Veljok Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 (edited) imash i od mene preporuku...lep film.. Nikolson car nad carevima edit: I SVINI TODD!!!!DA!!@INTERESANTA ZHANR! Edited March 12, 2008 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Svini Tod je skroz neobican i mnogo mi se dopada scenografija :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Svini Tod, veoma kul atmosfera, gluma...i klanje naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 pa nego shta, mislim Tim Burton wtf! oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Odgledah i ja taj Mist - film je klasichna ekranizacija stivena kinga kome su sve knjige u poslednjih par godina krshine i klishei. Klasichna pricha o izolovanom malom americkom gradicu u kome se, zbog eksperimenata vojske, desava upad chudovista iz druge dimenzije koji ipak deluju nista drugachije (izuzev jednog ili dva) od nagruvanih insekata ili pterodaktila koji love svoje zrtve u mreze i kache ih po plafonu. Veoma neinventivan film u celosti iako je pocetak obecavajuci...ipak tek nesto bolji od npr jedne druge ekranizacije novele Kinga - Dreamcatcher.... taj covek se izgubio u hiperprodukciji sladunjavih, pop-corn "zastrasujucih" pricha. A bio je kul It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 odgledo sam hitmena bio zaspao na pola filma :D ok su prica i film uopste po igri ali muzika me nervira jer je ista kao u prison breaku a i tu je glumac 1 iz pb-a :D gluma je svremena na vreme jednostavno glupa pretpostavljam da ce neko da me pawnuje sa pro znanjem filmova Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Odgledah i ja taj Mist - film je klasichna ekranizacija stivena kinga kome su sve knjige u poslednjih par godina krshine i klishei. Klasichna pricha o izolovanom malom americkom gradicu u kome se, zbog eksperimenata vojske, desava upad chudovista iz druge dimenzije koji ipak deluju nista drugachije (izuzev jednog ili dva) od nagruvanih insekata ili pterodaktila koji love svoje zrtve u mreze i kache ih po plafonu. Veoma neinventivan film u celosti iako je pocetak obecavajuci...ipak tek nesto bolji od npr jedne druge ekranizacije novele Kinga - Dreamcatcher.... taj covek se izgubio u hiperprodukciji sladunjavih, pop-corn "zastrasujucih" pricha. A bio je kul Zaboravio si napisati kraj filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 jel mislish na kraj u kome americka vojska dolazi da spasi stvar spaljujuci letece vanzemaljce i koshnice. Da se film zavrshio u onom trenutku dok glavni lik nije izasao iz dzipa, sve bi nekako delovalo mnogo ozbiljnije. Onako sa onom kolonom tenkova i letecom konjicom, sve deluje bljutavo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Da, na to sam mislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 the kite runner je sjajna knjiga, nisam ni znao da su snimili film. gledo sam sad run fat boy run i onako, ima par smeshnih momenata, lagan je film i mozhe se pogledati. glavnu ulogu ima onaj baja iz hot fuzz-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ne znam, meni je mist dobar. da nije onakvog kraja, ne bi ga ni delio svakome... i dajte bez spojlera pls Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 dream catcher je djubre od knjige u djubre od filma u svakom mogucem smislu te reci. mada je i tu knjiga > film mist je dosta matora prica koliko se secam evo sad sam video sa wikipedie It was first published as the last and longest story of the 1980 horror anthology Dark Forces, edited by Kirby McCauley. A lightly re-edited version was included in King's 1985 short-story collection Skeleton Crew. tako da ta teorija ne pije vodu prica je super, ali sam bas imao osecaj da ce da useru film i vidim da ne gresim u prici nije ograniceno na mali grad vec na ceo svet u prici nema happy end-a (sto je cudno posmatrajuci da king uvek stavi relativan hepi end) ali da se king sjebava u poslednje vreme slazem se. po meni ima tri fantasticne stvar a ostalo mu je "ok" the stand IT the dark tower If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 13, 2008 Author Report Share Posted March 13, 2008 dreamcatcher djubre od knjige? jesi ti prochitao istu jokeru ili si to napisao samo radi nekog efekta? kad vec poznajesh kingov opus toliko.... knjiga je veoma dobra (za kinga ofc), a film je dno, realno samo su "bathroom scene" uradili kako treba sve ostalo je ochajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 GLedao sam hitman-a i dobar je film, btw jel ima neko prevod za asterixa ovog novog :D ili da ga gledam bez prevoda :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 (edited) dreamcatcher djubre od knjige? jesi ti prochitao istu jokeru ili si to napisao samo radi nekog efekta? kad vec poznajesh kingov opus toliko.... knjiga je veoma dobra (za kinga ofc), a film je dno, realno samo su "bathroom scene" uradili kako treba sve ostalo je ochajno film je megadjubre knjiga je jednostavno jedna od njegovih losijih. jedino sto je dobro u knjizi je njegova unutrasnja borba sa mr gray-om, sve ostalo je lose jednostavno king je poslednjih godina jednostavno dosta slabiji nego ranije. a sto se tice moje upucenosti u kinga evo ti c/p knjiga koje sam procitao Carrie (na engleskom) zanimljiv stil pisanja Salem's Lot (na engleskom) ok knjiga The Stand ( na engleskom) fantasticna knjiga Cujo (na engleskom) nisam se odusevio, prica mi nije wuhu Pet Sematary (na engleskom) dobra The Talisman(na engleskom) jako dobra, pocinje kao bajkica ali satro It(ma engleskom) fantasticna, ali ima delova u kojima je baaaas preterao(nacin na koji su izasli iz kanalizacije kao deca, kad su se svi "ujedinili"... to je suvise bolest cak i za kinga) Insomnia (na engleskom) ok The Green Mile(na srpskom) dobra, dosta dobra Bag of Bones(na srpskom) pfuj Dreamcatcher(na srpskom) losa Black House(na srpskom) dobra From a Buick 8(na srpskom) ne svidja mi se prvih 6 knjiga mracne kule(mesano) fantasticno pored toga sweet sisters of eluria, mist, i jos par kratkih prica koje sam zaboravio kako se zovu dodatno na sve to radio sam maturski rad u srednjoj na temu kinga (the stand, analisis) tako da, da mislim da sam upucen uglavnom vise volim njegove knjige koje su povezane sa mracnom kulom nego regularne knjige samo mi ostaje da se nadam da niko nikad nece pokusati da ekranizuje mracnu kulu. dovoljne su knjige i strip Edited March 13, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Odgledah In the Valley of Elah nije nista specijalno film kolko sam se ja tripovao da jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0795493/ Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 gledao sam juno super mi je film ona klinka je genijalna :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 odgledao Rise Of The Footsoldier http://imdb.com/title/tt0901507/ svidja mi se film, onako... engleski dosta krvi, al jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 dobar je, dobar.. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 (edited) Ja u juno-u sve cekam da se nesto bolesno desi svakog trenutka, ono zavrsi se sve normalno ^_^ Dobar je film. Ni footsoldier nije los, nego stvarno je krvav... edit : A da gledo sam i The flock juce, on mi je onako =/ Edited March 13, 2008 by Johnn1e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 pogeldah http://www.imdb.com/title/tt0427312/ komsha je lud za sve pare, ovo je insert iz dokumentarca, snimio je 2 medveda kako se tabaju oko medvedice http://www.youtube.com/watch?v=N7vvkloC-Ac Natural Power There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 e tek sam skoro gledao baterflaj efekt i ekstra je...nego cuo sam da ima i drugi deo pa sad dal je to rimejk ili nesto slicno,ajde filmofili pomozite mi ;) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Odgledao "Srcolomac" http://imdb.com/title/tt0408839/ ovo mu dodje kao romantichna komedija, shto ja ne volim, ali mi se ovaj svideo...bilo je 10-ak scena gde sam se izistinski smejao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts