killYg0r Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 ma nisi samo si srbin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 sutra grcka .. oujea... samo da ujutru sjurim medjunarodnu vozacku i bice to veselih 10 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 pa kad smo nas dvoje kulturni (i elkovetni shto bi sa1nt rekao a shto nema veze sa ovim). da sam ja lag recimo, a netju da kazhem da nije kulturan, samo da nema dlake kad je hejt u pitanju :D. elem, da sam ja lag, napisao bih ti da se vratish na planinu sa koje si sishla :] edit: sretan put jednon jedinom tjilimu. ljubaaaaaav :* u, oprosti. stavicu gej avatar. mozda me zavolis. to bi mi bas znacilo. bas. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 odigrali neki rur mix , sada odoh u krevet , ako uspem da zaspim od vrucine.. -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 hmm.. koji sam ja bio glupi konj sto sam ostavio pre 3 godine izevsnu devojku lol. sad tek vidim :\ ali avaj, nebitno... lajf gouz on \m/ osim toga, eto, bio popio pivo, ispricao se bas lepo sa ex, i sad dosao kuci da otpadnem za sve pare do jutra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 u, oprosti. stavicu gej avatar. mozda me zavolis. to bi mi bas znacilo. bas. da znas kako rami seksi izgleda, ne bi ti tako pricala, znas! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 u, oprosti. stavicu gej avatar. mozda me zavolis. to bi mi bas znacilo. bas. ne izdrkavaj se, ženetino, dečko se samo zajebavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 da, skoro kao peja na avataru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 doshla ........ prochitala ........... a sad na qnt.. .................. laq notj.. .................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 kakav recnik ivane impresivno. sta ujedate... Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 welcome to the real world tbh Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) hmm.. koji sam ja bio glupi konj sto sam ostavio pre 3 godine izevsnu devojku lol. sad tek vidim :\ ali avaj, nebitno... lajf gouz on \m/ osim toga, eto, bio popio pivo, ispricao se bas lepo sa ex, i sad dosao kuci da otpadnem za sve pare do jutra Brate jesi ti ikad imao SADASNJU RIBU? :D Vidi zadnja 3 posta (racunajuci i moj) ko da je sreda LOL!!11 Inace svaki dan sve teze podnosim :) jebem ti vrucinu. Edited July 23, 2007 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Video sam da je Mara na topiku posvećenom gledljivom filmskom programu ostavila najave za Bejb 1 i 2. Reče Kole da ne smemo tamo kritikovati filmove, te neću da mi džaba briše postove, ali mogu bar ovde napisati koliko je užasno retardirano svrstavati Bejb 1 i 2 u gledljive filmove. A i ova Fzn/kako god opet postuje, jebi ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 kakav recnik ivane impresivno. sta ujedate... to ti je lepota prikrivenog podjebavanja - kada te neko otvoreno ishejtuje kao odgovor na to, možeš da se praviš da si sve vreme bio fin. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 vidi ovu dvojicu shto me brane... a kad treba da se igra cs onda se vule ne zove? :]]] u, oprosti. stavicu gej avatar. mozda me zavolis. to bi mi bas znacilo. bas. sretjo -ono nije gej avatar -ja te vetj volim -dal ti znachi, ne zanima me. moja ljubav je tu pa vi vidite kako sa njom :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 @ pertu lol pwn @ thread odo da se zakomiram dok je jos iole prijatno outside... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Ovako se uzivalo za vikend: Btw, izgradnja ovakvog bazena je matorog izashla negde oko 3 hiljadarke, a mesechno odrzavanje 2 soka i 2 piva. Nije matori mutav, utalio se sa likovima sa Ubskog bazena i sad mu oni pomazu shta god treba oko bazena. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Vratio se sa kampovanja bilo mega! Sada cirkam kafu i razmisljam da li ima svrhe citati vise hiljada postova ili jednostavno preskociti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Naravno, preskociti. Ja cu sada kafu, a ako ove nedelje ne uradim sve sto treba, videcete me na Terazijama kako vas posmatram sa glavom blizom podu u odnosu na stopala(fuj). Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Veoma dobar vikend proshao...Subota - sredjivanje ortakovog placa (15 godina niko nije nista pipnuo), rostilj, pa onda uveche u letnji SAFE na koktele do ranih jutarnjih sati...Nedelja - finishiranje spremanja placa, sad moze da se uziva normalno, rostilj, uzivancija...i sad opet u kancelariji....ZIVOTEEE!!! LUTALICO!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Ovako se uzivalo za vikend: .... Btw, izgradnja ovakvog bazena je matorog izashla negde oko 3 hiljadarke, a mesechno odrzavanje 2 soka i 2 piva. Nije matori mutav, utalio se sa likovima sa Ubskog bazena i sad mu oni pomazu shta god treba oko bazena. pa to je dzabe, omg dacu sutra odmah tu kintu za takav zenba :) sta ste radili sa manjkom vode posle ovog grupnog skoka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 ^^Upila zedna zemlja :o))). Inache svako veche se prazni bazen, tom vodom se poliva trava i dodaje se nova hladna. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 sinoc zaglavio do kasno, dosao mi ortak iz makedonije pa smo blejali zajedno, danas ceo dan na adu, da vidi srce bg-a :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Pozdrav iz net kafea u Petrovcu koji je nekim cudom izdao hardkor i presao na adsl konekciju posle godina vernosti dial-upu a da je pri tome zadrzao "low low price" od 2e za sat neta:) Ovo su dakle mojih 2c, bukvalno jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 @medolinka: lol , sta ste pricale??? (u vezi sa mnom ;)) nista, samo da si hide-ova bivsa i da si u u rejv fazonu (koliko mi je drugarica mogla opisati:) u, oprosti. stavicu gej avatar. mozda me zavolis. to bi mi bas znacilo. bas. hmm... tako mlada a vec puna predrasuda? :D For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts