Jump to content

Kako se zove

Recommended Posts

OK. Sada vec panicimo... Drugar je upoznao neku devojku koja se bavi nekim crtanjem po telu i to kao utice na energiju tela + gomila stvari koje je onda nama rekla ali nismo slusali... Rekla je i kako se zove to, a nije kana... Da li znate mozda nesto sto bi nam pomoglo kako bi pronasli o cemu se tacno radi?

Ovo je sve sto znamo o njoj, i jedini nacin da je on pronadje... Mislim, sanse su mu dosta tanke, ali ja reko... Ajde da stavim temu ovde, pa ko zna. Mozda je i locira. Znaci mozda je to to. Ljubav. Pomozite. Pozdrav iz grada exita.

Ako naplacuje to crtanje onda se to zove sarlatanstvo :)

Ako ne naplacuje, onda ne znam :) Chakradraving?

E sad ne znam kako cete je naci na osnovu toga :)

U stvari mozda i ocete :) Srecno. I obavezno joj pricajte o shivi, bramadanavi i spremite vutre

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

OK. Sada vec panicimo... Drugar je upoznao neku devojku koja se bavi nekim crtanjem po telu i to kao utice na energiju tela + gomila stvari koje je onda nama rekla ali NISMO SLUSALI... Rekla je i kako se zove to, a nije kana... Da li znate mozda nesto sto bi nam pomoglo kako bi pronasli o cemu se tacno radi?

Ovo je sve sto znamo o njoj, i jedini nacin da je on pronadje... Mislim, sanse su mu dosta tanke, ali ja reko... Ajde da stavim temu ovde, pa ko zna. Mozda je i locira. Znaci mozda je to to. Ljubav. Pomozite. Pozdrav iz grada exita.

Pa zasto niste slusali ribu kad vam je lepo pricala? Dabogda je ne nasli!!! Pa da se opametite da sledeci put pazljivo slusate ribe kad vam budu pricale!

nek prica sa npcovima u okolini, mozda ce imati neke dijaloske opcije koje nije imao pre nego sto je sreo tu ortakinju:)

Sjajno, sjajno! [roflmao]

Pa zasto niste slusali ribu kad vam je lepo pricala? Dabogda je ne nasli!!! Pa da se opametite da sledeci put pazljivo slusate ribe kad vam budu pricale!

Eh, dete, dete. :)

• 1 month later...

Nismo je nasli, a drugar nasao drugu zanimaciju.

---------------------------------------------------------

Da ne otvaram nov topic, evo sledece potencijalne love enigme.

Devojcica koja peva u jednom klubskom bendu mi je skroz simpa. Sa kojom pricom joj prici?

Situacija je takva da bi prilaz bio moguc za vreme pauze koja trajde desetak minuta, kada doticna uglavnom visi sa drugaricama koje su dosle da je cuju/sa drustvom, itd, ili na kraju nastupa...

To je to.

nema tu mnogo opcija (sem ako netjesh f&f da koristish). kompliment za glas, ime+prezime, slushao sam te par puta, pratjen komplimentom za izgled (sem ako nije od onih turbo emancipovanih riba) i onda razrada kako bi hteo da chujesh njen glas josh par puta u smislu trazhenja telefona ili zakazivanja nekog pitja.

shto se tiche ocrtavanja po telu toga imash gomile .. od chakri, reiki, meridijana ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ako je dobra riba, nemoj joj upućivati komplimente za izgled i glas jer to uradi i ostalih 86 tipova koji je startuju u tom klubu u kojem peva. ako je neka koja nije univerzalno lepa ali je tebi baš slatka, onda možda i upali ta priča. ili ako si ti lepotan i prodaš joj to kroz kojugod priču.

ali pod pretpostavkom da je riba dobra a ti prosečan ili malo bolji od toga, moraćeš malo više da se potrudiš. smisli neku priču u kojoj se prodaješ kao inteligentan i duhovit, ali i malo nedostupan. ili daj još detalja pa da ti smislimo mi... al onda mora procenat olol!!1

Za izgled nikakvi komplimenti nisu ni bili u planu. A sto se tice imena i prezimena... Nesto mislim da je to nepotrebno... Barem u pocetku.. Nekako oduzima vremena od pravog udvaranja... :) Uvek kasnije covek moze da doda taj info i zatrazi za njen.

EDIT @ ivan

Devojka je skroz na mestu. Prava mala pop/rock pevacica sa flash dance outfitom :).

EDIT @ topic

Imam ja tu insajdera, koji tvrdi da je ona free. Ali ne bih da me on progura do nje... Ne zelim da budem svrstan u ljude koji su njegovi poznanici... Sam imam vece sanse. [:D]

Edited by Crash Override