Jump to content

Pricajte sta ste gledali u poslednje vreme.

Recommended Posts

au margi, pa napravili bi ti i ja bolji film valjda [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

odgledao sam sinoc opet Sleepy Hollow sa Dzoni Depom i Timom Bartonom. Kul film,bash kul

I da, film koji nema neku objektivnu vrednost, ali meni subjektivno uber kul josh od detinjstva- Navigatorov let http://www.imdb.com/title/tt0091059/

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

fire and ice > mnogo kul mator crtani, u tom crtanom vecina nas se prvi put upoznala sa charima zhenskog tela, kad smo gledali(barem ja) princezu u tangicama desavala se neka chudna hemijska reakcija koju tada nisamo znali da objasnimo :)

sem toga sam odgledao i my name is earl prvu sezonu, el neko zna el ima jos?

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Kole, aj ako dolazis na RHH donesi mi Snow Cake. Inace, gledao sam njegove filmove i poslednjih 7-8 su svi odlicno ocenjeni, pa ako ih imasnarezi i to.

narezan SC i josh par stvarchica... ostali filmovi AR sa liste su toliko indie da ih nema na torentima uopste...mozda parfem ima no to sam gledao(lep je film no ne "da ga imam i gledam vishe puta lep"), a i po knjizi je pa se nisam cimao da skidam film vec knjigu. SC sam jedva nashao i skidao relativno dugo zbog losheg broja i odnosa s/l...

on a side note smanjio sam gledanje filmova veoma, mahom samo daily show i colbert report gledam redovno, ostalo kuliram

funny thing tho - stvar koja ima najvishe sidera i lichera neprestano je aktuelna epizoda wporld series of poker...znachi zomg i texas holdem...

Sunshine

http://us.imdb.com/title/tt0448134/

Dany Boyle, ko je voleo prethodne njegove filmove volece i ovaj.

Moze da se gleda. Prica je kao iz "The COre", najcenjeniji naucnici skupljeni u poksaju da spasu sunce.

Cillian Murphy je ispod nivoa.. a ostatak ekipe je ocaj zivi.

Odgledah i Ocean's 13... i kao sto sam ocekivao, komedija na kojoj sam se nasmejao samo kad su pricali o superkompjuteru i nejgovom iskljucivanju iz uticnice.

Jedva sam cekao da zavrsi. Pola likova iz ekipe mi je strasno antipaticno.

Al Pacino je veoma bled, neuverljiv i glupav kao negativac u ovom filmu. Ali zato Benedikt rula.

Edited by smireni

sunshine

u sushtini nije loshe, radnja se lepo razvija nishta ne ochekivano za ovakav film(sve vidjeno vec 100 puta u sf zhanru)a onda na samom kraju krecu izdrkavanja nesho kao konachni horizont ali an acidu, zashto onoliki tripovi sa kamerom i cela ona pricha, stvarno mi nije jasno.

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...