću pare da potrošim na kupovinu licence, a onda ću da napravim "fallout: barbie horse ride", simulaciju mini golfa sa imerzivnim facijalnim animacijama koje su prva dva dela načinile toliko popularnim pa dobro si to rekao, posle ovog fo3, vrednost licence ce toliko da padne da cesh ti moci da je kupish umesto kilo leba :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 crni mendzi, ti meni nesto kazes, a pogledaj se...janpi svako vece, zhasu :D pa pazi, meni je dozvoljeno, student, propali u najavi. a ti, doktor, svet treba na tebe da se ugleda! zamisli chekiraju te onako razvaljenog sa flajkom u narucju! i pritom u pozadini se cuje 'ej kafano, drug mi nisi bila' ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 ali jebote zasto vise ne banujemo trajno Maru,zarad interesa forumasha pravila postoje da za Maru ne vazhe,taman ce uci u istoriju kao prva forumashica koja je trajno banovana gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 lol nacirkao se u grdu, naslusao se Iced Earth-a... sad jos uvek polupijan vodim neke kao najs konverzacije na #rur-u, i tako... celo vece protkano misterijom olololol Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Ja se vratio... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Zaustavila me murija, uzeshe mi dozvolu, dushmani... Usput mi se jedna devojka posrala u zhivot, objasnio sam na ircu :D DO JAJA VECHE! Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 jebiga pajseru. djavo sere na veliku gomilu. a ja sa ubijam od posla ovoga leta,kao nikada do sada. valjda cu zato imati bericetnu jesen. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 ajmo svi u radne pobede Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Chekiro mail, sad idem da vozim kombi na redovan servis, a mozda i da doruckujem nesto usput :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 jedem pljeku, procitao mailove, i u teretanu... jos neko vreme u Cp6uju i nazad. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Ale, sjajan avatar... zna Bole, onaj deo kad Marko pozdravlja cobancicu... elem, vratih se sa mora, prvo more posle nekoliko godina. Budva, nema struje, nema vode, ali ima ljudi kao salate. srecom, isli smo kolima, pa nismo bili osudjeni na Budvu. prvu nagradu u apsolutnoj kategoriji pokupio je kraj Velike plaze, kod delte Bojane, preko puta Ade Bojane. out of this world a pogotovo out of CG. stranci nisu blesavi - vrh vrhova. poluraspadnuta poludekadentna Bgd ekipica u dascanom kaficu-zemunici (mislim da se zove "Ivana") na kraju sveta sa drvenim molom, garavi strejndzeri, izbor muzike kakav nisam doziveo - od Dies Irae do I Will Survive, svezi gambori, lignje i crni rizoto, hladni Shardone i bradati gazda koji je srastao s mestom... i zalazak sunca uz cigarete i hladno vino na pescanom sprudu nekih 70 metara od obale, nastalim zbog delte... ne verujem da cu ikad zaboraviti taj dan. Trsteno, Ploce, Zanjice... uf, uf... od ponedeljka na posao. ako, vredelo je. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 pa de si ti debeli:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Upravo sam saznala da sam ga ispushila za godishnji i vrlo veoma sam srecna... Toliko srecna da cu nekoga da odrobijam, mame mi... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Drale prepoznaje prave vrednosti! :* @topic Naložio se na Nokiu 5300...moram da pazarim taj telefon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 evo ustafoh malopre, prvi put u zadnjih 10 dana da nisam morao da ukljucujem klimu nocu...sad da hasam nesto pa treba otici do grada za neke stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Razbio sam se od posla juche, danas bi isto trebalo, ali kapiram da cu odloziti za vecheras, i to bi onda trebalo da bude gotovo... Sve sam zavrshio za more, opet sam ja sve sredjivao (kao i uvek), ne znam koj` moj mi je trebalo da se cimam da organizujem 12 nenormalno neorganizovanih ljudi. Ali, uspelo je na kraju, 1og idemo, super apartmane sam rezervisao, sve je kul. Bice dobro, bice dobro...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 bio sa kevom da gledam neke garnisne i venecijanere da pazarim, valjda sam napravio dobar izbor, cekam da mi donesu klimu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts